Boeken Mind

Boek review: Change Anything

Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt eten, meer wilt gaan sporten, meer geld wilt sparen, stoppen met een verslaving, of succesvoller op je werk wilt worden, verandering van gedrag blijkt voor veel mensen lastig.

Veel mensen geven onterecht zichzelf de schuld als het ze niet lukt om te veranderen. Ze denken dat het aan hun wilskracht ligt als het niet lukt. Zo geven ze zichzelf een slechter gevoel en wordt het nog moeilijker om te veranderen.

Waar de meeste mensen zich niet bewust van zijn, is dat er heel veel andere factoren dan wilskracht zijn die ons tegenwerken op ons pad naar verandering. Het boek “Change Anything” legt dit principe uit en benoemt 6 andere factoren die naast wilskracht meespelen bij alles wat we willen veranderen. Het boek vertelt ook met meerdere voorbeelden hoe het succesvolle veranderaars is gelukt hun gedrag te veranderen.

Dit boek zit boordevol inzichten en verklaringen die jou zullen helpen om veel makkelijker een verandering in je leven te realiseren. Grote en kleine veranderingen worden zo veel eenvoudiger.

Bekijk het boek op Bol.com:

Gerelateerde berichten

De kracht van het Nu in de praktijk

Krachtblog.nl

We hebben tegenwoordig vaak verkeerde prioriteiten

Krachtblog.nl

Mensen veranderen pas als het mis is

Krachtblog.nl