Voeding

De 10 beste aminozuren fitness supplementen

Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit eiwitten en daarom spelen eiwitten een sleutelrol in bijna alle biologische processen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Een groot deel van onze cellen, spieren en weefsel bestaat uit aminozuren. Aminozuren zijn verantwoordelijk voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen in ons lichaam.

Hieronder een overzicht van de 10 populairste aminozuren fitnesssupplementen.

Bijgewerkt: 26-02-2024 02:14

1. Rebuild Nutrition Amino Liquid - Essentiële Aminozuren - Vloeibaar 1000 ml - Kersensmaak voor Optimaal Spierherstel

Rebuild Nutrition Amino Liquid - Essentiële Aminozuren - Vloeibaar 1000 ml - Kersensmaak voor Optimaal Spierherstel

IDEAAL VOOR TIJDENS DE TRAINING DIRECT HERSTEL TIJDENS DE TRAINING Bevat de juiste verhouding aminozuren voor bouwstenen van eiwit en spierweefsel Bevordert vetverlies De aminozuren worden direct opgenomen Vergroot het effect van de training doordat spieropbouw toeneemt en spierafbraak afneemt Amino Liquid is noodzakelijk voor elke sporter die zijn spiermassa en spierkracht optimaal wenst te ontwikkelen. Dit snelwerkend product met een hoog aminozuurgehalte is een must voor iedere sporter.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Glutamine - 250g- myProtein

Glutamine - 250g- myProtein

L-Glutamine - het meest populaire aminozuur Met het product L-Glutamine van MyProtein krijgt u een product dat ideaal is voor uw spieren. Elke portie bevat 5 g van het conditioneel essentiële aminozuur glutamine. Het conditioneel essentiële aminozuur, dat in ons lichaam zelf kan worden aangemaakt, wordt in te kleine hoeveelheden aangemaakt, vandaar dat een toevoer van dit aminozuur via voedingssupplementen wordt aanbevolen. Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in de spieren. Het product is optimaal voor kracht- en duursporters. Daarnaast is het product geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het poeder is neutraal van smaak. Gebruiksaanwijzing Meng 5 g poeder met 250 ml water.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Stacker2 – Essential Aminos | 400 gram Tropical (Ephedra Vrij)

Stacker2 – Essential Aminos | 400 gram Tropical (Ephedra Vrij)

Essential Aminos Stacker 2 Met de introductie van Essential Aminos brengt Stacker2 een nieuw topsupplement op de markt. Essential Aminos is qua samenstelling, smaak en zeker qua prijs misschien wel het beste aminozurenproduct. Stacker2 Essential Aminos bevat Essentiële aminozuren in een optimale dosering 5,7 gram Glutamine van pharmaceutische kwaliteit 4,5 gram BCAA’s per serving BCAA’s in de ideale 3:1:1 verhouding Sommige aminozuren zijn voor jou als sporter onmisbaar. Het zijn aminozuren die je lichaam niet zelf kan fabriceren. Ze worden essentiële aminozuren genoemd en het zijn er acht. Stacker2 Essential Aminos bevat per serving 11 gram van deze essentiële aminozuren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
body-supplies.nl | bekijken >

4. Research Sport Nutrition - 2:1:1 BCAA Caps

Research Sport Nutrition - 2:1:1 BCAA Caps

Onder de BCAA's (aminozuren met vertakte keten) zijn L-Leucine, L-Valine en L-Isoleucine de 3 meest aanwezige aminozuren in het spierweefsel, in onze capsules worden deze verwerkt in de verhouding 2:1:1. Deze gemakkelijke capsule vorm is vrij van smaak en kleurstoffen en uitermate fijn voor diegene welke op zoek zijn naar een natuurlijke 2:1:1 BCAA in een fijn oplosbare capsule. * Maandverpakking met ruim 30 servings. * Helpt uitermate bij groei van spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen. * Zeer anti-katabolisch. * Versneld het spierherstel. * Word snel opgenomen in het lichaam. Netto-inhoud: 250 capsules - 30 doseringen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

De 10 lekkerste eiwitrepen voor herstel en spieropbouw

Raymond Veldkamp

De lekkerste Eiwitrijke Recepten | Boek met 105 recepten

Raymond Veldkamp

40 Eiwitrijke producten in een duidelijk overzicht

Raymond Veldkamp