Voeding

De 10 beste aminozuren fitnesssupplementen

Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit eiwitten en daarom spelen eiwitten een sleutelrol in bijna alle biologische processen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Een groot deel van onze cellen, spieren en weefsel bestaat uit aminozuren. Aminozuren zijn verantwoordelijk voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen in ons lichaam.

Hieronder een overzicht van de 10 populairste aminozuren fitnesssupplementen.

Bijgewerkt: 20-03-2023 23:25

1. XXL Nutrition - Muscle Grow-Kers-1000 gram

XXL Nutrition - Muscle Grow-Kers-1000 gram

Let op: Muscle Grow = Mega Grow. Door de wijziging van de naam van dit product kan het zijn dat je een verpakking met 'Mega Grow' of 'Muscle Grow' toegestuurd krijgt. Het gaat hier dus om hetzelfde product met dezelfde formule en kwaliteit die je van ons gewend bent. Muscle Grow staat onder atleten al jaren bekend als één van de beste post workout () supplementen. Muscle Grow bevat onder andere: Creatine (), L-Glutamine (), Taurine (), BCAA's (), Koolhydraten (), Vitaminen () en Mineralen (). Alles in één product. Onze absolute aanrader voor iedereen die fanatiek bezig is met sporten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. BCAA (30serv.) Watermelon Explosion

BCAA (30serv.) Watermelon Explosion

XTEND BCAA - ideaal voor duur- en krachtsporters Scivation biedt u met de XTEND BCAA een hoogwaardige formule die u voor, tijdens of na de training ondersteunt. Naast 7g essentiële BCAA's per portie bevat het ook 2500mg glutamine en 1140mg van een waardevol elektrolytenmengsel. De essentiële vertakte-keten-aminozuren kunnen niet door het lichaam zelf worden geproduceerd en moeten daarom met voedsel of supplementen worden ingenomen. De glutamine is vooral aan te bevelen in regeneratiefasen tijdens intensieve trainingen en de elektrolyten ondersteunen onder andere de contractiliteit van de spiercellen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Glutamine - 250g- myProtein

Glutamine - 250g- myProtein

L-Glutamine - het meest populaire aminozuur Met het product L-Glutamine van MyProtein krijgt u een product dat ideaal is voor uw spieren. Elke portie bevat 5 g van het conditioneel essentiële aminozuur glutamine. Het conditioneel essentiële aminozuur, dat in ons lichaam zelf kan worden aangemaakt, wordt in te kleine hoeveelheden aangemaakt, vandaar dat een toevoer van dit aminozuur via voedingssupplementen wordt aanbevolen. Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in de spieren. Het product is optimaal voor kracht- en duursporters. Daarnaast is het product geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het poeder is neutraal van smaak. Gebruiksaanwijzing Meng 5 g poeder met 250 ml water.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

40 Eiwitrijke producten in een duidelijk overzicht

Krachtblog.nl

GABA als voedingssupplement

Krachtblog.nl

Download hier je Gratis Voedingsschema

Krachtblog.nl