Voeding

De 10 beste aminozuren fitnesssupplementen

Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit eiwitten en daarom spelen eiwitten een sleutelrol in bijna alle biologische processen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Een groot deel van onze cellen, spieren en weefsel bestaat uit aminozuren. Aminozuren zijn verantwoordelijk voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen in ons lichaam.

Hieronder een overzicht van de 10 populairste aminozuren fitnesssupplementen.

1. Scivation Xtend BCAA 30 serv — Mango Madness

Scivation Xtend BCAA 30 serv — Mango Madness

Xtend is de suikervrije aminozuren formule voor fanatieke sporters. Xtend bevat per serving maar liefst 7 gram bcaa, samen 6 gram Leucine en Glutamine en Citrulline, elektrolyten en B6. Xtend kun je nemen voor, tijdens en na de meest zware trainingen. Xtend bestaat uit de volgende ingredienten: 7000mg Branched Chain Amino Acids 3500mg Leucine 2500mg Glutamine 1000mg Citrulline Malaat 1171mg Electrolytes 640mcg Vitamine B6 0 suikers of koolhydraten Tip:Drink Xtend tijdens de training.

Prijs: 28,74

Bekijk

2. Rebuild Body Plan Amino Liquid - Essentiële Aminozuren - Vloeibaar 1000ml - Kersen Smaak

Rebuild Body Plan Amino Liquid - Essentiële Aminozuren - Vloeibaar 1000ml - Kersen Smaak

✔ IDEAAL VOOR TIJDENS DE TRAINING ✔ DIRECT HERSTEL TIJDENS DE TRAINING ✔ Bevat de juiste verhouding aminozuren voor bouwstenen van eiwit en spierweefsel ✔ Bevordert vetverlies ✔ De aminozuren worden direct opgenomen ✔ Vergroot het effect van de training doordat spieropbouw toeneemt en spierafbraak afneemt Amino Liquid is noodzakelijk voor elke sporter die zijn spiermassa en spierkracht optimaal wenst te ontwikkelen. Dit snelwerkend product met een hoog aminozuurgehalte is een must voor iedere sporter.

Prijs: 26,99

Bekijk

3. Stacker2 – Essential Aminos | 400 gram Tropical (Ephedra Vrij)

Stacker2 – Essential Aminos | 400 gram Tropical (Ephedra Vrij)

Essential Aminos Stacker 2 Met de introductie van Essential Aminos brengt Stacker2 een nieuw topsupplement op de markt. Essential Aminos is qua samenstelling, smaak en zeker qua prijs misschien wel het beste aminozurenproduct. Stacker2 Essential Aminos bevat Essentiële aminozuren in een optimale dosering 5,7 gram Glutamine van pharmaceutische kwaliteit 4,5 gram BCAA’s per serving BCAA’s in de ideale 3:1:1 verhouding Sommige aminozuren zijn voor jou als sporter onmisbaar. Het zijn aminozuren die je lichaam niet zelf kan fabriceren.

Prijs: 28,90

Bekijk

4. Applied Nutrition Glutamine 4k - 120 caps

Applied Nutrition Glutamine 4k - 120 caps

Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het spierweefsel, maar als je traint, kan het glutaminegehalte aanzienlijk worden verlaagd als het spierweefsel wordt afgebroken - vooral wanneer je zwaar traint! Het lichaam aanvullen met L-glutamine (vooral na de training) kan helpen om de aminozuurspiegels te herstellen die tijdens de training zijn gedaald.Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het lichaam en bestaat uit meer dan 60% van de vrije aminozuurpool in de skeletspieren en meer dan 20% van de totale circulerende aminozuren.

Prijs: 14,99

Bekijk

5. Glutamine - 250g- myProtein

Glutamine - 250g- myProtein

Glutamine is een essentieel aminozuur dat vereist is voor elke spier in het lichaam, en is één van de belangrijkste bouwstenen vormen van de eiwitten die cellulaire gezondheid en weefselherstel handhaven. Glutamine wordt gevonden in variërende hoeveelheden in de meeste vlees en vis en in geringe mate in groenten en peulvruchten.

Prijs: 15,31

Bekijk

6. Glutamine - 500g- myProtein

Glutamine - 500g- myProtein

Glutamine is een essentieel aminozuur dat vereist is voor elke spier in het lichaam, en is één van de belangrijkste bouwstenen vormen van de eiwitten die cellulaire gezondheid en weefselherstel handhaven. Glutamine wordt gevonden in variërende hoeveelheden in de meeste vlees en vis en in geringe mate in groenten en peulvruchten.

Prijs: 22,34

Bekijk

Gerelateerde berichten

Verlaag je suiker inname in kleine stapjes

Krachtblog.nl

De 10 populairste eiwitpoeders voor de lekkerste eiwitshakes

Krachtblog.nl

Het effect van een Koolhydraatarm dieet

Krachtblog.nl