Voeding

De 10 beste creatine producten voor betere sportprestaties

Creatine is het meest onderzochte supplement en samen met eiwit shakes tevens het meest verkochte supplement. Het nemen van Creatine heeft een positieve invloed op je krachttoename en je kan bewegingen/oefeningen langer volhouden. Dit komt door een verhoging van de hoeveelheid creatinefosfaat in de spieren. Wanneer je creatine neemt, krijg je een toename in kracht, behaal je betere sportprestaties en behoud je meer vetvrije massa.

Hieronder een overzicht van de 10 beste creatine producten voor betere sportprestaties.

1. XXL Nutrition Creatine Monohydraat Zonder smaak 500 gram

XXL Nutrition Creatine Monohydraat Zonder smaak 500 gram

Het waarschijnlijk meest gebruikte voedingssupplement wereldwijd is creatine. En dit is niet voor niets; er zijn namelijk talloze onderzoeken die de werking van creatine wetenschappelijk bewijzen. Bij een dagelijkse inname van 3 gram helpt creatine je prestaties te verbeteren en ondersteunt het spieropbouw bij explosieve krachtinspanningen. Creatine is niet alleen geschikt voor krachttraining, maar ook voor bijvoorbeeld een intensieve sprinttraining. De Creatine van XXL Nutrition bestaat uitsluitend uit zuivere, microfijne monohydraat.

Prijs: 26,27

Bekijk deze creatine

2. PURE Creatine Monohydraat - 180 V-Caps - 750 mg - capsules - supplement

PURE Creatine Monohydraat - 180 V-Caps - 750 mg - capsules - supplement

PURE Creatine Monohydrate voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen en stimulatie van spiergroei! PURE Creatine Monohydrate eigenschappen: Behoefte aan een boost voor je intensieve training? Dan is PURE Creatine Monohydraat de uitkomst! Creatine is al jaren erg populair onder sporters en topatleten dankzij de bewezen goede werking van dit supplement. Door de hoge dosering Creatine krijgen je spieren de nodige extra energie om alles uit je explosieve trainingen te halen! Verder ondersteunt creatine meer spierkracht bij explosieve krachtsinspanningen.

Prijs: 17,90

Bekijk deze creatine

3. Dutch Giant Creatine Monohydraat Creapure® (300gr)

Dutch Giant Creatine Monohydraat Creapure® (300gr)

Voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen. Helpt spieren sneller te herstellen tijdens het sporten. Stimuleert spiergroei/vetvrije spiermassa bij explosieve krachtinspanningen. Creapure® creatine is de zuiverste creatine monohydraat van de wereld: gepatenteerde en gegarandeerde Duitse kwaliteit. Geschikt voor zowel kracht- als duursporten. Dutch Giant Nutrition The Dutch Giant Mijn naam is Olivier Richters, eigenaar van Muscle Meat en Dutch Giant Nutrition. Ik ben 2.18 meter lang en had zwaar ondergewicht.

Prijs: 17,50

Bekijk deze creatine

4. Applied Nutrition Creatine Monohydrate - 250 gram

Applied Nutrition Creatine Monohydrate - 250 gram

Applied Nutrition Micronized Creatine bevat ultra zuivere creatine monohydraat die uitstekend oplost. De voordelen van creatine: Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen Creatine verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen Creatine, voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen Volledig zuivere microfijne creatine monohydraat – beter kan niet Geschikt voor zowel kracht- als duursporten Gebruik: Mix één afgestreken maatschep (5 gram) met vruchtensap of water.

Prijs: 21,99

Bekijk deze creatine

5. QNT Creatine Monohydrate 100% Pure Pre Workout - 300 gram

QNT Creatine Monohydrate 100% Pure Pre Workout - 300 gram

Creatine verhoogt de fysieke prestaties bij opeenvolgende aanvallen van kortdurende, intensieve oefeningen. Het gunstige effect wordt verkregen met een dagelijkse inname van 6 g creatine. Het wordt aanbevolen om Creatine Monohydraat gedurende 4 opeenvolgende weken meerdere malen gedurende het jaar in te nemen.

Prijs: 21,49

Bekijk deze creatine

6. Sterrenstof Creatine - Sportvoeding - Creatine Monohydraat Poeder - 100 Servings

Sterrenstof Creatine - Sportvoeding - Creatine Monohydraat Poeder - 100 Servings

Let op: Afbeelding dient ter illustratie. De pot die geleverd wordt is wit. Wil jij meer kracht en uithoudingsvermogen tijdens het sporten? Sterrenstof heeft de oplossing hiervoor namelijk Sterrenstof Creatine Creatine is momenteel een van de meest gebruikte supplementen ter wereld. Verschillende studies en onderzoeken hebben wetenschappelijk aangetoond dat creatine echt jouw sportprestaties naar een hoger niveau kan tillen. Maar wat doet creatine precies? Inname van Creatine verhoogt de concentratie van creatinefosfaat in de spieren, waardoor verzuring wordt uitgesteld.

Prijs: 23,95

Bekijk deze creatine

7. Smack Nutrition - Creatine Monohydrate

Smack Nutrition - Creatine Monohydrate

Creatine valt van nature terug te vinden in het menselijk lichaam; je spieren hebben creatine nodig voor energievoorziening. Gemiddeld gebruikt het lichaam zo’n 1,5 tot 2 gram per dag. Vele producten zoals rauw vlees en rauwe vis bevatten creatine; helaas gaat er door verhitting bijna een derde verloren, vandaar dat dit product perfect is voor de energievoorziening van je spieren en lichaam. Wat is de werking van dit product? Creatine Monohydraat is een supplement waarvan bewezen is dat het de prestaties tijdens en na het trainen verbetert.

Prijs: 22,95

Bekijk deze creatine

8. Stacker 2 6th Gear Creatine Complex Orange Ephedra Vrij - 1135gr

Stacker 2 6th Gear Creatine Complex Orange Ephedra Vrij - 1135gr

6TH Gear Creatine Complex - Stacker 2 NVE Pharmacheuticals 6th Gear Creatine Complex van Stacker 2. Met dit product train je direct in de hoogste versnelling. Wanneer je eenmaal 6th Gear Creatine Complex gebruikt hebt neem je nooit meer genoegen met minder. 6th Gear Creatine Complex is de top in het creatine segment. Dit is trainen in de 6e versnelling! Voordelen 6th Gear Creatine Complex; Gepatenteerd zesvoudig creatine complex Unieke combinatie met alpha liponzuur en beta alanine Resultaat vanaf de eerste dosering 6th Gear Creatine Complex bevat niet 1, maar 6 vormen van creatine. Aangevuld met een pharmaceutische versie van beta alanine en Alpha liponzuur.

Prijs: 34,99

Bekijk deze creatine

9. QNT Creatine monohydraat naturel | 800 gram | 144 servings

QNT Creatine monohydraat naturel | 800 gram | 144 servings

Verschillende onderzoeken tonen aan dat creatine bijzonder effectief is in het verhogen van de fysieke prestatie, het uitstellen van spierverzuring en het vergroten van de spiermassa. Een cyclus van 4 weken wordt aangeraden en kan meerdere keren tijdens het jaar herhaald worden. Je spiercellen gebruiken ATP (adenosine trifosfaat) als energiebron. In je spieren zit een kleine hoeveelheid ATP opgeslagen, die opraakt bij fysieke inspanning. Creatine heeft een belangrijke rol in het bijvullen van deze energievoorraad. Creatine verhoogt het percentage ATP in de spieren waardoor spierverzuring wordt uitgesteld en je langer en harder door kunt trainen.

Prijs: 36,95

Bekijk deze creatine

10. MB Supps® Creatine - Monohydraat - Sportvoeding - Poeder

MB Supps® Creatine - Monohydraat - Sportvoeding - Poeder

Creatine Monohydraat Of je nu net begint met fitness of een sportschoolverslaafde bent, creatine is een supplement waarvan je waarschijnlijk wel eens hebt gehoord, maar wat is het eigenlijk en wat doet het? Creatine is samen met cafeine en whey eiwit het meest onderzochte en wetenschappelijk bestudeerde supplement op de markt, zozeer zelfs dat claims met betrekking tot dit supplement worden onderschreven door het European Food Standards Agency. Voordelen van Creatine 1. Kracht, power en spiergroei Het fosfocreatinesysteem fungeert als de belangrijkste energiebron voor sportactiviteiten die korte uitbarstingen van intensieve training vereisen, waardoor creatine het meest bruikbare supplement is dat je moet hebben als het gaat om sportactiviteiten zoals krachttraining, sprints en explosieve bewegingen.

Prijs: 21,50

Bekijk deze creatine

Gerelateerde berichten

Kurkuma Supplement van Jaar 2019

Krachtblog.nl

Download hier je Gratis Voedingsschema

Krachtblog.nl

De lekkerste Eiwitrijke Recepten | Boek met 105 recepten

Krachtblog.nl