Materialen Training

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Een goede set dumbbells is essentieel voor elke homegym. Welke set je ook kiest, dumbbells bieden een unieke toevoeging aan krachttraining omdat ze tijdens het gebruik meerdere spieren tegelijk trainen. Een apparaat in de sportschool stabiliseert de belasting voor je en concentreert zich slechts op enkele specifieke spiergroepen tegelijk. Zelfs een halter beperkt de spieren die worden gebruikt, door de inspanning over beide armen (en / of schouders, quads, borstspieren, enzovoort) te verdelen.

Als je een dumbbell in je hand hebt, maak je gebruik van talloze grote en kleine spieren terwijl je de herhalingen veilig en gestaag uitvoert. Het resultaat is een veelvoud, van verbeterde grijpkracht tot conditionering, en natuurlijk ook het opbouwen van de beoogde spieren. Onderstaand de beste dumbbell sets die je kunt kopen.

1. Tunturi Dumbbellset - Halterset - 2st totaal 28 kg - Zwart Vinyl

Tunturi Dumbbellset - Halterset - 2st totaal 28 kg - Zwart Vinyl

Trainen met deze handige Tunturi Dumbbellset staat garant voor een fijne en gevarieerde work-out! Er zijn namelijk veel verschillende oefeningen mogelijk en je kunt vrijwel alle spieren in jouw lichaam versterken. Daarnaast is het trainingsgewicht gemakkelijk aan te passen aan jouw persoonlijke behoefte. Ideaal om thuis of in de sportschool te gebruiken. De dumbbellset bestaat uit 2 stangen van elk 1 kg, de bijbehorende schijven en 4 sluitingen. Het gewicht is stapsgewijs te verzwaren met halterschijven tot een maximaal gewicht van 28 kg.

Prijs: 38,99

Bekijk op Bol.com

2. Tunturi Dumbell set - 2 x 3 kg - Vinyl - Rood

Tunturi Dumbell set - 2 x 3 kg - Vinyl - Rood

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set roze Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 3 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 23,19

Bekijk op Bol.com

3. Dumbbell set Focus Fitness - Totaal: 30 kg - 2 stuks van 15 kg

Dumbbell set Focus Fitness - Totaal: 30 kg - 2 stuks van 15 kg

Dumbbell 30 kg totaal set - 2 stuks van 15 kg De Focus Fitness 15 kg dumbbell is een zeer complete dumbbell set met een totaal gewicht van 15 kg. Dankzij de handige sluiting kun je snel en gemakkelijk van gewicht wisselen om met een optimaal gewicht te trainen. De halterschijven hebben een diameter van 30 mm. Deze set bestaat uit twee keer de 15 kg dumbbell zodat je tegelijkertijd met 2 dumbbells kunt trainen! Eenvoudig uit te breiden! De dumbbell van 15 kg is eenvoudig uit te breiden met extra halterschijven van 30 mm.

Prijs: 79,00

Bekijk op Bol.com

4. Tunturi Dumbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Tunturi Dumbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set roze Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 1 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 11,89

Bekijk op Bol.com

5. EchoGoods® Halterset - Dumbell Set - Krachtoefeningen - Barbell Halterstang met Gewichten – Verstelbare Dumbells met Gewichtschijven - Fitness Stang

EchoGoods® Halterset - Dumbell Set - Krachtoefeningen - Barbell Halterstang met Gewichten – Verstelbare Dumbells met Gewichtschijven - Fitness Stang

Lekker thuis trainen maar geen ruimte voor een barbell? Met de EchoGoods® dumbbell set kun jij gewoon squatten! Jouw set wordt geleverd met 2 halters en een extra lang tussenstuk waarmee je jouw dumbells tot fitness stang kunt transformeren. Met meerdere schijven kies jij jouw ideale gewicht en geniet je van een efficiënte thuistraining. Met stevig materiaal en een vulling van cement kun jij extra lang genieten van jouw nieuwe set! Jouw voordelen ✓ Dumbbell en stang in één ✓ Met handige schroefsluitingen ✓ Tot wel 30 kilo! ✓ Ideaal voor jouw home workout ✓ Inclusief gratis fitness handschoenen & E-book ✓ Strak design ✓ Hoogwaardig materiaal Inclusief handschoenen Het mooiste van alles? Bij elke set ontvang je een gratis paar fitness handschoenen cadeau.

Prijs: 89,00

Bekijk op Bol.com

6. Tunturi Dumbell set - 2 x 2 kg - Vinyl - Groen

Tunturi Dumbell set - 2 x 2 kg - Vinyl - Groen

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set roze Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 2 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 19,79

Bekijk op Bol.com

7. Tunturi Dumbell set - 2 x 5 kg - Vinyl - Zwart

Tunturi Dumbell set - 2 x 5 kg - Vinyl - Zwart

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set roze Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 5kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 39,25

Bekijk op Bol.com

8. Foxfit Dumbbell set - 2 x 2kg - Rubber - Oranje

Foxfit Dumbbell set - 2 x 2kg - Rubber - Oranje

Ga lekker aan de slag met deze set dumbbells van Foxfit! Zelf thuis sporten is nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze dumbbells kun je bovendien echt van alles doen. Denk hierbij aan cardio- en krachttrainingen. De set is ideaal als je vet wil verbranden of krachttrainingen wil doen. Kenmerken: Set van 2 stuks Gewicht per stuk: 2 kg Geschikt voor cardio- en krachttrainingen Ideaal voor thuis

Prijs: 17,89

Bekijk op Bol.com

9. Dumbbells - VirtuFit Dumbellset met houder - Dumbell Rek

Dumbbells - VirtuFit Dumbellset met houder - Dumbell Rek

De VirtuFit Neopreen Dumbellset bevat drie paar dumbbells met houder van hoogwaardige kwaliteit. De dumbbells zijn gemaakt van gietijzer en hebben een neopreen coating. Deze dumbbells kunnen niet wegrollen door de zeshoekige vorm die ze hebben. De anatomische vorm en het zachte maar stroeve neopreen zorgen er daarnaast voor dat ze comfortabel in de hand liggen. Dumbell oefeningen Een dumbell is een handig hulpmiddel waarmee je veel verschillende oefeningen kunt doen. Deze dumbbells zijn niet geschikt voor krachttraining, maar zijn een handig hulpmiddel voor sporten als zumba, aerobic of body toning.

Prijs: 35,90

Bekijk op Bol.com

10. Foxfit Dumbbell set - 2 x 1kg - Rubber - Oranje

Foxfit Dumbbell set - 2 x 1kg - Rubber - Oranje

Ga lekker aan de slag met deze set dumbbells van Foxfit! Zelf thuis sporten is nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze dumbbells kun je bovendien echt van alles doen. Denk hierbij aan cardio- en krachttrainingen. De set is ideaal als je vet wil verbranden of krachttrainingen wil doen. Kenmerken: Set van 2 stuks Gewicht per stuk: 1 kg Geschikt voor cardio- en krachttrainingen Ideaal voor thuis

Prijs: 11,89

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde berichten

De populairste fitness banken van dit moment

Krachtblog.nl

Zijn buikspieroefeningen noodzakelijk voor een sixpack

Krachtblog.nl

Hoeveel herhalingen moet ik maken bij krachttraining

Krachtblog.nl