Materialen Training

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Een goede set dumbbells is essentieel voor elke homegym. Welke set je ook kiest, dumbbells bieden een unieke toevoeging aan krachttraining omdat ze tijdens het gebruik meerdere spieren tegelijk trainen. Een apparaat in de sportschool stabiliseert de belasting voor je en concentreert zich slechts op enkele specifieke spiergroepen tegelijk. Zelfs een halter beperkt de spieren die worden gebruikt, door de inspanning over beide armen (en / of schouders, quads, borstspieren, enzovoort) te verdelen.

Als je een dumbbell in je hand hebt, maak je gebruik van talloze grote en kleine spieren terwijl je de herhalingen veilig en gestaag uitvoert. Het resultaat is een veelvoud, van verbeterde grijpkracht tot conditionering, en natuurlijk ook het opbouwen van de beoogde spieren. Onderstaand de beste dumbbell sets die je kunt kopen.

1. Tunturi Dumbbell set - 2 x 2,0 kg - Vinyl - Groen

Tunturi Dumbbell set - 2 x 2,0 kg - Vinyl - Groen

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set groene Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 2 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 17,99

Bekijk

2. Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set paarse Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 1 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 12,99

Bekijk

3. Focus Fitness – Verstelbare Dumbbellset 26 kg - 2 x 13 kg - Gewichten Set - Dumbbellset

Focus Fitness – Verstelbare Dumbbellset 26 kg - 2 x 13 kg - Gewichten Set - Dumbbellset

.

Prijs: 39,94

Bekijk

4. Tunturi Dumbbell set - 2 x 3,0 kg - Vinyl - Rood

Tunturi Dumbbell set - 2 x 3,0 kg - Vinyl - Rood

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set rode Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 3 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 32,99

Bekijk

5. AYD Home Verstelbare Dumbbellset - Halterset - 20 kg (2 x 10kg) - Gietijzer - Zwart - Duurzaam en ijzersterk

AYD Home Verstelbare Dumbbellset - Halterset - 20 kg (2 x 10kg) - Gietijzer - Zwart - Duurzaam en ijzersterk

Start nu je krachttraining met de AYD Home Dumbellset 20 kg! Dumbells worden namelijk beschouwd als de basis van krachttraining. Ze zijn te gebruiken voor oneindig veel oefeningen voor je rug, nek, triceps, biceps, schouders en borst. Wat veel mensen niet weten is dat ook tijdens het trainen van je benen een dumbellset goed te gebruiken is. Zet spanning op je hamstring, bovenbenen of kuiten en gebruik de dumbbells van AYD Home om het te verzwaren. Wanneer je net begint met krachttraining is het aan te raden om niet gelijk te zwaar te beginnen.

Prijs: 64,95

Bekijk

6. Tunturi Dumbbell set - 2 x 0,5 kg - Vinyl - Roze

Tunturi Dumbbell set - 2 x 0,5 kg - Vinyl - Roze

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set roze Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 0,5 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 8,40

Bekijk

7. EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set - Fitness - E-book met krachtoefeningen - Barbell Halterstang met Gewichten – Verstelbare Dumbells met Gewichtschijven - Fitness Stang

EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set - Fitness - E-book met krachtoefeningen - Barbell Halterstang met Gewichten – Verstelbare Dumbells met Gewichtschijven - Fitness Stang

Nu de coronamaatregelen weer verstrengd zijn en nu het buiten veel te koud is om te trainen, zijn onze dumbells de perfecte investering die je kan maken. De EchoGoods dumbellset is het ideale geschenk voor de sporters in de familie! Lekker thuis trainen maar geen ruimte voor een barbell? Met de EchoGoods® dumbbell set kun jij gewoon squatten! Jouw set wordt geleverd met 2 halters en een extra lang tussenstuk waarmee je jouw dumbells tot fitness stang kunt transformeren. Met meerdere schijven kies jij jouw ideale gewicht en geniet je van een efficiënte thuistraining.

Prijs: 89,00

Bekijk

8. Tunturi Dumbbell set - 2 x 5,0 kg - Vinyl - Zwart

Tunturi Dumbbell set - 2 x 5,0 kg - Vinyl - Zwart

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set zwarte Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 5 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 40,99

Bekijk

9. Dumbbellset 25 kg met halterstang - Dumbbells verstelbaar - Halterset - Fitness gewichten set - Rood/zwart

Dumbbellset 25 kg met halterstang - Dumbbells verstelbaar - Halterset - Fitness gewichten set - Rood/zwart

Dumbbellset 25 kg Ben jij op zoek naar dumbbells / fitness gewichten om fit te worden, af te vallen, spiermassa op te bouwen of lekker in shape te blijven? Met deze 25 kg verstelbare dumbbellset werkt dat perfect wanneer jij de motivatie hebt om een aantal keer per week te trainen. Door middel van deze fitness gewichten set trainen je waar en wanneer je zelf wilt, zonder dat je naar de sportschool, gym of georganiseerde sport hoeft te gaan. Op ieder moment van de dag kun je op een laagdrempelige manier thuis, in de tuin of in het park een workout/ training gaan doen.

Prijs: 84,95

Bekijk

10. Foxfit Dumbbell set - 2 x 1kg - Rubber - Oranje

Foxfit Dumbbell set - 2 x 1kg - Rubber - Oranje

Ga lekker aan de slag met deze set dumbbells van Foxfit! Zelf thuis sporten is nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze dumbbells kun je bovendien echt van alles doen. Denk hierbij aan cardio- en krachttrainingen. De set is ideaal als je vet wil verbranden of krachttrainingen wil doen. Kenmerken: Set van 2 stuks Gewicht per stuk: 1 kg Geschikt voor cardio- en krachttrainingen Ideaal voor thuis

Prijs: 11,95

Bekijk

Gerelateerde berichten

Full-Body workout met Stroops Resistance 90

Krachtblog.nl

Zo krijg je zichtbare buikspieren

Krachtblog.nl

Top 5 fitness boeken

Krachtblog.nl