MaterialenTraining

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Een goede set dumbbells is essentieel voor elke homegym. Welke set je ook kiest, dumbbells bieden een unieke toevoeging aan krachttraining omdat ze tijdens het gebruik meerdere spieren tegelijk trainen. Een apparaat in de sportschool stabiliseert de belasting voor je en concentreert zich slechts op enkele specifieke spiergroepen tegelijk. Zelfs een halter beperkt de spieren die worden gebruikt, door de inspanning over beide armen (en / of schouders, quads, borstspieren, enzovoort) te verdelen.

Als je een dumbbell in je hand hebt, maak je gebruik van talloze grote en kleine spieren terwijl je de herhalingen veilig en gestaag uitvoert. Het resultaat is een veelvoud, van verbeterde grijpkracht tot conditionering, en natuurlijk ook het opbouwen van de beoogde spieren. Onderstaand de beste dumbbell sets die je kunt kopen.

1. XQ Maxx Verstelbare Dumbell - Gewicht tot maximaal 10 kg - Zwart

XQ Maxx Verstelbare Dumbell - Gewicht tot maximaal 10 kg - Zwart

Train je armspieren met deze halterset van XQ max. Deze halterset is geschikt voor beginnende en gevorderde sporters en bestaat uit losse gewichten met handgreep en schijven. De schijven variëren in gewicht van 1,0 tot 2,5 kg. Totale gewicht maximaal 10 kg. Deze set is dus te gebruiken voor beginners en gevorderde mensen die in beweging willen blijven Met: - 1 stang van 1,0 kg, - 2 schijven van 2,5 kg, - 2 schijven van 1 kg, - 2 schijven van 1,25 kg, - 2 sluitstukken van 0,25 kg

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 29,38
voordeeldrogisterij.nl: € 21,41
voordeeldrogisterij.nl: € 21,41

2. Tunturi Dumbell set - 2 x 0,5 kg - Vinyl - Roze

Tunturi Dumbell set - 2 x 0,5 kg - Vinyl - Roze

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set roze Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 0,5 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 0,5 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 5,94

3. Venom Sports verstelbare dumbbell set tot 30kg - professionele 2-in-1 halterset gewichten - gebruiksvriendelijke fitness stang - rood

Venom Sports verstelbare dumbbell set tot 30kg - professionele 2-in-1 halterset gewichten - gebruiksvriendelijke fitness stang - rood

Dumbell set van professionele kwaliteit voor beginnende en gevorderde sporters. Gebruiksvriendelijk fitnessartikel. Verstelbare dumbell set voor verschillende kracht- en fitnessoefeningen met gewichten tot 30kg Ben jij klaar om jouw sportieve doelstellingen te behalen? Deze dumbbell set is gemaakt om dagelijks effectief te werken aan het opbouwen of behouden van jouw spiermassa. De Venom Sports® producten zijn uitsluitend gemaakt van duurzame, sterke en tevens mooie onderdelen. Elke dag eenvoudig en effectief werken aan een sterker, gezonder en fitter lichaam. Je kan het! De Venom Sports verstelbare dumbbell set is onmisbaar in jouw homegym of fitness studio.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 89,00

4. Tunturi Dumbbell set - 2 x 2,0 kg - Vinyl - Groen

Tunturi Dumbbell set - 2 x 2,0 kg - Vinyl - Groen

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set groene Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 2 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 2 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 18,54

5. Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set paarse Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 1 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 1 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 16,95

6. Halterset Dumbbellset Dumbells Totaal 30kg 2x 15kg - dumbells

Halterset Dumbbellset  Dumbells Totaal 30kg   2x 15kg - dumbells

Productbeschrijving Een ergonomische dumbbells -set van 30 kg (2x15kg) Set inclusief schijven, anti-slip halters en sterschroeven. Voor een professionele haltertraining thuis. Haltertraining is een van de meest efficiënte krachtsporten die er bestaan. Halteroefeningen houdt je fit en gezond. Bovendien worden halters ook gebruikt ter revalidatie. De spieren worden door de korte halters krachtiger en mooi gevormd. Daardoor is trainen met halters niet alleen gezond, het biedt je ook veel esthetische voordelen. Lichaamsvet wordt door halteroefeningen veel efficiënter verbrand dan bijv. bij het fietsen, zwemmen of joggen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 59,95

7. Tunturi Dumbbell set - 2 x 5,0 kg - Vinyl - Zwart

Tunturi Dumbbell set - 2 x 5,0 kg - Vinyl - Zwart

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set zwarte Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 5 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 5 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 36,89

8. Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,5 kg - Vinyl - Geel

Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,5 kg - Vinyl - Geel

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set gele Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 1,5 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 1,5 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 13,64

9. Dumbbells - VirtuFit Dumbellset met houder - Dumbell Rek

Dumbbells - VirtuFit Dumbellset met houder - Dumbell Rek

De VirtuFit Neopreen Dumbellset bevat drie paar dumbbells met houder van hoogwaardige kwaliteit. De dumbbells zijn gemaakt van gietijzer en hebben een neopreen coating. Deze dumbbells kunnen niet wegrollen door de zeshoekige vorm die ze hebben. De anatomische vorm en het zachte maar stroeve neopreen zorgen er daarnaast voor dat ze comfortabel in de hand liggen. Dumbell oefeningen Een dumbell is een handig hulpmiddel waarmee je veel verschillende oefeningen kunt doen. Deze dumbbells zijn niet geschikt voor krachttraining, maar zijn een handig hulpmiddel voor sporten als zumba, aerobic of body toning.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 34,90

10. Hexa Dumbbells Focus Fitness - 2x 9 kg

Hexa Dumbbells Focus Fitness - 2x 9 kg

Deze hexa dumbbells van Focus Fitness hebben een uniek handvat. In het midden is het handvat dikker dan aan de zijkant. Dit is om een betere grip te creëren. De Hexa dumbbells hebben 6 hoeken waardoor deze niet weg kunnen rollen. Door de rubberen afwerking zijn deze dumbbells geluiddempend en zal je vloer niet beschadigen. Het verchroomde handvat is voorzien van een goede grip. Deze Hexa dumbbells worden veel gebruikt in de fysiotherapie en zij ook geschikt voor thuisgebruik en professioneel gebruik. De Hexa dumbbells zijn uitsluitend per paar verkrijgbaar in de gewichten 1 kg t/m 30 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com: € 44,96
betersport.nl: € 49,95

Gerelateerde berichten

Tips en materialen om thuis te trainen

Krachtblog.nl

De 5 bestverkochte Kettlebells van dit moment

Krachtblog.nl

Kies een sport die je volhoudt

Krachtblog.nl