MaterialenTraining

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Een goede set dumbbells is essentieel voor elke homegym. Welke set je ook kiest, dumbbells bieden een unieke toevoeging aan krachttraining omdat ze tijdens het gebruik meerdere spieren tegelijk trainen. Een apparaat in de sportschool stabiliseert de belasting voor je en concentreert zich slechts op enkele specifieke spiergroepen tegelijk. Zelfs een halter beperkt de spieren die worden gebruikt, door de inspanning over beide armen (en / of schouders, quads, borstspieren, enzovoort) te verdelen.

Als je een dumbbell in je hand hebt, maak je gebruik van talloze grote en kleine spieren terwijl je de herhalingen veilig en gestaag uitvoert. Het resultaat is een veelvoud, van verbeterde grijpkracht tot conditionering, en natuurlijk ook het opbouwen van de beoogde spieren. Onderstaand de beste dumbbell sets die je kunt kopen.

Bijgewerkt: 18-03-2024 10:54

1. Springos Dumbbells | Gewichten set | Halterset | 16 gewichten | 30 kg | Zwart

Springos Dumbbells | Gewichten set | Halterset | 16 gewichten | 30 kg | Zwart

Laat die Killerbody maar komen! Wilt u mooie afgetrainde armen, dan zijn de dumbbells van Springos een mooie tool om dit te bereiken. De gewichten ondersteunen u perfect bij de vetverbranding. Laat die killerbody maar komen! Duurzaam en makkelijk in gebruik! De dumbbells zijn duurzaam en gaan lang mee. Een mooi product om uw conditie en spiermassa te verbeteren. Deze set bevat twee dumbbells met een lengte van 45 cm met een totaalgewicht van maximaal 30 kg. De set bestaat uit 16 gewichten: 4x 1 kg, 4x 1,25 kg, 8x 2,5 kg. De antislip handgreep zorgt voor extra grip en veiligheid. Wel adviseren wij u om de ondergrond te beschermen tegen beschadigingen, mocht u de dumbbells toch laten vallen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Body Sculpture Smart Dumbbell Set Bw-108T - 19Kg

Body Sculpture Smart Dumbbell Set Bw-108T - 19Kg

DUMBBELL SET : Grijze Dumbells ; 2 x 5 kg Groene Dumbells ; 2 x 3 kg Roze Dumbells ; 2 x 1.5 kg Met houder Stevige grip Vinyl gewichten Makkelijk in gebruik Zeer duurzaam materiaal Ideaal voor crossfit, aerobics en revalidatie

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Dumbbells - VirtuFit Dumbellset met houder - Dumbell Rek - 7 KG - 6 Dumbells

Dumbbells - VirtuFit Dumbellset met houder - Dumbell Rek - 7 KG - 6 Dumbells

De VirtuFit Neopreen Dumbellset bevat drie paar dumbbells met houder van hoogwaardige kwaliteit. De dumbbells zijn gemaakt van gietijzer en hebben een neopreen coating. Deze dumbbells kunnen niet wegrollen door de zeshoekige vorm die ze hebben. De anatomische vorm en het zachte maar stroeve neopreen zorgen er daarnaast voor dat ze comfortabel in de hand liggen. Dumbell oefeningen Een dumbell is een handig hulpmiddel waarmee je veel verschillende oefeningen kunt doen. Deze dumbbells zijn niet geschikt voor krachttraining, maar zijn een handig hulpmiddel voor sporten als zumba, aerobic of body toning.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Viper Sports Verstelbare Dumbbell Set tot 40kg – Halterset – 2-in-1 Gewichten – Home Gym - Krachttraining – Rood

Viper Sports Verstelbare Dumbbell Set tot 40kg – Halterset – 2-in-1 Gewichten – Home Gym - Krachttraining – Rood

Geen sportschool meer nodig, kom simpelweg thuis in vorm met de dumbbell set van Viper Sports! Ben jij klaar om jouw sportieve doelstellingen te behalen? Deze dumbbell set is gemaakt om dagelijks effectief te werken aan het opbouwen of behouden van jouw spiermassa. De Viper Sports producten zijn uitsluitend gemaakt van duurzame, sterke en tevens mooie onderdelen. Elke dag eenvoudig en effectief werken aan een sterker, gezonder en fitter lichaam. Je kan het! De Viper Sports verstelbare dumbbell set is onmisbaar in jouw homegym of fitness studio. De dumbbell set wordt geleverd met verschillende gewichten, zodat jij eenvoudig het gewicht kan veranderen voor de gewenste oefening.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Verstelbare Dumbells 24 KG - Halterset - 2kg t/m 24kg - 15 Dumbells in één! - Dumbell set - Gewichten set - Gewichten

Verstelbare Dumbells 24 KG - Halterset - 2kg t/m 24kg - 15 Dumbells in één! - Dumbell set - Gewichten set - Gewichten

Altijd al je eigen rek vol met dumbbells willen hebben net zoals in de sportschool? Heb je daar alleen niet genoeg ruimte voor of wil je er geen duizenden euro’s aan spenderen? Zoek dan niet verder en kies voor deze dumbbell set! Met deze verstelbare halterset heb je maar liefst 15 dumbbells in 1! Dankzij het eenvoudige draaisysteem en compacte formaat heb je alle voordelen van een normale dumbbell, maar dan in 15 verschillende standen. Deze verstelbare dumbell, ook wel selector dumbbell genoemd, maakt het mogelijk om alle spiergroepen te trainen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. EchoGoods Halterset 30 KG - 2x15 KG - Inclusief trainingschema - Dumbell Set - Barbell Halterstang met Gewichten – Verstelbare Dumbells met Gewichtschijven - Fitness Stang - Gewichten Set

EchoGoods Halterset 30 KG - 2x15 KG - Inclusief trainingschema - Dumbell Set - Barbell Halterstang met Gewichten – Verstelbare Dumbells met Gewichtschijven - Fitness Stang - Gewichten Set

Lekker thuis trainen tijdens de koude winterdagen? Met de EchoGoods® dumbbell set is dit geen probleem! Je hoeft de kou niet te trotseren, want je kunt gewoon binnen blijven en toch effectief squatten. Jouw set wordt geleverd met 2 halters en een extra lang tussenstuk waarmee je jouw dumbells tot fitness stang kunt transformeren. Met meerdere schijven kies jij jouw ideale gewicht en geniet je van een efficiënte thuistraining.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. VirtuFit Verstelbare Dumbbellset - Halterset - Gewichten - 2 Vinyl Dumbbells van 14kg - 28 kg

VirtuFit Verstelbare Dumbbellset - Halterset - Gewichten - 2 Vinyl Dumbbells van 14kg - 28 kg

Start nu je krachttraining met de VirtuFit Vinyl Dumbellset 28 kg! Dumbells worden namelijk beschouwd als de basis van krachttraining. Ze zijn te gebruiken voor oneindig veel oefeningen voor je rug, nek, triceps, biceps, schouders en borst. Wat veel mensen niet weten is dat ook tijdens het trainen van je benen een dumbellset goed te gebruiken is. Zet spanning op je hamstring, bovenbenen of kuiten en gebruik de dumbbells van VirtuFit om het te verzwaren. Wanneer je net begint met krachttraining is het aan te raden om niet gelijk te zwaar te beginnen. Dit kan namelijk zorgen voor overbelasting van de spier en uiteindelijk blessures.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Springos Dumbbells | Gewichten set | Halterset | 12 gewichten | 20 kg | Zwart

Springos Dumbbells | Gewichten set | Halterset | 12 gewichten | 20 kg | Zwart

Laat die Killerbody maar komen! Wilt u mooie afgetrainde armen, dan zijn de dumbbells van Springos een mooie tool om dit te bereiken. De gewichten ondersteunen u perfect bij de vetverbranding. Laat die killerbody maar komen! Duurzaam en makkelijk in gebruik! De dumbbells zijn duurzaam en gaan lang mee. Een mooi product om uw conditie en spiermassa te verbeteren. Deze set bevat twee dumbbells met een lengte van 40 cm met een totaalgewicht van maximaal 20 kg. De set bestaat uit 12 gewichten: 4x 1 kg, 4x 1,25 kg, 4x 2,5 kg. De antislip handgreep zorgt voor extra grip en veiligheid. Wel adviseren wij u om de ondergrond te beschermen tegen beschadigingen, mocht u de dumbbells toch laten vallen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Tunturi Gewichten Centuri - Halterset - Dumbbell Set - Neopreen Dummbbells - 1 t/m 3kg - 3 Paar - Incl. gratis fitness app

Tunturi Gewichten Centuri - Halterset - Dumbbell Set - Neopreen Dummbbells - 1 t/m 3kg - 3 Paar - Incl. gratis fitness app

Deze Centuri dumbbellset van het merk Tunturi vormt een uitstekende basis voor elke krachttraining. Met de dumbbells kun je namelijk oneindig veel oefeningen doen voor het versterken van jouw rug, nek, armen, benen, schouders en borst. De set bestaat uit 3 paar dumbbells met verschillende gewichten en wordt geleverd inclusief opbergrek. Geen zorgen dus dat je struikelt over rondslingerende dumbbells. Dankzij de 6 hoekige vorm van de koppen kunnen de dumbbells ook niet wegrollen als je ze even op de vloer legt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnessdelivery.nl | bekijken >

10. Basic-Fit® Dumbbells - Dumbells Set - 2 x 1 kg - Rubber - Blauw

Basic-Fit® Dumbbells - Dumbells Set - 2 x 1 kg - Rubber - Blauw

Basic-Fit Dumbbells® 1KG, ideaal voor jouw home workout! Voorkom rollen, schade, lawaai en impact bij een val met onze dumbbell set van 1 kg. De dumbbells zijn gemaakt van neopreen waardoor vallen en stoten worden gedempt. Deze dumbbells hebben een comfortabele grip waarmee je verschillende oefeningen kunt doen. Gebruik de dumbbels tijdens jouw krachttrainingen thuis, ze zijn perfect voor het trainen van individuele spiergroepen maar zeker ook voor de grote spiergroepen! De dumbbels zijn ideaal om de GXR lessen vanuit huis mee te doen. ✅ Set van 2 dumbbells. ✅ Voorkom rollen, schade, lawaai en impact bij een val. ✅ Comfortabele grip voor alle oefeningen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

De 9 populairste fitness banken van dit moment

Raymond Veldkamp

Hoeveel herhalingen moet ik maken bij krachttraining

Raymond Veldkamp

De 10 beste krachtstations voor jouw thuisgym

Raymond Veldkamp