Materialen Training

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Een goede set dumbbells is essentieel voor elke homegym. Welke set je ook kiest, dumbbells bieden een unieke toevoeging aan krachttraining omdat ze tijdens het gebruik meerdere spieren tegelijk trainen. Een apparaat in de sportschool stabiliseert de belasting voor je en concentreert zich slechts op enkele specifieke spiergroepen tegelijk. Zelfs een halter beperkt de spieren die worden gebruikt, door de inspanning over beide armen (en / of schouders, quads, borstspieren, enzovoort) te verdelen.

Als je een dumbbell in je hand hebt, maak je gebruik van talloze grote en kleine spieren terwijl je de herhalingen veilig en gestaag uitvoert. Het resultaat is een veelvoud, van verbeterde grijpkracht tot conditionering, en natuurlijk ook het opbouwen van de beoogde spieren. Onderstaand de beste dumbbell sets die je kunt kopen.

1. Tunturi Dumbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Tunturi Dumbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set paarse Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 1 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 9,99

Bekijk op Bol.com

2. Tunturi Dumbbellset - Halterset - Totaal 15 kg - Zwart

Tunturi Dumbbellset - Halterset - Totaal 15 kg - Zwart

Deze Tunturi Dumbbellset is onmisbaar als je op een eenvoudige manier jouw hele lichaam wilt trainen. Ideaal om thuis of in de sportschool in enkel- of tweevoud te gebruiken voor verschillende oefeningen. De dumbbell heeft een stalen handvat met antislip handgreep. Er worden 8 verschillende halterschijven meegeleverd. Handig, want daardoor kun je zelf het ideale gewicht bepalen door de gewenste halterschijven aan de dumbbellstang te bevestigen. De schroefsluiters zorgen ervoor dat de gewichten stevig blijven zitten.

Prijs: 57,49

Bekijk op Bol.com

3. Tunturi Dumbell set - 2 x 2 kg - Vinyl - Groen

Tunturi Dumbell set - 2 x 2 kg - Vinyl - Groen

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set groene Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 2 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 25,99

Bekijk op Bol.com

4. Dumbbell set Focus Fitness - Totaal: 30 kg - 2 stuks van 15 kg

Dumbbell set Focus Fitness - Totaal: 30 kg - 2 stuks van 15 kg

Dumbbell 30 kg totaal set - 2 stuks van 15 kg De Focus Fitness 15 kg dumbbell is een zeer complete dumbbell set met een totaal gewicht van 15 kg. Dankzij de handige sluiting kun je snel en gemakkelijk van gewicht wisselen om met een optimaal gewicht te trainen. De halterschijven hebben een diameter van 30 mm. Deze set bestaat uit twee keer de 15 kg dumbbell zodat je tegelijkertijd met 2 dumbbells kunt trainen! Eenvoudig uit te breiden! De dumbbell van 15 kg is eenvoudig uit te breiden met extra halterschijven van 30 mm.

Prijs: 79,00

Bekijk op Bol.com

5. Tunturi Dumbell set - 2 x 3 kg - Vinyl - Rood

Tunturi Dumbell set - 2 x 3 kg - Vinyl - Rood

Tunturi Dumbell Set VinylEen work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze set dumbbells van het merk Tunturi. Dit is een set van 2 dumbbells. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 37,75

Bekijk op Bol.com

6. Tunturi Dumbell set - 2 x 5 kg - Vinyl - Zwart

Tunturi Dumbell set - 2 x 5 kg - Vinyl - Zwart

Tunturi Dumbell Set VinylEen work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze set dumbbells van het merk Tunturi. Dit is een set van 2 dumbbells. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 49,99

Bekijk op Bol.com

7. Tunturi Dumbell set - 2 x 1,5 kg - Vinyl - Geel

Tunturi Dumbell set - 2 x 1,5 kg - Vinyl - Geel

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set gele Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 1,5 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal.

Prijs: 19,74

Bekijk op Bol.com

8. Verstelbare Dumbbellset Focus Fitness - Totaal: 30 kg - 2 stuks van 15 kg met verstelbare gewichten

Verstelbare Dumbbellset Focus Fitness - Totaal: 30 kg - 2 stuks van 15 kg met verstelbare gewichten

.

Prijs: 64,95

Bekijk op Bol.com

9. Foxfit Dumbbell set - 2 x 0.5kg - Rubber - Oranje

Foxfit Dumbbell set - 2 x 0.5kg - Rubber - Oranje

Ga lekker aan de slag met deze set dumbbells van Foxfit! Zelf thuis sporten is nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze dumbbells kun je bovendien echt van alles doen. Denk hierbij aan cardio- en krachttrainingen. De set is ideaal als je vet wilt verbranden of krachttrainingen wilt doen. Kenmerken: Set van 2 stuks Gewicht per stuk: 0,5 kg Geschikt voor cardio- en krachttrainingen Ideaal voor thuis

Prijs: 9,95

Bekijk op Bol.com

10. Strongman hexa dumbbell 7,5 kg

Strongman hexa dumbbell 7,5 kg

De Strongman hexa dumbbell, beschikbaar van 2.5 tot 35 kg, zijn gemaakt van vercroomde stalen handvatten, gierijzeren koppen en een stevige rubbere beschermlaag. Deze rubbere coating zorgt er voor dat de hexa dumbbells niet alleen extreem robuus en duurzaam zijn, maar er ook voor zorgen dat je de vloer niet beschadigd en de dumbbells minder lawaai maken zodra je ze laat vallen. De zeshoekige vorm van de Strongman Hexa Dumbbells, zorgen er voor dat het gewicht niet wegrolt en je er makkelijk push-ups mee kunt doen.

Prijs: 31,99

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde berichten

Opdruksteunen zorgen voor meer resultaat en minder kans op blessures

Krachtblog.nl

Hoe maak ik een goed Fitness Schema

Krachtblog.nl

De 10 beste fitness trackers voor het bijhouden van jouw trainingen

Krachtblog.nl