MaterialenTraining

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Een goede set dumbbells is essentieel voor elke homegym. Welke set je ook kiest, dumbbells bieden een unieke toevoeging aan krachttraining omdat ze tijdens het gebruik meerdere spieren tegelijk trainen. Een apparaat in de sportschool stabiliseert de belasting voor je en concentreert zich slechts op enkele specifieke spiergroepen tegelijk. Zelfs een halter beperkt de spieren die worden gebruikt, door de inspanning over beide armen (en / of schouders, quads, borstspieren, enzovoort) te verdelen.

Als je een dumbbell in je hand hebt, maak je gebruik van talloze grote en kleine spieren terwijl je de herhalingen veilig en gestaag uitvoert. Het resultaat is een veelvoud, van verbeterde grijpkracht tot conditionering, en natuurlijk ook het opbouwen van de beoogde spieren. Onderstaand de beste dumbbell sets die je kunt kopen.

Bijgewerkt: 28-05-2023 21:36

1. VirtuFit Verstelbare Dumbbellset - Halterset - Gewichten - 2 Vinyl Dumbbells van 14kg - 28 kg

VirtuFit Verstelbare Dumbbellset - Halterset - Gewichten - 2 Vinyl Dumbbells van 14kg - 28 kg

Start nu je krachttraining met de VirtuFit Vinyl Dumbellset 28 kg! Dumbells worden namelijk beschouwd als de basis van krachttraining. Ze zijn te gebruiken voor oneindig veel oefeningen voor je rug, nek, triceps, biceps, schouders en borst. Wat veel mensen niet weten is dat ook tijdens het trainen van je benen een dumbellset goed te gebruiken is. Zet spanning op je hamstring, bovenbenen of kuiten en gebruik de dumbbells van VirtuFit om het te verzwaren. Wanneer je net begint met krachttraining is het aan te raden om niet gelijk te zwaar te beginnen. Dit kan namelijk zorgen voor overbelasting van de spier en uiteindelijk blessures.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Venom Sports Verstelbare Dumbbell Set tot 40kg – Halterset – Professionele 2-in-1 Halterset Gewichten – Gebruiksvriendelijke Fitness Stang – Verstelbare Dumbbellset – Home Gym – Krachttraining – Rood

Venom Sports Verstelbare Dumbbell Set tot 40kg – Halterset – Professionele 2-in-1 Halterset Gewichten – Gebruiksvriendelijke Fitness Stang – Verstelbare Dumbbellset – Home Gym – Krachttraining – Rood

Geen sportschool meer nodig, kom simpelweg thuis in vorm met de dumbbell set van Venom Sports! Ben jij klaar om jouw sportieve doelstellingen te behalen? Deze dumbbell set is gemaakt om dagelijks effectief te werken aan het opbouwen of behouden van jouw spiermassa. De Venom Sports® producten zijn uitsluitend gemaakt van duurzame, sterke en tevens mooie onderdelen. Elke dag eenvoudig en effectief werken aan een sterker, gezonder en fitter lichaam. Je kan het! De Venom Sports verstelbare dumbbell set is onmisbaar in jouw homegym of fitness studio. De dumbbell set wordt geleverd met verschillende gewichten, zodat jij eenvoudig het gewicht kan veranderen voor de gewenste oefening.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Tunturi Gewichten Centuri - Halterset - Dumbbell Set - Neopreen Dummbbells - 1 t/m 3kg - 3 Paar - Incl. gratis fitness app

Tunturi Gewichten Centuri - Halterset - Dumbbell Set - Neopreen Dummbbells - 1 t/m 3kg - 3 Paar - Incl. gratis fitness app

Deze Centuri dumbbellset van het merk Tunturi vormt een uitstekende basis voor elke krachttraining. Met de dumbbells kun je namelijk oneindig veel oefeningen doen voor het versterken van jouw rug, nek, armen, benen, schouders en borst. De set bestaat uit 3 paar dumbbells met verschillende gewichten en wordt geleverd inclusief opbergrek. Geen zorgen dus dat je struikelt over rondslingerende dumbbells. Dankzij de 6 hoekige vorm van de koppen kunnen de dumbbells ook niet wegrollen als je ze even op de vloer legt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnessdelivery.nl | bekijken >

4. XQ Maxx Verstelbare Dumbell - Gewicht tot maximaal 10 kg - Zwart

XQ Maxx Verstelbare Dumbell - Gewicht tot maximaal 10 kg - Zwart

Train je armspieren met deze halterset van XQ max. Deze halterset is geschikt voor beginnende en gevorderde sporters en bestaat uit losse gewichten met handgreep en schijven. De schijven variëren in gewicht van 1,0 tot 2,5 kg. Totale gewicht maximaal 10 kg. Deze set is dus te gebruiken voor beginners en gevorderde mensen die in beweging willen blijven Met: - 1 stang van 1,0 kg, - 2 schijven van 2,5 kg, - 2 schijven van 1 kg, - 2 schijven van 1,25 kg, - 2 sluitstukken van 0,25 kg

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
voordeeldrogisterij.nl | bekijken >
voordeeldrogisterij.nl | bekijken >

5. Dumbbell set 5KG - Set van 2 stuks

Dumbbell set 5KG - Set van 2 stuks

Het belangrijkste kenmerk van een hexagon dumbbell is het ontwerp van deze gewichten, namelijk zeshoekig. Het zeshoekige ontwerp geeft de hexagon dumbbells een unieke uitstraling als dit wordt vergeleken met normale dumbbells. Een belangrijk voordeel van het trainen met hex dumbbells is dat deze niet weg zullen rollen als u aan het opdrukken bent met deze dumbbells. Een ander groot voordeel van de hexagon dumbbells is dat deze voorzien zijn van een rubberen coating. Dit maakt het trainen met deze dumbbells uiterst veilig en de kans op beschadigingen aan muur of vloer minimaal is. Ook wordt geluidsoverlast van vallende en/of tegen elkaar stotende dumbbells tot een minimum beperkt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Tunturi Gewichten Gietijzer totaal 15kg - Halterset met schroefsluiting - Dumbbell Set - 1 Halterstang - 30mm - Incl. gratis fitness app

Tunturi Gewichten Gietijzer totaal 15kg - Halterset met schroefsluiting - Dumbbell Set - 1 Halterstang - 30mm - Incl. gratis fitness app

Deze Tunturi Dumbbellset is onmisbaar als je op een eenvoudige manier jouw hele lichaam wilt trainen. Ideaal om thuis of in de sportschool in enkel- of tweevoud te gebruiken voor verschillende oefeningen. De dumbbell heeft een stalen handvat met antislip handgreep. Er worden 8 verschillende halterschijven meegeleverd. Handig, want daardoor kun je zelf het ideale gewicht bepalen door de gewenste halterschijven aan de dumbbellstang te bevestigen. De schroefsluiters zorgen ervoor dat de gewichten stevig blijven zitten. Wel zo prettig en veilig. De halterset is vanwege de ruime keuze in gewichten zowel geschikt voor de beginnende als ervaren sporter.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Tunturi Dumbell set - 2 x 0,5 kg - Vinyl - Roze - Incl. gratis fitness app

Tunturi Dumbell set - 2 x 0,5 kg - Vinyl - Roze - Incl. gratis fitness app

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set roze Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 0,5 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 0,5 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars - Incl. gratis fitness app

Tunturi Dumbbell set - 2 x 1,0 kg - Vinyl - Paars - Incl. gratis fitness app

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set paarse Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 1 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 1 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Tunturi Dumbbell set - 2 x 2,0 kg - Vinyl - Groen - incl. gratis fitness app

Tunturi Dumbbell set - 2 x 2,0 kg - Vinyl - Groen - incl. gratis fitness app

Een work-out hoeft helemaal niet saai te zijn. Je maakt jouw training heel eenvoudig gezelliger met deze vrolijke set groene Dumbbells van het merk Tunturi. Muziekje aan en aan de slag! Dit is een set van 2 dumbbells met elk een gewicht van 2 kg. Ideaal voor allerlei oefeningen voor het versterken van bijvoorbeeld je arm- en beenspieren, je buikspieren of de spieren in je schouders en borst. Dankzij de rubberen toplaag liggen de dumbbells prettig en stevig in de hand. Het rubber zorgt bovendien voor minder geluid tijdens de work-out en beschermt tevens het metaal. De voordelen van de Tunturi Dumbbells - 2 x 2 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. JPS Sports® Dumbells - Gewichten - Dumbells 5kg - Dumbells set 2 x 5 kg - Zeshoekig - Duurzaam - Groen

JPS Sports® Dumbells - Gewichten - Dumbells 5kg - Dumbells set 2 x 5 kg - Zeshoekig - Duurzaam - Groen

Maak trainen waar je maar wilt gemakkelijk met de JPS Sports® Dumbells! De Dumbells zijn beschikbaar in gewichten van 1KG tot en met 5KG en worden uitsluitend in paren geleverd. Uitstekend geschikt voor krachttraining en voor het verhelpen van blessures. De JPS Sports® dumbells liggen goed in de hand met veel grip voor de meest optimale training.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

Never skip leg day: De noodzaak van je benen trainen

Raymond Veldkamp

De 10 beste krachtstations voor jouw thuisgym

Raymond Veldkamp

Waarom je geen resultaat behaalt

Raymond Veldkamp