Voeding

De 10 lekkerste eiwitrepen voor herstel en spieropbouw

Omdat je een eiwitreep makkelijk mee kunt nemen en ze vaak laag in calorieën zijn is dit een perfect tussendoortje. Door het hoge eiwitgehalte, draagt een eiwitreep bij aan herstel en spieropbouw. Eiwitrepen zijn er in verschillende soorten, smaken en prijzen.

Hieronder een overzicht van de 10 lekkerste eiwitrepen voor herstel en spieropbouw.

1. M&M's Hi Protein - eiwitreep - Chocolade (bruin) - 12 x 51g

M&M's Hi Protein - eiwitreep - Chocolade (bruin) - 12 x 51g

De allernieuwste M&M Protein bar - met echte mini M&M's - is nu verkrijgbaar. Voortbouwend op het succes van alle andere met proteïne verrijkte snacks van Mars, heeft deze baanbrekende nieuwe lancering 'de lat hoger gelegd' in smakelijke proteïnesnacks ...

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
body-supplies.nl | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

2. Protein Bars (Salty Peanut - 12 x 55 gram) - Barebells - Eiwitrepen - Energierepen

Protein Bars (Salty Peanut - 12 x 55 gram) - Barebells - Eiwitrepen - Energierepen

Elke variant Barebells eiwitrepen is uniek in textuur en smaakbeleving. Daarbij zijn de voedingswaarden ook nog eens extreem goed. Barebells eiwitrepen bevatten 20 gram eiwit, zijn lager in koolhydraten en bevatten nooit meer dan 2 gram suiker en 200 kcal. Kortom een briljante eiwitreep uit Zweden!

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

3. Body & Fit Clean Protein Bars - Proteïne Repen / Eiwitrepen - Mix Box - 6 x 2 smaken - 12 stuks

Body & Fit Clean Protein Bars - Proteïne Repen / Eiwitrepen - Mix Box - 6 x 2 smaken - 12 stuks

Clean Protein Bars - Body & Fit® Zuivere eiwitten, vezels, verlaagd gehalte aan koolhydraten* en slechts 179 kcal. Clean Protein Bar is de "eat clean" eiwitreep met de ideale voedingswaardes voor fanatieke sporters en in je eiwitdieet. Kies uit 14 onverslaanbaar lekkere smaken! Clean Protein bar bevat puur koudgeperste eiwitten met prebiotische vezels, zonder chocolade laagje of coating. Helemaal niets! De eiwitreep met de ideale voedingswaardes en geen enkel ingrediënt wat je niet zou willen eten. Puur alleen wat jij wilt. De beste melkeiwitten (caseine en whey isolaat) in combinatie met vezels.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

4. Fulfil Nutrition Vitamin & Protein Bars - Proteïne Repen - Pinda & Caramel - 15 eiwitrepen

Fulfil Nutrition Vitamin & Protein Bars - Proteïne Repen -  Pinda & Caramel - 15 eiwitrepen

Fulfil Nutrition Vitamine & Protein Bars - Eiwitreep - Pinda & Caramel - 900 gram (15 eiwitrepen) De Fulfil Vitamin & Protein bars zijn heerlijke, crunchy eiwitrepen met 20g hoogwaardig eiwit, 100% adh multivitamine complex en slecht 2.7g suiker. De Vitamin & Protein Bars bevatten 0 toegevoegde suikers, gemiddeld slechts 190 kcal en zijn natuurlijk gezoet met stevia extract. Eiwitrijke snackreep met negen toegevoegde vitaminen Wil je een eiwitrijke snackreep met verschillende voordelen? Zoals de naam al aangeeft, zit de Vitamin & Protein Bar van Fulfill bomvol met negen vitaminen en 20 g hoogwaardige eiwitten die helpen bij het opbouwen en behouden van spiermassa.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

5. Snickers Hi Protein Bar 12repen

Snickers Hi Protein Bar 12repen

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep! Snickers Hi Protein Bar Mars eigenschappen: Heb je behoefte aan meer Eiwitten, maar twijfel je over de smaak van Eiwitrepen? Kies dan nu voor Snickers Hi Protein Bar van Mars. Deze Eiwitreep behoudt dezelfde smaak als de gewone overheerlijke Snicker! De Eiwitten in Snickers Hi Protein Bar ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spieren en herstel. Je geniet nu dus volop van dezelfde smaak, maar tegelijkertijd ook van de voordelige effecten van Eiwitten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

6. Body & Fit Smart Bars - Proteïne Repen / Eiwitrepen - Witte Chocolade - 12 eiwitrepen (1 doos)

Body & Fit Smart Bars - Proteïne Repen / Eiwitrepen - Witte Chocolade - 12 eiwitrepen (1 doos)

Smart Bar - Body & Fit® #1 Diet Bar met de beste eiwitten! Het principe van een eiwitdieet is de dagelijkse koolhydraatinname beperken en de eiwitinname verhogen. Om het nog beter te maken ondersteunen de eiwitten sterkere spieren, instandhouding van spiermassa en herstel. Smart Bar is onze absolute nummer 1 eiwitreep. Reduced carb* en met alleen de allerbeste eiwitten. Smart Bar zijn onvoorstelbaar lekker en een heerlijk tussendoortje.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

7. Body & Fit Smart Bars Crunchy - Proteïne Repen / Eiwitrepen - Chocolade/Pinda/Karamel - 12 eiwitrepen (1 doos)

Body & Fit Smart Bars Crunchy - Proteïne Repen / Eiwitrepen - Chocolade/Pinda/Karamel - 12 eiwitrepen (1 doos)

Smart Bars Crunchy Chocolade Pinda Karamel: So crunchy, so delicious! Misschien wel de lekkerste en slimste eiwitreep ooit! Smart Bars Crunchy bevat per eiwitreep 15 gram hoogwaardig eiwit, 0 toegevoegde suikers* en slechts 164 kcal! Eiwitten ondersteunen sterke spieren, de instandhouding van spieren en herstel van spieren bij training. De smaak, textuur en crunch van onze Smart Bars Crunchy is waanzinnig goed en zelfs vergelijkbaar met die van een candybar! De Smart Bar Crunchy is omhuld met suikervrije chocolade en bevat van binnen een heerlijk laagje eiwitrijke crème en crunchy eiwitcrispies.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

8. Orangefit Protein Bar - Vegan Proteïne Repen - Chocolade - Glutenvrij & Lactosevrij - 12 Eiwitrepen

Orangefit Protein Bar - Vegan Proteïne Repen - Chocolade - Glutenvrij & Lactosevrij - 12 Eiwitrepen

Orangefit Vegan Protein Bar - Dè Protein Bar die de lat hoger legt! Sport je graag of houd je simpelweg van een gezonde levensstijl? De juiste voedingsstoffen binnen krijgen is dan extra belangrijk. Met deze eiwitreep is zelfs jouw tussendoortje een bron van eiwitten. Eén reep bevat namelijk 17 gram eiwitten en slechts 0,8 gram suiker! De rijke chocoladesmaak en crunchy bite maken ‘m een echte kampioen. Naast het hoge aantal eiwitten en weinig suikers, bevat deze eiwitreep geen kunstmatige zoetstoffen of vulmiddelen. Met deze reep ben je verzekerd van een heerlijk en gezond tussendoortje! De repen zijn vrij van sucralose, lactose, soja, gluten en palmolie.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Grenade Carb Killa Bars - Proteïne Repen - White Chocolate/Salted Peanut - 12 Eiwitrepen (720 gram)

Grenade Carb Killa Bars - Proteïne Repen -  White Chocolate/Salted Peanut - 12 Eiwitrepen (720 gram)

De Carb Killa Bars van Grenade zijn heerlijke eiwitrepen, vol met crunchy crispies. Ze bevatten maar liefst 20g eiwit en slechts 2g suiker! Carb Killa Bars Grenade eigenschappen: Carb Killa Bars zijn ideaal voor fanatieke sporters en ook perfect voor binnen je eiwitdieet. High Protein, laag in koolhydraten en slechts 214 calorieën. Carb Killa Bars Grenade kenmerken: Meer dan 20gr eiwitten per reep Fantastische smaken Minder dan 2gr suiker per reep Perfect voor fanatieke sporters en bodybuilding Past ook perfect in je eiwitdieet Bevat voedingsvezels

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
body-supplies.nl | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

10. Mars Hi Protein Bar 12repen Original

Mars Hi Protein Bar 12repen Original

Mars Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke zachte karamel en chocolade smaak als de gewone Mars, maar bevat daarnaast maar liefst 22g Eiwit per reep! Mars Hi Protein Bar Mars eigenschappen: Heb je behoefte aan meer Eiwitten, maar twijfel je over de smaak van Eiwitrepen? Kies dan nu voor Mars Hi Protein Bar van Mars. Deze Eiwitreep behoudt dezelfde smaak als de gewone Mars! De Eiwitten in Mars Hi Protein Bar ondersteunen sterke spieren, instandhouding van spieren en herstel. Je geniet nu dus volop van dezelfde smaak, maar tegelijkertijd ook van de voordelige effecten van Eiwitten. Probeer nu ook dit lekker en eiwitrijk tussendoortje Mars Hi Protein Bar van Mars.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
body-supplies.nl | bekijken >
bodyandfit.com | bekijken >

Lees ook:

Wat zijn Macronutriënten nou precies? En wat is een goede verhouding?

Krachtblog.nl

Hoe ziet jouw Voedingspatroon eruit

Krachtblog.nl

De 3 Verschillende lichaamstypen

Krachtblog.nl