MaterialenTraining

De 10 beste krachtstations voor jouw thuisgym

Met een krachtstation kan je je hele lichaam trainen. Het is daarom ook de beste basis voor jouw thuisgym. Of je nu je onder- of bovenlichaam wilt trainen, met een krachtstation kan je alle oefeningen doen die de spieren in je boven- en onderlichaam activeren voor een complete krachttraining.

Ben je op zoek naar een krachtstation voor jouw thuisgym? Hieronder vind je de populairste krachtstations van dit moment.

1. Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station

Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station

Met de VirtuFit Krachtstation Homegym KH1 bereik je de perfecte vorm van je lichaam. Er zijn vele verschillende oefeningen uit te voeren met deze compacte, maar toch veelzijdige homegym om je hele lichaam te trainen. Gebruik de hoge latbar voor diverse latt pulldowns en pressdown oefeningen en gebruik de lage katrol met straight bar voor raises, curls en om te roeien. Je kunt ook het KH1 krachtstation gemakkelijk ombouwen tot kabelstation door de enkel- en polsstraps te bevestigen. Deze kabels zijn bijna gelijk aan dumbbels qua mogelijkheden met oefeningen.

Prijs: 499,00

Bekijk dit krachtstation

2. halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station krachtstation homegym

halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station krachtstation homegym

halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station. Dit fitnesscentrum bied je de meest uiteenlopende trainingsmogelijkheden voor je spierstelsel. Versterk je spieren en breng je figuur in topvorm in het comfort van je eigen huis. Training kan tot verbluffende resultaten leiden. KENMERKEN: Multifunctioneel fitnessstation met meer dan 30 trainingsmogelijkheden Afzonderlijke module bankdrukken Afzonderlijke vlindermodule Lat pull-down en curl bars Been spier Gewatteerde bank voor comfortabelere training Extra kabel voor oefeningen zoals Armspieren en roeien Metalen opstapje voor kruloefeningen tijdens het staan Individueel instelbare gewichten dankzij meer dan 40 kg totaal gewicht van de gewichtsschijven Technische informatie: Afmetingen (l / w / h): ca.

Prijs: 279,95

Bekijk dit krachtstation

3. Inspire Krachtstation M1

Inspire Krachtstation M1

Met een soepel weerstandsysteem, uitgebreide programmaopties en koppeling met o.a. Viewfit en Passport is de Horizon Fitness Andes 7i Viewfit Crosstrainer een perfecte crosstrainer voor beginners en ervaren gebruikers. Kwaliteit, innovatie en design komen samen in deze crosstrainer en helpen jou bij je dagelijkse conditietrainingen. Soepele bewegingen en hoog comfort Met de Andes 7i Viewfit maak je soepele elliptische bewegingen. Dankzij het inductiesysteem, de staplengte van 50,8 cm en de stapbreedte van minder dan 10 cm voelen je bewegingen erg natuurlijk aan.

Prijs: 2.299,00

Bekijk dit krachtstation

4. Multifunctionele Home Gym apparaat - Krachtstation - Krachttraining

Multifunctionele Home Gym apparaat - Krachtstation - Krachttraining

Met het Multifunctionele krachtstation Extreme van Profisport kan je elke spiergroep trainen die je maar kunt bedenken. Deze machine zal je lichamelijke conditie verbeteren, je spiergroepen helpen opbouwen en in combinatie met een verantwoord dieet, helpen om gewicht te verliezen. Door gebruik te maken van de lat pulldown verbeter je je rugspieren. Gebruik je de chestpress, dan versterk je je borstspieren. Er zijn nog vele spiergroepen die je kan trainen, waarover je in de handleiding meer informatie kan vinden.

Prijs: 899,99

Bekijk dit krachtstation

5. Multifunctional Power Rack - BD Sports -fitness - Squat Rek- Squat Rack

Multifunctional Power Rack - BD Sports -fitness - Squat Rek- Squat Rack

Maak kennis met het robuuste multifunctional power rack van BD Sports. Dit power rack brengt sporten naar een ander niveau. Maak gebruik van de Smith machine, cable fly, dips, pull up, etc. Met dit power rack voer je alle core oefeningen uit die nodig zijn om tot in de puntjes fit te worden! Van het trainen met halters voor de compound oefeningen tot aan het trainen met kabels voor de isolatie oefeningen. Voorbeelden van compound oefeningen zijn: De Squat, De Shoulder Press en Lunges. Voorbeelden van isolatie oefeningen zijn: De cable fly, de tricep extension en dips.

Prijs: 829,00

Bekijk dit krachtstation

6. meubelexpert - 3 in 1 Sissy Squat Iron 6 Positie Verstelbare Hoogte Squat Machine voor Indoor Fitnesse

meubelexpert - 3 in 1 Sissy Squat Iron 6 Positie Verstelbare Hoogte Squat Machine voor Indoor Fitnesse

Als je een statische levensstijl hebt, als je veel zit en geen tijd hebt om te sporten vanwege te veel werk, dan is de squatmachine iets voor jou! Met onze squat-machine train je gemakkelijk verschillende spiergroepen en kun je squats, sit-ups of push-ups (deep sissy squat, sit-ups of push-ups) doen om de buik, billen en billen goed te trainen en benen. Het heeft aanzienlijke voordelen om een gezonde levensstijl en een perfect figuur te behouden. Bovendien kunt u door het ontwerp uw armspieren trainen met behulp van touwen en halters tijdens het sporten.

Prijs: 189,98

Bekijk dit krachtstation

7. Krachtstation home gym zwart met 70 kg gewichten

Krachtstation home gym zwart met 70 kg gewichten

Met dit multifunctionele krachtstation kun je alle gewenste spiergroepen intensief trainen, zonder jouw huis te verlaten. Dit krachtstation is volledig instelbaar en kan afgesteld worden voor bepaalde lengtes, lichaamsbouwen of gewenste oefeningen. Dit fitnessstation heeft een trekstang, borts & arm trainer, een benen trainer en nog een los oog-bevestiging waaraan je jouw eigen stangen, touwen of andere attributen om mee te trainen kunt bevestigen. Kortom, je kunt nu eenvoudig je borst, rug, armen, buik en benen trainen.

Prijs: 471,64

Bekijk dit krachtstation

8. Hammer Fitness CALIFORNIA XP gym - incl. 60 kg gewichten

Hammer Fitness CALIFORNIA XP gym - incl. 60 kg gewichten

De Hammer California XP is de ideale combinatie tussen een aantrekkelijke prijs en de uitstekende kwaliteit die de gehele Hammer fitnesslijn met zich meebrengt. Met meer dan 25 verschillende oefeningen is dit de ultieme multifunctionele gym voor bij u thuis. In totaal wordt de California XP geleverd met 60 kg. aan schijven. Door het unieke geleidingsmechanisme met een grote en een kleine katrol wordt het totale gewicht vermeerderd met factor 1,67 bij de diverse oefeningen waardoor u in totaal maximaal 100 kg kunt selecteren.

Prijs: 539,00

Bekijk dit krachtstation

9. Multifunctionele Home Gym Station - Fitnessmachine- krachtstation- fitness

Multifunctionele Home Gym Station - Fitnessmachine- krachtstation- fitness

Met het Multifunctioneel krachtstation van Profisport kan je elke spiergroep trainen die je maar kunt bedenken. Deze machine zal je lichamelijke conditie verbeteren, je spiergroepen helpen opbouwen en in combinatie met een verantwoord dieet, helpen om gewicht te verliezen. Door gebruik te maken van de lat pulldown verbeter je je rugspieren. Gebruik je de chestpress, dan versterk je je borstspieren. Er zijn nog vele spiergroepen die je kan trainen, waarover je in de handleiding meer informatie kan vinden. Het gebruikersgewicht is 73kg. Je kan dus maximaal 73kg gebruiken om je oefeningen uit te voeren. Bestel het Multifunctioneel krachtstation voor thuis en wordt fit voor de zomer!

Prijs: 699,00

Bekijk dit krachtstation

10. BD Sports Multifunctioneel krachtstation Extreme - Home gym - Fitness station - Krachttraining

BD Sports Multifunctioneel krachtstation Extreme - Home gym - Fitness station - Krachttraining

Met het Multifunctionele krachtstation Extreme van BD Sports kan je elke spiergroep trainen die je maar kunt bedenken. Deze machine zal je lichamelijke conditie verbeteren, je spiergroepen helpen opbouwen en in combinatie met een verantwoord dieet, helpen om gewicht te verliezen. Door gebruik te maken van de lat pulldown verbeter je je rugspieren. Gebruik je de chestpress, dan versterk je je borstspieren. Er zijn nog vele spiergroepen die je kan trainen, waarover je in de handleiding meer informatie kan vinden.

Prijs: 849,00

Bekijk dit krachtstation

Gerelateerde berichten

Wat is trainen eigenlijk precies

Krachtblog.nl

10 hippe sporttassen voor vrouwen

Krachtblog.nl

Veel meer dan alleen een stappenteller; De Fitbit Charge 3

Krachtblog.nl