Kleding Materialen

De beste krachtstations voor jouw thuisgym

Met een krachtstation kan je je hele lichaam trainen. Het is daarom ook de beste basis voor jouw thuisgym. Of je nu je onder- of bovenlichaam wilt trainen, met een krachtstation kan je alle oefeningen doen die de spieren in je boven- en onderlichaam activeren voor een complete krachttraining.

Ben je op zoek naar een krachtstation voor jouw thuisgym? Hieronder vind je de populairste krachtstations van dit moment.

1. Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station

Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station

Met de VirtuFit Krachtstation Homegym KH1 bereik je de perfecte vorm van je lichaam. Er zijn vele verschillende oefeningen uit te voeren met deze compacte, maar toch veelzijdige homegym om je hele lichaam te trainen. Gebruik de hoge latbar voor diverse latt pulldowns en pressdown oefeningen en gebruik de lage katrol met straight bar voor raises, curls en om te roeien. Je kunt ook het KH1 krachtstation gemakkelijk ombouwen tot kabelstation door de enkel- en polsstraps te bevestigen. Deze kabels zijn bijna gelijk aan dumbbels qua mogelijkheden met oefeningen.

Prijs: 499,00

Bekijk op Bol.com

2. halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station krachtstation homegym

halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station krachtstation homegym

halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station. Dit fitnesscentrum bied je de meest uiteenlopende trainingsmogelijkheden voor je spierstelsel. Versterk je spieren en breng je figuur in topvorm in het comfort van je eigen huis. Training kan tot verbluffende resultaten leiden. KENMERKEN: Multifunctioneel fitnessstation met meer dan 30 trainingsmogelijkheden Afzonderlijke module bankdrukken Afzonderlijke vlindermodule Lat pull-down en curl bars Been spier Gewatteerde bank voor comfortabelere training Extra kabel voor oefeningen zoals Armspieren en roeien Metalen opstapje voor kruloefeningen tijdens het staan Individueel instelbare gewichten dankzij meer dan 40 kg totaal gewicht van de gewichtsschijven Technische informatie: Afmetingen (l / w / h): ca.

Prijs: 279,95

Bekijk op Bol.com

3. BD Sports Multifunctioneel krachtstation Extreme - Home gym - Fitness station - Krachttraining

BD Sports Multifunctioneel krachtstation Extreme - Home gym - Fitness station - Krachttraining

Met het Multifunctionele krachtstation Extreme van BD Sports kan je elke spiergroep trainen die je maar kunt bedenken. Deze machine zal je lichamelijke conditie verbeteren, je spiergroepen helpen opbouwen en in combinatie met een verantwoord dieet, helpen om gewicht te verliezen. Door gebruik te maken van de lat pulldown verbeter je je rugspieren. Gebruik je de chestpress, dan versterk je je borstspieren. Er zijn nog vele spiergroepen die je kan trainen, waarover je in de handleiding meer informatie kan vinden.

Prijs: 849,00

Bekijk op Bol.com

4. Hammer Fitness Ferrum TX3 Homegym met pulley en legpress

Hammer Fitness Ferrum TX3 Homegym met pulley en legpress

Met Hammer Ferrum TX3 Homegym met pulley en legpress kunt u thuis op een ruimtebesparende en compacte manier spieren opbouwen en uw lichaam in vorm brengen. De sensationele uitrusting met functionele verstelbare pulley aan de zijkant is uniek in deze prijsklasse en biedt u een breed scala aan verschillende oefeningen. Train alle belangrijke spiergroepen met één apparaat en geniet van uw eigen sportschool met de Ferrum TX3. Met de bijgeleverde, demonteerbare, legpress heeft u tevens de unieke mogelijkheid om uitgebreid de beenspieren te trainen.

Prijs: 999,00

Bekijk op Bol.com

5. Multifunctionele Home Gym apparaat- Krachtstation

Multifunctionele Home Gym apparaat- Krachtstation

Met het Multifunctionele krachtstation Extreme van Profisport kan je elke spiergroep trainen die je maar kunt bedenken. Deze machine zal je lichamelijke conditie verbeteren, je spiergroepen helpen opbouwen en in combinatie met een verantwoord dieet, helpen om gewicht te verliezen. Door gebruik te maken van de lat pulldown verbeter je je rugspieren. Gebruik je de chestpress, dan versterk je je borstspieren. Er zijn nog vele spiergroepen die je kan trainen, waarover je in de handleiding meer informatie kan vinden.

Prijs: 899,99

Bekijk op Bol.com

6. Krachtstation home gym zwart met 70 kg gewichten

Krachtstation home gym zwart met 70 kg gewichten

Met dit multifunctionele krachtstation kun je alle gewenste spiergroepen intensief trainen, zonder jouw huis te verlaten. Dit krachtstation is volledig instelbaar en kan afgesteld worden voor bepaalde lengtes, lichaamsbouwen of gewenste oefeningen. Dit fitnessstation heeft een trekstang, borts & arm trainer, een benen trainer en nog een los oog-bevestiging waaraan je jouw eigen stangen, touwen of andere attributen om mee te trainen kunt bevestigen. Kortom, je kunt nu eenvoudig je borst, rug, armen, buik en benen trainen.

Prijs: 461,61

Bekijk op Bol.com

7. DC Athletics - Multigym - M600 - Krachtstation - inclusief gewichten

DC Athletics - Multigym - M600 - Krachtstation - inclusief gewichten

Besteld voor 16u, morgen thuis geleverd! De DC Athletics Multigym M600 is alle enige tijd het best verkochte krachtstation. Mooie afwerking, gelagerd, zware gewichtenblok en toch heel compact. Alle basisoefeningen kunnen soepel en ruim worden uitgevoerd op het basisframe: chestpress, legcurl, butterfly, latpulley, ab crunch, bicepscurl, cable cross, pec dec enz… Het strakke en compacte design maakt deze M600 compleet. Alle scharnierpunten zijn kogel gelagerd en het stalen frame is voorzien van 3 laklagen.

Prijs: 979,00

Bekijk op Bol.com

8. Tuff Stuff CSM-725WS Smith Machine Full Options

Tuff Stuff CSM-725WS Smith Machine Full Options

De Tuff Stuff Smith Machine Full Options CSM-725WS voorziet u van de voordelen van het gebruik van losse gewichten met de veiligheid en de controle van een los toestel. De Tuff Stuff CSM-725WS Smith machine is voorzien van een kogelgelagerde geleiding van de halterstang voor een soepele beweging. Daarnaast is deze smith machine van Tuff Stuff voorzien van verstelbare aflegmogelijkheden aan de voorkant zo dat de CSM-725WS ook als een half cage dient. Deze aflegmogelijkheden zijn in 20 verschillende hoogtes verstelbaar.

Prijs: 6.780,00

Bekijk op Bol.com

9. Finnlo AUTARK 600 Homegym

Finnlo AUTARK 600 Homegym

De Finnlo Autark 600 is de nieuwste multigym van Finnlo. Deze plaatsbesparende multifunctionele gym van Finnlo is DE oplossing voor alle gebruikers die thuis aan krachttraining willen doen. De Finnlo Autark 600 is zeer compact en uiterst gunstig geprijsd. Alle draaipunten zijn kogel gelagerd en het frame is vervaardigd uit duurzaam staal. Voordelen Finnlo AUTARK 600 Homegym✓ Compact en efficient✓ Veel trainingsmogelijkheden✓ Het frame is vervaardigd uit duurzaam staal✓ Maximaal gebruiksgewicht✓ Gewichtsstapel van 81,5 kg De gewichtsstapel van deze compacte gym is in zijn geheel weggewerkt door middel van twee fraai vormgegeven kappen.

Prijs: 1.099,00

Bekijk op Bol.com

10. Squatrek - squat stands - PRO SQUAT - HEAVY KELTON - rack - fitnessrek - gym rack - squat rek - belastbaar tot 500kg

Squatrek - squat stands - PRO SQUAT - HEAVY KELTON - rack - fitnessrek - gym rack - squat rek - belastbaar tot 500kg

squatrek (exclusief bankje en gewichten) Trainingsrek Sterk, stabiel en duurzaam ontwerp, met een profiel van 50x50x2 mm. Deze rekken zijn bestand tegen een belasting van 500 kilogram! Instelling tussenruimte van 6 graden. Sterke, stabiele basis. Zorgt voor stabiliteit tijdens het trainen. Sterke pinnen 25 mm. Universeel ontwerp. Hoogte 180 cm Lengte voet 135 cm Gewicht 30 kg Geteste sterkte 500 kg Profielontwerp 50x50x2 mm Diameter veiligheidsbout 25 mm Wij produceren geen Chinees speelgoed. Deze rekken zijn bestand tegen 500 kilogram belasting! U kunt er zeker van zijn dat u apparatuur koopt dat is gecontroleerd door topspecialisten van krachttraining.

Prijs: 479,00

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde berichten

De 10 beste fitness trackers voor het bijhouden van jouw trainingen

Krachtblog.nl

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Krachtblog.nl

Opdruksteunen zorgen voor meer resultaat en minder kans op blessures

Krachtblog.nl