MaterialenTraining

De 10 beste krachtstations voor jouw thuisgym

Met een krachtstation kan je je hele lichaam trainen. Het is daarom ook de beste basis voor jouw thuisgym. Of je nu je onder- of bovenlichaam wilt trainen, met een krachtstation kan je alle oefeningen doen die de spieren in je boven- en onderlichaam activeren voor een complete krachttraining.

Ben je op zoek naar een krachtstation voor jouw thuisgym? Hieronder vind je de populairste krachtstations van dit moment.

1. RS Sports Home Gym Basic - Fitness Krachtstation

RS Sports Home Gym Basic - Fitness Krachtstation

RS Sports bied je de mogelijkheid te trainen met een van de meest succesvolste homegyms die er op de markt te verkrijgen is. Met de RS Sports Home Gym Basic haal je een gigantische hoeveelheid oefeningen in huis. De Home Gym RS Sports Basic wordt geleverd inclusief 45KG gewichtsblokken. Tijdens de training wordt het gewicht verdubbelt door het ingenieuze katrollersysteem. Hierdoor traint u bij vele oefeningen dubbel zo zwaar en kunt u trainen tot 100 KG. Verder wordt er een lange en een korte Pully stang bijgeleverd.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnessdelivery.nl | bekijken >

2. Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station

Krachtstation - VirtuFit KH1 - Home Gym - Fitness Station

Met de VirtuFit Krachtstation Homegym KH1 bereik je de perfecte vorm van je lichaam. Er zijn vele verschillende oefeningen uit te voeren met deze compacte, maar toch veelzijdige homegym om je hele lichaam te trainen. Gebruik de hoge latbar voor diverse latt pulldowns en pressdown oefeningen en gebruik de lage katrol met straight bar voor raises, curls en om te roeien. Je kunt ook het KH1 krachtstation gemakkelijk ombouwen tot kabelstation door de enkel- en polsstraps te bevestigen. Deze kabels zijn bijna gelijk aan dumbbels qua mogelijkheden met oefeningen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnesskoerier.nl | bekijken >

3. halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station krachtstation homegym

halterbank Multifunctionele set 40 kg halterschijven Home Gym Workout Fitness Station krachtstation homegym

Uw persoonlijke fitnessstudio voor thuis: de ArtSport krachtstation ProfiGym 2000. Met dit krachtstation traint u effectief uw hele lichaam - ideaal voor uw intensieve thuistraining. De geavanceerde hometrainer is extreem ruimtebesparend en combineert meerdere sportuitrustingen in één. Vervolg uw trainingsplan binnen uw eigen vier muren: bevorder de spierdefinitie door gevarieerde fitnessoefeningen voor het boven- en onderlichaam. Pas de intensiteit eenvoudig aan naarmate je vordert met behulp van de halterschijven. Het trainingsstation is daarom ideaal voor dames en heren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Krachtstation - Home gym - met 45 kg gewichten - zwart

Krachtstation - Home gym - met 45 kg gewichten - zwart

Met dit multifunctionele krachtstation kun je alle spiergroepen intensief trainen, zonder je huis te verlaten. Deze home gym zorgt ervoor dat fit worden leuk is, train doelgericht je romp armen en benen met deze veelzijdige krachtstation. Het fitness station wordt geleverd met 45 kg aan gewichten.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Krachtstation - Home gym - met 80 kg gewicht - en bokszak

Krachtstation - Home gym - met 80 kg gewicht - en bokszak

Met deze uitgebreide multifunctionele home gym kun je alle spiergroepen intensief trainen, zonder je huis te verlaten. Dit krachtstation zorgt ervoor dat fit worden leuk is, train doelgericht je armen, benen en romp met dit veelzijdige fitness station. De home gym wordt geleverd met 80 kg aan gewichten en een bokszak.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. GoodVibes - Multifunctionele Halterbank - Trainingsbank - Krachtstation - Trainingsstation - Halters - Halterset - Met Gewichten - Verstelbaar

GoodVibes - Multifunctionele Halterbank - Trainingsbank - Krachtstation - Trainingsstation - Halters - Halterset - Met Gewichten - Verstelbaar

Multifunctionele halterbank voor uw fitness Beginners en professionals kunnen veel verschillende effectieve fitnessoefeningen uitvoeren met de multifunctionele gewichtsbank. De stabiele vierkante metalen constructie is ideaal voor veelzijdige spiertraining. De halterbank is uitgerust met vele extra's zoals de latissimus toren, butterfly en leg curler en biedt de perfecte basis voor een gevarieerde training. De rugleuning, curl desk en halterrek zijn multi-instelbaar. De gewichtsbank is snel in elkaar gezet en kan worden opgevouwen om ruimte te besparen. Halterrek: 6-voudig verstelbaar 4-voudig verstelbare rugleuning 3-voudig verstelbare krultafel Beenverlenging: ca.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. BD Sports Multifunctioneel krachtstation Extreme - Home gym - Fitness station - Krachttraining

BD Sports Multifunctioneel krachtstation Extreme - Home gym - Fitness station - Krachttraining

Met het Multifunctionele krachtstation Extreme van BD Sports kan je elke spiergroep trainen die je maar kunt bedenken. Deze machine zal je lichamelijke conditie verbeteren, je spiergroepen helpen opbouwen en in combinatie met een verantwoord dieet, helpen om gewicht te verliezen. Door gebruik te maken van de lat pulldown verbeter je je rugspieren. Gebruik je de chestpress, dan versterk je je borstspieren. Er zijn nog vele spiergroepen die je kan trainen, waarover je in de handleiding meer informatie kan vinden. Het gebruikersgewicht is 73kg. Je kan dus maximaal 73kg gebruiken om je oefeningen uit te voeren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Hammer Fitness Ferrum TX3 Homegym met pulley en legpress

Hammer Fitness Ferrum TX3 Homegym met pulley en legpress

Met Hammer Ferrum TX3 Homegym met pulley en legpress kunt u thuis op een ruimtebesparende en compacte manier spieren opbouwen en uw lichaam in vorm brengen. De sensationele uitrusting met functionele verstelbare pulley aan de zijkant is uniek in deze prijsklasse en biedt u een breed scala aan verschillende oefeningen. Train alle belangrijke spiergroepen met één apparaat en geniet van uw eigen sportschool met de Ferrum TX3. Met de bijgeleverde, demonteerbare, legpress heeft u tevens de unieke mogelijkheid om uitgebreid de beenspieren te trainen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnesskoerier.nl | bekijken >

9. Multifunctional Power Rack - BD Sports -fitness - Squat Rek- Squat Rack

Multifunctional Power Rack - BD Sports -fitness - Squat Rek- Squat Rack

Maak kennis met het robuuste multifunctional power rack van BD Sports. Dit power rack brengt sporten naar een ander niveau. Maak gebruik van de Smith machine, cable fly, dips, pull up, etc. Met dit power rack voer je alle core oefeningen uit die nodig zijn om tot in de puntjes fit te worden! Van het trainen met halters voor de compound oefeningen tot aan het trainen met kabels voor de isolatie oefeningen. Voorbeelden van compound oefeningen zijn: De Squat, De Shoulder Press en Lunges. Voorbeelden van isolatie oefeningen zijn: De cable fly, de tricep extension en dips. Deze oefeningen zijn essentieel voor de spiergroei. Veiligheid is natuurlijk ook belangrijk, als je thuis alleen traint.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Toorx Fitness PRX-3000 Single Pulley

Toorx Fitness PRX-3000 Single Pulley

De Toorx PRX-3000 single pulley wandmodel is zeer eenvoudig te monteren en voorzien van kappen voor extra veiligheid. De kappen zijn voorzien van spiegels waardoor zowel de gebruiker als de begeleider vanuit elke hoek goed de beweging van de oefening in de gaten kan houden. Daarbij heb je zo direct een spiegel in je fitnessruimte. De gewichtsstapel van 50 kg is verstelbaar in 20 stapjes van 2.5 kg. De totale afmetingen van dit wandmodel pulley zijn slechts 636 x 165 x 1980 mm.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnesskoerier.nl | bekijken >

Lees ook:

Kies een sport die je volhoudt

Krachtblog.nl

10 hippe sporttassen voor vrouwen

Krachtblog.nl

Full-Body workout met Stroops Resistance 90

Krachtblog.nl