Materialen Training

De beste roeimachines om thuis mee te trainen

Een roeitrainer is een van de meest efficiënte apparaten om je conditie mee te trainen. Naast het verbeteren van je conditie helpen roeitrainers je ook sterker en gezonder te worden.

Ben je op zoek naar een goede roeimachine om thuis mee te trainen? Hieronder vind je de populairste roeimachines van dit moment.

1. Tunturi Cardio Fit R20 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Tunturi Cardio Fit R20 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Fitness is fun! Eén van de meest efficiënte manieren om je lichaam te trainen is met een roeitrainer. Met de Tunturi Cardio Fit R20 ga je thuis aan de slag. Deze roeibeweging zet bijna alle belangrijke spieren aan het werk. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R20 Roeier ✔ Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam ✔ 4 weerstandsniveaus ✔ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen ✔ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters ✔ Werkt op batterijen Volg je parameters Op de Cardio Fit R20 volg je de belangrijkste parameters: snelheid, afstand, calorieën, tijd en slagen per minuut.

Prijs: 148,63

Bekijk op Bol.com

2. Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - Zwart

Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - Zwart

De VirtuFit Row 1.0 is een eenvoudige roeitrainer die makkelijk in gebruik is. De roeitrainer met verstelbare elastomeer weerstand maakt een fijne roeibeweging. De ergonomisch gevormde zitting glijdt soepel over een stevig aluminium rail. De anti-slip pedalen met verstelbare voetriemen zorgen voor een stevige positie van de voeten. Deze anti-slip pedalen draaien tijdens je beweging mee om je voeten altijd de juiste steun te bieden om je af te zetten. LCD Display met verschillende trainingssgegevens Op het LCD scherm kies je welk element van je oefening je wilt volgen.

Prijs: 179,00

Bekijk op Bol.com

3. Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - Zwart

Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - Zwart

De VirtuFit Row 450 heeft een “silent magnetic” weerstandssysteem waardoor je flexibel de weerstand kunt aanpassen. Daarnaast maakt het schakelen tussen de 10 verschillende weerstanden nauwelijks geluid. Dit maakt het apparaat ideaal om thuis mee te sporten zonder dat de rest van het gezin er iets van hoort. Eigenschappen van de Row 450 roeitrainer Niet alleen de overgang tussen de weerstanden gaat bijna geluidloos, ook de beweging van de zitting over de rails is zeer stil. Dit komt doordat de zitting van PU wielen is voorzien.

Prijs: 399,00

Bekijk op Bol.com

4. Focus Fitness Row 3 - Roeitrainer - Roeimachine incl. trainingscomputer en hartslagsensoren - 12 trainingsprogramma's - Elektronisch verstelbaar - Inklapbaar

Focus Fitness Row 3 - Roeitrainer - Roeimachine incl. trainingscomputer en hartslagsensoren - 12 trainingsprogramma's - Elektronisch verstelbaar - Inklapbaar

De Focus Fitness Row 3 is de ideale roeitrainer voor de thuissporter. Zo beschikt de Row 3 over een prachtig design, magnetisch weerstandsysteem en sterk frame. Het magnetisch weerstandsysteem zorgt voor een nauwkeurige roeibeleving. Daarnaast train je geheel geruisloos en is de roeitrainer onderhoudsvrij. Met het eigen gewicht van 35 kg haal je met de Row 3 een stabiele en degelijke roeitrainer in huis. Voordelen van de Focus Fitness Row 3: ✔ Magnetisch weerstandsysteem ✔ Stabiel en geruisloos ✔ 12 trainingsprogramma's ✔ Met hartslagsensoren ✔ Opklapbaar design ✔ Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag, SPM 12 kg zwaar vliegwiel Het magneetsysteem wordt aangedreven door een v-snaar.

Prijs: 425,00

Bekijk op Bol.com

5. CAPITAL SPORTS Stream M1 Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat - 105 cm lange rail van aluminium - LC-Display - magnetische weerstand - 8 niveaus

CAPITAL SPORTS Stream M1 Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat - 105 cm lange rail van aluminium - LC-Display - magnetische weerstand - 8 niveaus

Train je het hele lichaam! Met de Capital SportsStream M1 roeimachine train je het hele lichaam efficiënt en zonder je gewrichten te overbelasten. Geschikt voor sporters tot 2 m lang en 150 kg in gewicht. De ideale manier om in conditie te blijven en je spieren te trainen! De Capital Sports Stream M1 roeitrainer brengt een unieke manier van trainen gewoon bij je thuis. Dankzij het beproefde MagResist-systeem regel je de magnetische weerstand in acht standen door middel van het uiterst precieze aluminium vliegwiel.

Prijs: 289,99

Bekijk op Bol.com

6. Focus Fitness Row 2 - Roeitrainer - Roeimachine incl. trainingscomputer - 8 Weerstand niveaus - Inklapbaar/Opklapbaar

Focus Fitness Row 2 - Roeitrainer - Roeimachine incl. trainingscomputer - 8 Weerstand niveaus - Inklapbaar/Opklapbaar

Deze Row 2 roeitrainer (model 2019) van Focus Fitness is voorzien van een stijlvol design en sterk frame dat voldoende uitdaging biedt voor het gehele gezin. Door de V-belt aandrijving is de Row 2 tijdens gebruik fluisterstil en na training kan hij eenvoudig worden opgeklapt en worden weggerold. De fitnessapparaten van Focus Fitnes staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhoudingen en deze Row 2 is hier een perfect voorbeeld van. Kortom, deze roeitrainer is een perfect apparaat voor de thuissporter! Overzicht specificaties: ✔ Softgrip handvatten ✔ Verstelbare voetpedalen ✔ 8 weerstandsniveaus ✔ Opklapbaar design ✔ Gemakkelijk in gebruik ✔ Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, wattage Manueel weerstandsysteem Focus Fitness heeft de Row 2 uitgerust met maar liefst 8 weerstandniveaus.

Prijs: 299,00

Bekijk op Bol.com

7. Tunturi Cardio Fit R30 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Tunturi Cardio Fit R30 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Wil je graag je hele lichaam trainen? De roeibeweging is een uiterst complete beweging: je zet alle belangrijke spiergroepen aan het werk. Je werkt gecontroleerd aan de opbouw van spiermassa met deze Tunturi Cardio Fit R30 Rower. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R30 Roeier ✔ Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam ✔ 8 weerstandsniveaus ✔ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen ✔ Tablet support ✔ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters ✔ Werkt op batterijen Meten is weten Op de Cardio Fit R30 volg je tijdens het trainen de belangrijkste parameters: tijd, calorieën, slagen per minuut en het totaal aantal slagen van alle workouts.

Prijs: 297,00

Bekijk op Bol.com

8. VirtuFit Ergometer Roeitrainer - Hartslagfunctie - Inklapbaar - Zwart

VirtuFit Ergometer Roeitrainer - Hartslagfunctie - Inklapbaar - Zwart

De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro laat zien dat fitness ook leuk kan zijn. De beweging is realistisch en de roeitrainer voelt goed aan, ook tijdens de langere workouts. Bij iedere slag beweeg je zowel naar achter als omhoog. Je voeten blijven onder de rest van je lichaam en hierdoor blijf je in een natuurlijk ergonomische houding. Deze beweging wordt perfect ondersteund door de VirtuFit Roeitrainer. De extra brede aluminium rails is niet alleen voor de stevigheid, de rails zorgt ook voor een vloeiende beweging waar praktisch geen wrijving in zit.

Prijs: 699,00

Bekijk op Bol.com

9. LevinQ® Water Roeitrainer Puritabs Chloortabletten Roeimachines 1x 10 tabletten + Handschoenen

LevinQ® Water Roeitrainer Puritabs Chloortabletten Roeimachines 1x 10 tabletten + Handschoenen

Puritabs voor Roeitrainer met watertank met LevinQ® handschoenen! Voorkom algvorming in de tank door toevoeging van een puritab! Puritabs Oasis tabletten vernietigen schadelijke bacteriën of algen die zich onvermijdelijk in uw Watertank van 20-25 liter nestelen. (NB. Sneller bij blootstelling aan zonlicht) Toepassing De speciaal ontwikkelde "Puritabs" houden het water in de Tank schoon, lossen langzaam op in het water en tasten de materialen van de tank niet aan. Wij adviseren om ongeveer iedere 1-2 maanden een tablet aan het water toe te voegen.

Prijs: 9,95

Bekijk op Bol.com

10. NordicTrack RX800 Ergometer Roeitrainer

NordicTrack RX800 Ergometer Roeitrainer

Een nieuwe kijk op een old-school oefening. De NordicTrack RX800 Ergometer Roeitrainer geeft je een efficiënte manier om te fitnessen, waarbij je zowel je bovenlichaam als je onderlichaam aan het werk zet. Volg je energie verbruik op de wattage meter en verstel de hoek van het console op zo'n manier dat je perfect zicht hebt. Beweeg op de maat van je eigen favoriete muziek met het ingebouwde geluidssysteem van de RX800. Via een muziekpoort sluit je je eigen iPod of MP3 speler aan. Pak de training die je nodig hebt.

Prijs: 599,00

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde berichten

Tips en materialen om thuis te trainen

Krachtblog.nl

Zo krijg je zichtbare buikspieren

Krachtblog.nl

Zijn buikspieroefeningen noodzakelijk voor een sixpack

Krachtblog.nl