Materialen Training

De beste roeimachines om thuis mee te trainen

Een roeitrainer is een van de meest efficiënte apparaten om je conditie mee te trainen. Naast het verbeteren van je conditie helpen roeitrainers je ook sterker en gezonder te worden.

Ben je op zoek naar een goede roeimachine om thuis mee te trainen? Hieronder vind je de populairste roeimachines van dit moment.

1. Tunturi Cardio Fit R20 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Tunturi Cardio Fit R20 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Fitness is fun! Eén van de meest efficiënte manieren om je lichaam te trainen is met een roeitrainer. Met de Tunturi Cardio Fit R20 ga je thuis aan de slag. Deze roeibeweging zet bijna alle belangrijke spieren aan het werk. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R20 Roeier ✔ Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam ✔ 4 weerstandsniveaus ✔ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen ✔ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters ✔ Werkt op batterijen Volg je parameters Op de Cardio Fit R20 volg je de belangrijkste parameters: snelheid, afstand, calorieën, tijd en slagen per minuut.

Prijs: 166,00

Bekijk op Bol.com

2. Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

De VirtuFit Row 450 heeft een “silent magnetic” weerstandssysteem waardoor je flexibel de weerstand kunt aanpassen. Daarnaast maakt het schakelen tussen de 10 verschillende weerstanden nauwelijks geluid. Dit maakt het apparaat ideaal om thuis mee te sporten zonder dat de rest van het gezin er iets van hoort. Eigenschappen van de Row 450 roeitrainer Niet alleen de overgang tussen de weerstanden gaat bijna geluidloos, ook de beweging van de zitting over de rails is zeer stil. Dit komt doordat de zitting van PU wielen is voorzien.

Prijs: 299,00

Bekijk op Bol.com

3. Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

De VirtuFit Row 1.0 is een eenvoudige roeitrainer die makkelijk in gebruik is. De roeitrainer met verstelbare elastomeer weerstand maakt een fijne roeibeweging. De ergonomisch gevormde zitting glijdt soepel over een stevig aluminium rail. De anti-slip pedalen met verstelbare voetriemen zorgen voor een stevige positie van de voeten. Deze anti-slip pedalen draaien tijdens je beweging mee om je voeten altijd de juiste steun te bieden om je af te zetten. LCD Display met verschillende trainingssgegevens Op het LCD scherm kies je welk element van je oefening je wilt volgen.

Prijs: 179,00

Bekijk op Bol.com

4. VirtuFit Ergometer Roeitrainer - Hartslagfunctie - Inklapbaar - Zwart

VirtuFit Ergometer Roeitrainer - Hartslagfunctie - Inklapbaar - Zwart

De VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro laat zien dat fitness ook leuk kan zijn. De beweging is realistisch en de roeitrainer voelt goed aan, ook tijdens de langere workouts. Bij iedere slag beweeg je zowel naar achter als omhoog. Je voeten blijven onder de rest van je lichaam en hierdoor blijf je in een natuurlijk ergonomische houding. Deze beweging wordt perfect ondersteund door de VirtuFit Roeitrainer. De extra brede aluminium rails is niet alleen voor de stevigheid, de rails zorgt ook voor een vloeiende beweging waar praktisch geen wrijving in zit.

Prijs: 699,00

Bekijk op Bol.com

5. Stream M1 magnetische roeitrainer 105cm LC display 8 standen aluminium

Stream M1 magnetische roeitrainer 105cm LC display 8 standen aluminium

Training voor het hele lichaam! De CAPITAL SPORTS Stream M1 roeitrainer maakt een buitengewoon efficiënte en gewrichtsontziende training van het hele lichaam mogelijk voor sporters met een lengte van max. 2 m en een lichaamsgewicht van max. 150 kg. Zo wil iedereen vandaag de dag zijn conditie en spieren trainen!De CAPITAL SPORTS Stream M1 roeibank belooft je een unieke trainingsbelevenis thuis. Het hart van de gelijkmatige en gewrichtsbeschermende work-out is het uiterst precieze aluminium vliegwiel dat via ons bewezen MagResist systeem een in 8 standen in te stellen magneetweerstand je roeibewegingen tegengaat.

Prijs: 354,99

Bekijk op Bol.com

6. Skandika Regatta Poseidon Roeimachine – Roeimachine - 2 in 1 Multi Gym, opvouwbaar, Polyfiber tractiesysteem met 3 weerstandsniveaus, incl. 3 trainingsgrepen, tot 110 kg, LCD display, fitnessapparatuur - Roeimachine voor thuis – oranje/grijs

Skandika Regatta Poseidon Roeimachine – Roeimachine - 2 in 1 Multi Gym, opvouwbaar, Polyfiber tractiesysteem met 3 weerstandsniveaus, incl. 3 trainingsgrepen, tot 110 kg, LCD display, fitnessapparatuur - Roeimachine voor thuis – oranje/grijs

Skandika Regatta Poseidon Roeimachine oranje/grijs Roeien is de optimale training voor het hele lichaam. Met de Regatta Multigym Poseidon van Skandika train je tot 86% van de spieren van het hele lichaam. Bovendien is de Regatta Multi Gym opvouwbaar en dus gemakkelijk op te bergen - ideaal om binnen je eigen vier muren te trainen! ✔ MULTIGYM TRAININGAPPARAAT: Het trainingstoestel heeft een stanggreep voor roeitraining en twee lusgrepen voor afzonderlijke oefeningen. Twee positioneringsvoeten zijn aan de vloer bevestigd voor staande oefeningen.

Prijs: 199,00

Bekijk op Bol.com

7. Tunturi Cardio Fit R30 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Tunturi Cardio Fit R30 Roeier - Roeimachine - Roeiapparaat

Wil je graag je hele lichaam trainen? De roeibeweging is een uiterst complete beweging: je zet alle belangrijke spiergroepen aan het werk. Je werkt gecontroleerd aan de opbouw van spiermassa met deze Tunturi Cardio Fit R30 Rower. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R30 Roeier ✔ Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam ✔ 8 weerstandsniveaus ✔ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen ✔ Tablet support ✔ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters ✔ Werkt op batterijen Meten is weten Op de Cardio Fit R30 volg je tijdens het trainen de belangrijkste parameters: tijd, calorieën, slagen per minuut en het totaal aantal slagen van alle workouts.

Prijs: 355,00

Bekijk op Bol.com

8. Senz Sports R4000 - Roeitrainer - Waterroeitrainer incl. trainingscomputer - Waterweerstand - Inklapbaar/Opklapbaar

Senz Sports R4000 - Roeitrainer - Waterroeitrainer incl. trainingscomputer - Waterweerstand - Inklapbaar/Opklapbaar

De Senz Sports R4000 is een nieuwe roeitrainer van Senz Sports die door middel van waterweerstand een unieke roeibeweging nabootst. Het unieke van een waterroeitrainer is dat deze roeitrainer je het gevoel geeft dat je buiten aan het roeien bent. Niet alleen de waterweerstand zorgt hiervoor, ook het rustgevende geluid van het water draagt bij aan een natuurlijke roeiervaring. Voordelen van de Senz Sports R4000: ✔ Weerstandsysteem: Water ✔ Stevig aluminium frame ✔ Opklapbaar design ✔ Zitvlak en handgreep materiaal:Foam leer ✔ Trainingscomputer met display ✔ Weergave van tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik, SPM Waterweerstand De R4000 roeitrainer wordt aangedreven door een 'watertank'.

Prijs: 449,00

Bekijk op Bol.com

9. TecTake - Roeimachine met trainingscomputer - 401074

TecTake - Roeimachine met trainingscomputer - 401074

.

Prijs: 215,90

Bekijk op Bol.com

10. Skandika Venn Roeimachine – Roeimachine - Home roeiapparaat fitness - Tablet houder, roeier met multifunctionele computer, 8 weerstandsniveaus instelbaar, onderhoudsarm - grijs

Skandika Venn Roeimachine – Roeimachine - Home roeiapparaat fitness - Tablet houder, roeier met multifunctionele computer, 8 weerstandsniveaus instelbaar, onderhoudsarm - grijs

Skandika Venn Roeimachine grijs Roeien is een sport voor het hele lichaam, bijna alle spiergroepen worden bij de roeibeweging belast, de beweging is bijzonder gewrichtsvriendelijk. Niet te vergeten dat artsen aanraden om het roeien als effectieve en gezonde sport in het dagelijks leven te implementeren. Afhankelijk van de trainingsintensiteit wordt naast de conditie ook de bloeddruk, het cardiovasculaire systeem, het bindweefsel en de botten verbeterd. Daarmee liggen de voordelen voor de hand. Om roeien in het dagelijks leven te integreren, hebben wij ons roeitoestel Venn ontwikkeld.

Prijs: 315,00

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde berichten

Behaal je doel met een Personal Trainer

Krachtblog.nl

Waarom je geen resultaat behaalt

Krachtblog.nl

Zo krijg je zichtbare buikspieren

Krachtblog.nl