MaterialenTraining

De 10 beste roeimachines om thuis mee te trainen

Een roeitrainer is een van de meest efficiënte apparaten om je conditie mee te trainen. Naast het verbeteren van je conditie helpen roeitrainers je ook sterker en gezonder te worden.

Ben je op zoek naar een goede roeimachine om thuis mee te trainen? Hieronder vind je de populairste roeimachines van dit moment.

Bijgewerkt: 19-03-2023 07:09

1. Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

De VirtuFit Row 1.0 is een eenvoudige roeitrainer die makkelijk in gebruik is. De roeitrainer met verstelbare elastomeer weerstand maakt een fijne roeibeweging. De ergonomisch gevormde zitting glijdt soepel over een stevig aluminium rail. De anti-slip pedalen met verstelbare voetriemen zorgen voor een stevige positie van de voeten. Deze anti-slip pedalen draaien tijdens je beweging mee om je voeten altijd de juiste steun te bieden om je af te zetten. LCD Display met verschillende trainingssgegevens Op het LCD scherm kies je welk element van je oefening je wilt volgen. De Row 1.0 houdt de tijd, aantal roeislagen, roeislagen per minuut, en calorie verbruik bij.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat

Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat

Fitness is fun! Eén van de meest efficiënte manieren om je lichaam te trainen is met een roeitrainer. Met de Tunturi Cardio Fit R20 ga je thuis aan de slag. Deze roeibeweging zet bijna alle belangrijke spieren aan het werk. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R20 Roeier Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam 4 weerstandsniveaus Makkelijk te verplaatsen en op te bergen LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters Werkt op batterijen Volg je parameters Op de Cardio Fit R20 volg je de belangrijkste parameters: snelheid, afstand, calorieën, tijd en slagen per minuut. Ook de 500 m tijd lees je af op de monitor met duidelijke display (80 x 42 mm).

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnessdelivery.nl | bekijken >

3. Kendox RowShaper - Roei-apparaat voor thuis - Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining - Fitness Roeiapparaat met LCD Display voor thuistraining - Belastbaar tot 120 kg

Kendox RowShaper - Roei-apparaat voor thuis - Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining - Fitness Roeiapparaat met LCD Display voor thuistraining - Belastbaar tot 120 kg

Droom je van een perfect geboetseerd lichaam, een strakke bips en sterke schouders? Er is een sport waarvan bewezen is dat hij de perfecte duurtraining combineert met de ideale spiertraining voor het hele lichaam, waardoor je met slechts EEN ononderbroken reeks bewegingen naar je droomlichaam leidt. De meest effectieve sport ter wereld, roeien! - ALGEMEEN - Traint het hele lichaam met innovatieve hydraulische technologie. Intuïtieve bewegingsvolgorde zorgt voor een eenvoudige, snelle en altijd optimale training. - BELANGRIJK - Traint efficiënt: spieropbouw en vetverbranding - de ideale combinatie van gelijktijdige cardio- en krachttraining.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

De VirtuFit Row 450 heeft een “silent magnetic” weerstandssysteem waardoor je flexibel de weerstand kunt aanpassen. Daarnaast maakt het schakelen tussen de 10 verschillende weerstanden nauwelijks geluid. Dit maakt het apparaat ideaal om thuis mee te sporten zonder dat de rest van het gezin er iets van hoort. Eigenschappen van de Row 450 roeitrainer Niet alleen de overgang tussen de weerstanden gaat bijna geluidloos, ook de beweging van de zitting over de rails is zeer stil. Dit komt doordat de zitting van PU wielen is voorzien. Deze wielen zorgen er ook voor dat het apparaat steviger en soepeler is dan vergelijkbare roeitrainers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. CAPITAL SPORTS Stringmaster Roeiapparaat 100 kg inklapbaar zwart/blauw

CAPITAL SPORTS Stringmaster Roeiapparaat 100 kg inklapbaar zwart/blauw

Row, row, row your boat! Ongeacht of het gaat over het trainen van arm-, been-, buik- of rugmusculatuur of voor het verbeteren van de algehele conditie: met het CAPITAL SPORTS Stringmaster Roeiapparaat lig je altijd een bootlengte voor. Hier train je alles met één apparaat, gewoon openklappen en je kunt beginnen met de trainingsunit. Op de display van de trainingscomputer kun je te allen tijde zien hoeveel roeibewegingen je al gemaakt hebt, hoe lang je al getraind hebt en hoeveel calorieën je hierbij verbruikt hebt. Al na een paar trainingseenheden zul je de eerste resutaten duidelijk merken: je bent fitter, sterker en kunt per trainingssessie meer roeibewegingen aan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Tunturi Cardio Fit R30 Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat

Tunturi Cardio Fit R30 Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat

Wil je graag je hele lichaam trainen? De roeibeweging is een uiterst complete beweging: je zet alle belangrijke spiergroepen aan het werk. Je werkt gecontroleerd aan de opbouw van spiermassa met deze Tunturi Cardio Fit R30 Rower. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R30 Roeier Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam 8 weerstandsniveaus Makkelijk te verplaatsen en op te bergen Tablet support LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters Werkt op batterijen Meten is weten Op de Cardio Fit R30 volg je tijdens het trainen de belangrijkste parameters: snelheid, afstand, calorieën, tijd en slagen per minuut.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnessdelivery.nl | bekijken >

7. BluMill Roeitrainer - Magnetische Roeimachine - Met handig display - 10 verschillende niveaus

BluMill Roeitrainer - Magnetische Roeimachine - Met handig display - 10 verschillende niveaus

Met de magnetische roeimachine van BluMill heb je altijd de mogelijkheid om thuis te sporten. Intensief bewegen of een ontspannen workout, met behulp van de 10 verschillende niveau’s heb je het zelf in de hand. Voordelen 10 verschillende niveau’s Met handig display Compact op te bergen Magnetisch, werkt zonder stroom Comfortabel zitvlak Het roeiapparaat van BluMill klap je uit, stel je in naar wens en je bent gereed om te sporten. Door het comfortabele zitvlak houd je de langere trainingen gemakkelijk uit. Maar ook kortere trainingen stel je eenvoudig in met de timer op het display.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Focus Fitness Row 2 - Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat - Incl. Trainingscomputer - Inklapbaar

Focus Fitness Row 2 - Roeitrainer - Roeimachine - Roeiapparaat - Incl. Trainingscomputer - Inklapbaar

Deze Row 2 roeitrainer (model 2019) van Focus Fitness is voorzien van een stijlvol design en sterk frame dat voldoende uitdaging biedt voor het gehele gezin. Door de V-belt aandrijving is de Row 2 tijdens gebruik fluisterstil en na training kan hij eenvoudig worden opgeklapt en worden weggerold. De fitnessapparaten van Focus Fitnes staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhoudingen en deze Row 2 is hier een perfect voorbeeld van.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
betersport.nl | bekijken >

9. VirtuFit Row 800 Roeitrainer - Water Resistance - Inklapbaar - Hartslagfunctie - 8 Trainingsniveaus

VirtuFit Row 800 Roeitrainer - Water Resistance - Inklapbaar - Hartslagfunctie - 8 Trainingsniveaus

Bij het unieke ontwerp van de VirtuFit Water Compact Resistance Row 800 roeitrainer is de watertank onder de zitting geplaatst waardoor de roeitrainer een stuk compacter is. De verhoogde zitting van deze sterke constructie zit op 50 cm van de grond. Dit is hoger dan de meeste andere roeitrainers, waardoor je gemakkelijker opstapt en afstapt. De zitting zelf is extra groot en comfortabel wat goed is voor een stevige en prettige zitpositie. De roeitrainer glijdt vloeiend met kogellagers over de rail. De rail is 105 cm lang en daarmee geschikt voor mensen met een lengte tot 2 meter. Iedere roeislag zet je je voeten af tegen de voetsteunen met hielsupport.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnesskoerier.nl | bekijken >

10. BluMill Roeitrainer - Inklapbaar - LED scherm - met Timer - 6 verschillende standen

BluMill Roeitrainer - Inklapbaar - LED scherm - met Timer - 6 verschillende standen

Met de BluMill Roeimachine kunt u uw gehele lichaam trainen door middel van cardio- en krachttraining. Door het uitvoeren van oefeningen wordt de vetverbranding gestimuleerd en traint u alle spieren in uw lichaam waar u zich op focust. Hierdoor bouwt u cardio en kracht op en verbrandt u vele calorieën. Denk aan oefeningen voor de benen, armen, schouders, borst, rug en buik. Door middel van deze oefeningen vaker uit te voeren kunt u uw trainingsniveau zelf blijven bepalen. De oefeningen kunnen altijd op het roeiapparaat zwaarder of lichter uitgevoerd worden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
tommyteleshopping.com | bekijken >

Lees ook:

Kies een sport die je volhoudt

Krachtblog.nl

De 10 beste fitness trackers voor het bijhouden van jouw trainingen

Krachtblog.nl

Never skip leg day: De noodzaak van je benen trainen

Krachtblog.nl