MaterialenTraining

De 10 beste roeimachines om thuis mee te trainen

Een roeitrainer is een van de meest efficiënte apparaten om je conditie mee te trainen. Naast het verbeteren van je conditie helpen roeitrainers je ook sterker en gezonder te worden.

Ben je op zoek naar een goede roeimachine om thuis mee te trainen? Hieronder vind je de populairste roeimachines van dit moment.

1. Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

De VirtuFit Row 450 heeft een “silent magnetic” weerstandssysteem waardoor je flexibel de weerstand kunt aanpassen. Daarnaast maakt het schakelen tussen de 10 verschillende weerstanden nauwelijks geluid. Dit maakt het apparaat ideaal om thuis mee te sporten zonder dat de rest van het gezin er iets van hoort. Eigenschappen van de Row 450 roeitrainer Niet alleen de overgang tussen de weerstanden gaat bijna geluidloos, ook de beweging van de zitting over de rails is zeer stil. Dit komt doordat de zitting van PU wielen is voorzien. Deze wielen zorgen er ook voor dat het apparaat steviger en soepeler is dan vergelijkbare roeitrainers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer Inklapbaar - Roeimachine met 4 weerstandsniveaus - Roeiapparaat voor thuis

Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer Inklapbaar - Roeimachine met 4 weerstandsniveaus - Roeiapparaat voor thuis

Fitness is fun! Eén van de meest efficiënte manieren om je lichaam te trainen is met een roeitrainer. Met de Tunturi Cardio Fit R20 ga je thuis aan de slag. Deze roeibeweging zet bijna alle belangrijke spieren aan het werk. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R20 Roeier ✓ Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam ✓ 4 weerstandsniveaus ✓ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen ✓ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters ✓ Werkt op batterijen Volg je parameters Op de Cardio Fit R20 volg je de belangrijkste parameters: tijd, aantal roeislagen (per minuut en totaal) en calorieën. Het duidelijke display heeft een afmeting van 80 x 42 mm.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnessdelivery.nl | bekijken >

3. Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

De VirtuFit Row 1.0 is een eenvoudige roeitrainer die makkelijk in gebruik is. De roeitrainer met verstelbare elastomeer weerstand maakt een fijne roeibeweging. De ergonomisch gevormde zitting glijdt soepel over een stevig aluminium rail. De anti-slip pedalen met verstelbare voetriemen zorgen voor een stevige positie van de voeten. Deze anti-slip pedalen draaien tijdens je beweging mee om je voeten altijd de juiste steun te bieden om je af te zetten. LCD Display met verschillende trainingssgegevens Op het LCD scherm kies je welk element van je oefening je wilt volgen. De Row 1.0 houdt de tijd, aantal roeislagen, roeislagen per minuut, en calorie verbruik bij.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Tunturi Cardio Fit R30 Roeitrainer Inklapbaar - Roeimachine met 8 weerstandsniveaus - Roeiapparaat voor thuis

Tunturi Cardio Fit R30 Roeitrainer Inklapbaar - Roeimachine met 8 weerstandsniveaus - Roeiapparaat voor thuis

Wil je graag je hele lichaam trainen? De roeibeweging is een uiterst complete beweging: je zet alle belangrijke spiergroepen aan het werk. Je werkt gecontroleerd aan de opbouw van spiermassa met deze Tunturi Cardio Fit R30 Rower. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R30 Roeier ✓ Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam ✓ 8 weerstandsniveaus ✓ Makkelijk te verplaatsen en op te bergen ✓ Tablet support ✓ LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters ✓ Werkt op batterijen Meten is weten Op de Cardio Fit R30 volg je tijdens het trainen de belangrijkste parameters: tijd, calorieën, aantal slagen en totaal aantal slagen van alle trainingen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnessdelivery.nl | bekijken >

5. Roeitrainer - VirtuFit Row Limited Edition - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Roeitrainer - VirtuFit Row Limited Edition - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Ga voor een soepele, stille training op een roeitrainer die geschikt is voor lange mensen, maar die ook erg compact is. De VirtuFit Row Limited Edition is een praktische en gebruiksvriendelijke roeitrainer die uitermate geschikt is voor een goede thuistraining. Geluidsarm weerstandssysteem De VirtuFit Row Limited Edition beschikt over een "silent magnetic" weerstandssysteem. Zoals de naam al zegt, maakt de roeitrainer dankzij dit systeem nauwelijks geluid en schakel je soepel van weerstand naar weerstand. Dit maakt het apparaat ideaal om thuis mee te trainen. Je verandert de weerstand met behulp van de ronde knop onder het display.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Luxari - Roeitrainer Inklapbaar - Magnetische weerstand - 8 weerstandsniveaus - Telefoon houder- Roeiapparaat voor thuis - Super stil - LCD monitor - NL Handleiding

Luxari - Roeitrainer Inklapbaar - Magnetische weerstand -  8 weerstandsniveaus - Telefoon houder- Roeiapparaat voor thuis - Super stil - LCD monitor - NL Handleiding

Je gebruikt het gehele lichaam Voordeel van de roeitrainer is dat het gehele lichaam gebruikt wordt tijdens het trainen met een roeitrainer. Jouw kuiten, bovenbenen, hamstrings, billen, rug, buikspieren, onderarmen, bovenarmen en schouders, je gebruikt het allemaal! Dit is een voordeel omdat je dan niet allemaal verschillende apparaten hoeft aan te schaffen. Dit kan dus in budget schelen. Verder is dit ook goed omdat de spieren op deze manier goed met elkaar leren samenwerken. Daarnaast verbruik je hierdoor ook een hoop calorieën. Laagdrempelig om mee te beginnen Hoewel een goede techniek wel belangrijk is, is het geen moeilijke beweging.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Luxari - Hydraulische Roeimachine - 12 Weerstand niveaus - Hometrainer - Roeiapparaat Fitness - Met LCD trainingscomputer

Luxari - Hydraulische Roeimachine - 12 Weerstand niveaus - Hometrainer - Roeiapparaat Fitness - Met LCD trainingscomputer

Voordelen Luxari Roeitrainer Je gebruikt het gehele lichaam Het eerste voordeel van de roeitrainer is dat het gehele lichaam gebruikt wordt tijdens het trainen met een roeitrainer. Jouw kuiten, bovenbenen, hamstrings, billen, rug, buikspieren, onderarmen, bovenarmen en schouders, je gebruikt het allemaal! Dit is een voordeel omdat je dan niet allemaal verschillende apparaten hoeft aan te schaffen. Dit kan dus in budget schelen. Verder is dit ook goed omdat de spieren op deze manier goed met elkaar leren samenwerken. Daarnaast verbruik je hierdoor ook een hoop calorieën. Laagdrempelig om mee te beginnen Hoewel een goede techniek wel belangrijk is, is het geen moeilijke beweging.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. CAPITAL SPORTS Stream M1 roeitrainer 105cm - LC display - 8 standen - Roeimachine - Roeiapparaat - magneetweerstand

CAPITAL SPORTS Stream M1 roeitrainer 105cm - LC display - 8 standen - Roeimachine - Roeiapparaat - magneetweerstand

Training voor het hele lichaam! De CAPITAL SPORTS Stream M1 roeitrainer maakt een buitengewoon efficiënte en gewrichtsontziende training van het hele lichaam mogelijk voor sporters met een lengte van max. 2 m en een lichaamsgewicht van max. 150 kg. Zo wil iedereen vandaag de dag zijn conditie en spieren trainen! De CAPITAL SPORTS Stream M1 roeibank belooft je een unieke trainingsbelevenis thuis. Het hart van de gelijkmatige en gewrichtsbeschermende work-out is het uiterst precieze aluminium vliegwiel dat via ons bewezen MagResist systeem een in 8 standen in te stellen magneetweerstand je roeibewegingen tegengaat.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Senz Sports R4000 - Roeitrainer - Waterroeitrainer - Incl. Trainingscomputer - Inklapbaar - Roeiapparaat - Roeimachine

Senz Sports R4000 - Roeitrainer - Waterroeitrainer - Incl. Trainingscomputer - Inklapbaar - Roeiapparaat - Roeimachine

De Senz Sports R4000 is een nieuwe roeitrainer van Senz Sports die door middel van waterweerstand een unieke roeibeweging nabootst. Het unieke van een waterroeitrainer is dat deze roeitrainer je het gevoel geeft dat je buiten aan het roeien bent. Niet alleen de waterweerstand zorgt hiervoor, ook het rustgevende geluid van het water draagt bij aan een natuurlijke roeiervaring.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
betersport.nl | bekijken >

10. CAPITAL SPORTS Stringmaster Roeiapparaat 100 kg inklapbaar zwart/blauw

CAPITAL SPORTS Stringmaster Roeiapparaat 100 kg inklapbaar zwart/blauw

Row, row, row your boat! Ongeacht of het gaat over het trainen van arm-, been-, buik- of rugmusculatuur of voor het verbeteren van de algehele conditie: met het CAPITAL SPORTS Stringmaster Roeiapparaat lig je altijd een bootlengte voor. Hier train je alles met één apparaat, gewoon openklappen en je kunt beginnen met de trainingsunit. Op de display van de trainingscomputer kun je te allen tijde zien hoeveel roeibewegingen je al gemaakt hebt, hoe lang je al getraind hebt en hoeveel calorieën je hierbij verbruikt hebt. Al na een paar trainingseenheden zul je de eerste resutaten duidelijk merken: je bent fitter, sterker en kunt per trainingssessie meer roeibewegingen aan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

Het verschil tussen Anabool en Katabool

Krachtblog.nl

10 hippe sporttassen voor vrouwen

Krachtblog.nl

Top 5 fitness boeken

Krachtblog.nl