MaterialenTraining

De 10 beste roeimachines om thuis mee te trainen

Een roeitrainer is een van de meest efficiënte apparaten om je conditie mee te trainen. Naast het verbeteren van je conditie helpen roeitrainers je ook sterker en gezonder te worden.

Ben je op zoek naar een goede roeimachine om thuis mee te trainen? Hieronder vind je de populairste roeimachines van dit moment.

1. Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

Roeitrainer - VirtuFit Row 1.0 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar - 4 Trainingsniveaus

De VirtuFit Row 1.0 is een eenvoudige roeitrainer die makkelijk in gebruik is. De roeitrainer met verstelbare elastomeer weerstand maakt een fijne roeibeweging. De ergonomisch gevormde zitting glijdt soepel over een stevig aluminium rail. De anti-slip pedalen met verstelbare voetriemen zorgen voor een stevige positie van de voeten. Deze anti-slip pedalen draaien tijdens je beweging mee om je voeten altijd de juiste steun te bieden om je af te zetten. LCD Display met verschillende trainingssgegevens Op het LCD scherm kies je welk element van je oefening je wilt volgen.

Prijs: 159,00

Bekijk

2. Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Roeitrainer - VirtuFit Row 450 - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

De VirtuFit Row 450 heeft een “silent magnetic” weerstandssysteem waardoor je flexibel de weerstand kunt aanpassen. Daarnaast maakt het schakelen tussen de 10 verschillende weerstanden nauwelijks geluid. Dit maakt het apparaat ideaal om thuis mee te sporten zonder dat de rest van het gezin er iets van hoort. Eigenschappen van de Row 450 roeitrainer Niet alleen de overgang tussen de weerstanden gaat bijna geluidloos, ook de beweging van de zitting over de rails is zeer stil. Dit komt doordat de zitting van PU wielen is voorzien.

Prijs: 299,00

Bekijk

3. Roeimachine Hometrainer Roeitrainer Roeiapparaat Fitness - Met trainingscomputer

Roeimachine Hometrainer Roeitrainer Roeiapparaat Fitness - Met trainingscomputer

Wil jij makkelijk vanuit huis kunnen sporten? Wil je graag fit worden én fit blijven? Deze roeitrainer helpt je om je hele lichaam te trainen! Op de digitale monitor kun je je trainingsvoortgang bekijken. De monitor geeft de volgende categorieën weer: de trainingstijd, totale hoeveelheid slagen, calorieverbruik en doorloopweergave. De roeimachine heeft een hydraulisch weerstandssysteem en twaalf weerstandsniveaus. Veilig en comfortabel Het roeiapparaat is veilig en comfortabel in gebruik. De riempjes op de anti-slip pedalen en het roeiapparaat zijn verstelbaar.

Prijs: 169,95

Bekijk

4. Roeitrainer - Focus Fitness Row 3 - incl. Trainingscomputer en Hartslagsensoren - Inklapbaar

Roeitrainer - Focus Fitness Row 3 - incl. Trainingscomputer en Hartslagsensoren - Inklapbaar

De Focus Fitness Row 3 is de ideale roeitrainer voor de thuissporter. Zo beschikt de Row 3 over een prachtig design, magnetisch weerstandsysteem en sterk frame. Het magnetisch weerstandsysteem zorgt voor een nauwkeurige roeibeleving. Daarnaast train je geheel geruisloos en is de roeitrainer onderhoudsvrij. Met het eigen gewicht van 35 kg haal je met de Row 3 een stabiele en degelijke roeitrainer in huis. Voordelen van de Focus Fitness Row 3: ✔ Magnetisch weerstandsysteem ✔ Stabiel en geruisloos ✔ 12 trainingsprogramma's ✔ Met hartslagsensoren ✔ Opklapbaar design ✔ Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag, SPM 12 kg zwaar vliegwiel Het magneetsysteem wordt aangedreven door een v-snaar.

Prijs: 449,00

Bekijk

5. Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer Inklapbaar - Roeimachine met 4 weerstandsniveaus - Roeiapparaat voor thuis

Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer Inklapbaar - Roeimachine met 4 weerstandsniveaus - Roeiapparaat voor thuis

Fitness is fun! Eén van de meest efficiënte manieren om je lichaam te trainen is met een roeitrainer. Met de Tunturi Cardio Fit R20 ga je thuis aan de slag. Deze roeibeweging zet bijna alle belangrijke spieren aan het werk. De voordelen van de Tunturi Cardio Fit R20 Roeier Efficiënte bewegingstrainer voor het hele lichaam 4 weerstandsniveaus Makkelijk te verplaatsen en op te bergen LCD-Monitor met weergave van verschillende parameters Werkt op batterijen Volg je parameters Op de Cardio Fit R20 volg je de belangrijkste parameters: tijd, aantal roeislagen (per minuut en totaal) en calorieën.

Prijs: 179,00

Bekijk

6. Roeitrainer - VirtuFit Row Limited Edition - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Roeitrainer - VirtuFit Row Limited Edition - Roeimachine - Roeiapparaat - Inklapbaar

Ga voor een soepele, stille training op een roeitrainer die geschikt is voor lange mensen, maar die ook erg compact is. De VirtuFit Row Limited Edition is een praktische en gebruiksvriendelijke roeitrainer die uitermate geschikt is voor een goede thuistraining. Geluidsarm weerstandssysteem De VirtuFit Row Limited Edition beschikt over een "silent magnetic" weerstandssysteem. Zoals de naam al zegt, maakt de roeitrainer dankzij dit systeem nauwelijks geluid en schakel je soepel van weerstand naar weerstand.

Prijs: 399,00

Bekijk

7. TrainMore Roeitrainer - Fitness Roeimachine - Roeiapparaat met Weerstand - Fitness Apparaten voor Thuis - Hometrainer - 12 Weerstanden - Inklapbaar

TrainMore Roeitrainer - Fitness Roeimachine - Roeiapparaat met Weerstand - Fitness Apparaten voor Thuis - Hometrainer - 12 Weerstanden - Inklapbaar

Ben jij ook vaak te vinden in de sportschool? Vanaf nu kun je dit op elk moment van de dag thuis doen met de TrainMore Roeitrainer. Met een roeimachine train jij vrijwel elke spiergroep en wordt je uithoudingsvermogen zichtbaar verbetert. Een fit leven is heerlijk. Je staat uitgerust op, hebt meer energie en kan activiteiten langer volhouden. Wie wilt dat nou niet? Sporten staat, samen met voeding, vrijwel gelijk aan een fit leven. Het is alleen soms lastig om je over de drempel heen te zetten om daadwerkelijk te gaan.

Prijs: 199,99

Bekijk

8. LevinQ® Water Roeitrainer Puritabs Chloortabletten Roeimachines 1x 10 tabletten + Handschoenen

LevinQ® Water Roeitrainer Puritabs Chloortabletten Roeimachines 1x 10 tabletten + Handschoenen

Puritabs voor Roeitrainer met watertank met LevinQ® handschoenen! Voorkom algvorming in de tank door toevoeging van een puritab! Puritabs Oasis tabletten vernietigen schadelijke bacteriën of algen die zich onvermijdelijk in uw Watertank van 20-25 liter nestelen. (NB. Sneller bij blootstelling aan zonlicht) Toepassing De speciaal ontwikkelde "Puritabs" houden het water in de Tank schoon, lossen langzaam op in het water en tasten de materialen van de tank niet aan. Wij adviseren om ongeveer iedere 1-2 maanden een tablet aan het water toe te voegen.

Prijs: 9,95

Bekijk

9. Roeitrainer Met 8 Weerstandsniveaus - Roeimachine Inklapbaar - Roeiapparaat Met Trainingscomputer

Roeitrainer Met 8 Weerstandsniveaus - Roeimachine Inklapbaar - Roeiapparaat Met Trainingscomputer

Wil jij fit worden of fit blijven? Onze roeitrainer is het ideale apparaat om dit doel te bereiken! Een roeitraining is ideaal: je traint bijna alle spieren in het lichaam en verbrandt er een hoop calorieën mee . Jouw voordelen ✓ 8 weerstandsniveau's ✓ ideale workout ✓ Ergonomisch ontwerp ✓ grote LCD monitor ✓ Opvouwbaar ontwerp Roeitrainer met 8 weerstandsniveau's De Practics Roeimachine heeft 8 verschillende weerstandsniveau's. Hierdoor verander je het doel en intesiteit van je training met 1 draai aan knop.

Prijs: 268,00

Bekijk

10. XMUND XD-RM1 Roeitrainers - Roeimachine - Roeiapparaat -inklapbaar - met LCD-scherm - 8 niveaus magnetische weerstand - voor thuis gym

XMUND XD-RM1 Roeitrainers - Roeimachine - Roeiapparaat -inklapbaar - met LCD-scherm - 8 niveaus magnetische weerstand  - voor thuis gym

Roeien - een heerlijk ontspannende en tegelijkertijd effectieve sport! Met de roeimachine XUMND brengt u de voordelen van de populaire buitensport mee naar huis - de nadelen zoals koud weer en de lange reis naar het volgende roeiwater blijven buiten. Met de XUMND traint u uw hele lichaam effectief en ongecompliceerd en doet u het hele jaar door iets voor uw conditie en gezondheid. Roeien maakt een perfecte combinatie van kracht en duurtraining mogelijk, zodat uw spieren worden versterkt en uw conditie op de lange termijn verbeterd wordt.

Prijs: 219,99

Bekijk

Gerelateerde berichten

Zo krijg je zichtbare buikspieren

Krachtblog.nl

Waarom je geen resultaat behaalt

Krachtblog.nl

Full-Body workout met Stroops Resistance 90

Krachtblog.nl