MaterialenToplijsten

De 5 bestverkochte Kettlebells van dit moment

Een kettlebell ziet eruit als een gietijzeren kanonskogel met een handvat aan de bovenkant. Ze zijn er in verschillende gewichten. Je kan kettlebells gebruiken bij oefeningen zoals lunges, lifts en de shoulder press.

Een kettlebell training laat je hart sneller kloppen en verbruikt tot 20 calorieën per minuut: ongeveer net zoveel als 6 minuten hardlopen. Dus in 20 minuten verbrand je al tot 400 calorieën.

Kettlebell-workouts bieden veel flexibiliteit. Je kunt een paar oefeningen in je bestaande workout opnemen of een paar keer per week een speciale kettlebell-training doen.

Welk gewicht kettlebell heb ik nodig?

Welk kettlebell gewicht het beste bij je past, zie je in onderstaande tabel. Het ideale gewicht van de kettlebell voor jou wordt bepaald door de oefening die je ermee wilt doen en het resultaat dat je ermee wilt behalen. Daarnaast speelt je niveau een belangrijke rol en hebben mannen over het algemeen meer profijt van zwaardere kettlebells dan vrouwen.

Balans en coördinatie (bijvoorbeeld Kettlebell flows)
Vrouwen Beginner 8kg
  Gevorderd 10kg
  Expert 12kg
Mannen Beginner 12kg
  Gevorderd 16kg
  Expert 20kg
Behendigheid (bijvoorbeeld de Turkish Get Up)
Vrouwen Beginner 4kg
  Gevorderd 8kg
  Expert 12kg
Mannen Beginner 8kg
  Gevorderd 14kg
  Expert 20kg
Kracht (bijvoorbeeld de Kettlebell Swing)
Vrouwen Beginner 12kg
  Gevorderd 14kg
  Expert 16kg
Mannen Beginner 16kg
  Gevorderd 20kg
  Expert 24kg
Uithoudingsvermogen (bijvoorbeeld de Kettlebell Goblet Squat)
Vrouwen Beginner 10kg
  Gevorderd 11kg
  Expert 12kg
Mannen Beginner 17kg
  Gevorderd 18kg
  Expert 19kg

Ben je op zoek naar een kettlebell? Wij hebben de 5 bestverkochte kettlebells van dit moment voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 15-03-2023 12:03

1. ZEUZ® Verstelbare Kettlebell tot 18 KG – Fitness Sport Set – Conditie & Krachttraining – Halters - Gietijzer

ZEUZ® Verstelbare Kettlebell tot 18 KG – Fitness Sport Set – Conditie & Krachttraining – Halters - Gietijzer

Wil jij ook thuis jouw gewenste oefeningen kunnen uitvoeren om zo te werken aan jouw conditie of kracht? Dan gaat de verstelbare kettlebell tot 18 KG van ZEUZ® jou zeker helpen! Deze kettlebell verstel jij namelijk eenvoudig op het gewenste gewicht, zodat jij geen enkele oefening over hoeft te slaan. Alle gewichten in één kettlebell Als jij de sportschool naar huis wilt halen, kunnen kettlebells uiteraard niet ontbreken. Met de vele oefeningen die jij normaal gesproken uitvoert, is het echter de vraag welke gewichten jij zal aanschaffen. Al deze fitness gewichten zullen veel ruimte innemen, waardoor jij niet meer optimaal kan fitnessen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Tunturi PVC Kettle Bell - Kettlebell - 16 kg - Incl. gratis fitness app

Tunturi PVC Kettle Bell - Kettlebell - 16 kg - Incl. gratis fitness app

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de kettlebell. Een kettlebell training is een snelle en effectieve manier om alle spieren in jouw lichaam te trainen. De kettlebell wordt daarom wel de ‘total gym machine’ genoemd. Zowel thuis als op de sportschool is de kettlebell dan ook niet meer weg te denken. In het assortiment van het merk Tunturi vind je deze PVC Kettle Bell van 16 kg. De kettlebell is gemaakt van PVC en gevuld met zand. Goedkoper dan gietijzer en je kunt er dezelfde oefeningen mee doen. De voordelen van de Tunturi PVC Kettle Bell - Kettlebell - 16 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. VirtuFit Gietijzeren Kettlebell Pro - Gewichten - 16 kg - Zwart

VirtuFit Gietijzeren Kettlebell Pro - Gewichten - 16 kg - Zwart

Kettlebells worden al jaren gebruikt tijdens het fitnessen thuis en in de sportschool. Deze gewichten bieden een gemakkelijke, maar zeer efficiënte vorm van lichaamsbeweging. In tegenstelling tot dumbbells zijn deze kettlebells bedoeld om te gebruiken tijdens snelle en explosieve bewegingen en oefeningen. Een kettlebell is zo ontworpen dat het grootste deel van het gewicht zich tegenover de handgreep bevindt. Wanneer je een kettlebell swingt of tilt, kan het door het ontwerp soms wel 3 tot 4 keer zwaarder voelen dan dat het werkelijk is. Een ander voordeel van het oefenen met swing bewegingen is dat je de aanhechtingen ook traint. Kettlebells worden veelal gebruikt tijdens crossfit.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. vidaXL Kettlebell 20 kg

vidaXL Kettlebell 20 kg

Deze kettlebell is gemaakt van kunststof met een compact interieur. Hij heeft een massieve en professionele constructie. Deze kettlebell weegt 20 kg. Dankzij het materiaal beschadigt hij de grond niet tijdens je training. Materiaal: beton met kunststof coating Afmetingen verpakking: 25 x 25 x 36 cm

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. N Mass Verstelbare Kettlebell 18 kg - Kettlebell Verstelbaar - Kettlebell Set - 5 Verschillende Gewichten

N Mass Verstelbare Kettlebell 18 kg - Kettlebell Verstelbaar - Kettlebell Set - 5 Verschillende Gewichten

5 kettlebells in 1: dé verstelbare kettlebell van Nederland! Gewichtsniveaus: 4,5 | 7,75 | 11,25 | 14,75 | 18 kg Flink besparen! Je hebt maar één van deze kettlebell nodig om een complete set te vervangen. Op deze manier bespaar je geld, tijd en ruimte! Eenvoudig instelmechanisme: druk de draaiknop in, kies het gewenste gewicht en laat de knop weer los. Aan de slag! Past perfect bij de rest van de Pro-Flex Dumbbells! Veilig en betrouwbaar systeem N-Mass Pro-Flex Kettlebell Onze Pro-Flex Kettlebell is een revolutionaire uitvinding voor iedere thuissporter! Met slechts één kettlebell kan je nu trainen met 5 verschillende gewichten, van 4,5 tot en met 18 kilo.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

Steeds meer sporters kopen tweedehands

Krachtblog.nl

Full-Body workout met Stroops Resistance 90

Krachtblog.nl

Top 10 vette sporttassen voor mannen

Krachtblog.nl