MaterialenToplijsten

De 5 bestverkochte Kettlebells van dit moment

Een kettlebell ziet eruit als een gietijzeren kanonskogel met een handvat aan de bovenkant. Ze zijn er in verschillende gewichten. Je kan kettlebells gebruiken bij oefeningen zoals lunges, lifts en de shoulder press.

Een kettlebell training laat je hart sneller kloppen en verbruikt tot 20 calorieën per minuut: ongeveer net zoveel als 6 minuten hardlopen. Dus in 20 minuten verbrand je al tot 400 calorieën.

Kettlebell-workouts bieden veel flexibiliteit. Je kunt een paar oefeningen in je bestaande workout opnemen of een paar keer per week een speciale kettlebell-training doen.

Welk gewicht kettlebell heb ik nodig?

Welk kettlebell gewicht het beste bij je past, zie je in onderstaande tabel. Het ideale gewicht van de kettlebell voor jou wordt bepaald door de oefening die je ermee wilt doen en het resultaat dat je ermee wilt behalen. Daarnaast speelt je niveau een belangrijke rol en hebben mannen over het algemeen meer profijt van zwaardere kettlebells dan vrouwen.

Balans en coördinatie (bijvoorbeeld Kettlebell flows)
Vrouwen Beginner 8kg
  Gevorderd 10kg
  Expert 12kg
Mannen Beginner 12kg
  Gevorderd 16kg
  Expert 20kg
Behendigheid (bijvoorbeeld de Turkish Get Up)
Vrouwen Beginner 4kg
  Gevorderd 8kg
  Expert 12kg
Mannen Beginner 8kg
  Gevorderd 14kg
  Expert 20kg
Kracht (bijvoorbeeld de Kettlebell Swing)
Vrouwen Beginner 12kg
  Gevorderd 14kg
  Expert 16kg
Mannen Beginner 16kg
  Gevorderd 20kg
  Expert 24kg
Uithoudingsvermogen (bijvoorbeeld de Kettlebell Goblet Squat)
Vrouwen Beginner 10kg
  Gevorderd 11kg
  Expert 12kg
Mannen Beginner 17kg
  Gevorderd 18kg
  Expert 19kg

Ben je op zoek naar een kettlebell? Wij hebben de 5 bestverkochte kettlebells van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Kettlebell 16 kg voor binnen en buiten Kunststof Zwart

Kettlebell 16 kg voor binnen en buiten Kunststof Zwart

Vind je het ongemakkelijk om naar de sportschool te gaan, heb je weinig tijd of ben je het zat om aan een lidmaatschap vast te zitten? Start dan met sporten in en rondom huis! Met behulp van deze kettlebells kun je een effectieve full body workout doen op ieder moment van de dag. En het grote voordeel is, met één en hetzelfde gewicht kun je tal van oefeningen uitvoeren. Kettlebel voor binnen en buiten - 16 kg Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun workout thuis te doen in plaats van in de gym. Met deze kettlebells kun je vele oefeningen uitvoeren waardoor vrijwel het gehele lichaam te trainen is. De fitness gewichten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Adjustabell verstelbare kettlebell gewicht: 8-10-12-14-16 kg zwart/rood

Adjustabell verstelbare kettlebell gewicht: 8-10-12-14-16 kg zwart/rood

Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie! Met de Klarfit Adjustabell, onze verstelbare kogelhalter, verandert je training in een full body work-out en het beste daaraan: Hij vervangt met zijn slimme stelmechanisme direct vijf hele kettlebells.Voor iedereen die spieren wil ontwikkelen, kracht wil vergroten en tegelijkertijd wat voor de conditie en het coördinatievermogen wil doen, is de Klarfit Adjustabell verstelbare kettlebell precies het juiste trainingsapparaat. Dankzij de speciale kogelvorm met handgreep maakt hij talrijke speciale oefeningen mogelijk die in het repertoire van een normale dumbbell training niet voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Kettlebell Bowflex SelectTech 840i - 18 kg - verstelbare gewichten

Kettlebell Bowflex SelectTech 840i - 18 kg - verstelbare gewichten

Begin swingend aan je kettlebell training met de Bowflex SelectTech Kettlebell 840i. De eerste verstelbare kettlebell op de markt! Draai aan de knop om een keuze te maken uit zes verschillende gewichten (3.5 tot 18 kg) terwijl het formaat van de kettlebell niet wijzigt. Bespaar tijd en ruimte door simpelweg het gewicht te selecteren dat je nodig hebt om je eigen kettlebell full-body training uit te voeren in je eigen huis. Combineer een kracht- en cardiotraining in één snelle en effectieve training met de Bowflex SelectTech Kettlebell 840i. De technologie van Bowflex Door aan de knop te draaien verstel je automatisch het gewicht van 3.5 tot maar liefst 18 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
fitnesskoerier.nl | bekijken >

4. Tunturi PVC Kettle Bell - Kettlebell - 16 kg - Incl. gratis fitness app

Tunturi PVC Kettle Bell - Kettlebell - 16 kg - Incl. gratis fitness app

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de kettlebell. Een kettlebell training is een snelle en effectieve manier om alle spieren in jouw lichaam te trainen. De kettlebell wordt daarom wel de ‘total gym machine’ genoemd. Zowel thuis als op de sportschool is de kettlebell dan ook niet meer weg te denken. In het assortiment van het merk Tunturi vind je deze PVC Kettle Bell van 16 kg. De kettlebell is gemaakt van PVC en gevuld met zand. Goedkoper dan gietijzer en je kunt er dezelfde oefeningen mee doen. De voordelen van de Tunturi PVC Kettle Bell - Kettlebell - 16 kg.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. ZEUZ® Verstelbare Kettlebell tot 18 KG – Fitness Sport Set – Conditie & Krachttraining – Halters - Gietijzer

ZEUZ® Verstelbare Kettlebell tot 18 KG – Fitness Sport Set – Conditie & Krachttraining – Halters - Gietijzer

Wil jij ook thuis jouw gewenste oefeningen kunnen uitvoeren om zo te werken aan jouw conditie of kracht? Dan gaat de verstelbare kettlebell tot 18 KG van ZEUZ® jou zeker helpen! Deze kettlebell verstel jij namelijk eenvoudig op het gewenste gewicht, zodat jij geen enkele oefening over hoeft te slaan. Alle gewichten in één kettlebell Als jij de sportschool naar huis wilt halen, kunnen kettlebells uiteraard niet ontbreken. Met de vele oefeningen die jij normaal gesproken uitvoert, is het echter de vraag welke gewichten jij zal aanschaffen. Al deze fitness gewichten zullen veel ruimte innemen, waardoor jij niet meer optimaal kan fitnessen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

Flex Disc Mini unboxing en review

Krachtblog.nl

Top 5 fitness boeken

Krachtblog.nl

De 10 beste roeimachines om thuis mee te trainen

Krachtblog.nl