Materialen

De 9 populairste fitness banken van dit moment

Een goede fitness bank mag niet ontbreken in jouw thuis-gym. Met een fitness bank kun je sit-ups doen, beenliftoefeningen, push-ups, een core work-out en diverse weerstandsoefeningen.

Voor zowel de beginnende als de geroutineerde sporter zijn er geschikte fitness banken te vinden. Hieronder vind je de populairste fitness banken van dit moment.

Bijgewerkt: 18-03-2024 16:05

1. Breaking Limits Fitnessbank - Verstelbare Halterbank - Trainingsbank - Inklapbaar - Zwart/Wit

Breaking Limits Fitnessbank - Verstelbare Halterbank - Trainingsbank - Inklapbaar - Zwart/Wit

De Breaking Limits verstelbare halterbank is de perfecte oplossing voor het creëren van je eigen sportschool thuis. De verstelbare rugleuning en zitvlak zijn in 10 posities te verstellen, wat betekent dat je elke workout kunt uitvoeren, van sit-ups tot bankdrukken. Met een draagkracht van maximaal 200 KG zorgt de halterbank er met zijn sterke constructie voor dat hij lang mee kan gaan. Tevens is de halterbank volledig opvouwbaar, zodat je hem na je workout gemakkelijk kunt opbergen. Makkelijk Verstelbaar Om een volledige full body workout aan te kunnen bieden, hebben we onze bank verbeterd door middel van een verstelbare zitting en rugleuning.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. KM-Fit Halterbank - Fitnessbank - Verstelbaar - Inklapbaar - Trainingsbank - Max 250 kg - Zwart/Rood

KM-Fit Halterbank - Fitnessbank - Verstelbaar - Inklapbaar - Trainingsbank - Max 250 kg - Zwart/Rood

[Multifunctioneel] Met de KM-Fit gewichtsbank kun je een breed scala aan trainingen doen. Er zijn geen grenzen aan de oefeningen die je kunt doen. Train met je eigen lichaamsgewicht of de meegeleverde trekbanden. Combineer de gewichtsbank met dumbbells of barbells. [Onverslaanbaar robuust] Ons model heeft een onovertroffen draagvermogen van 250 kg, zodat u tot uw prestatiegrens kunt gaan en toch veilig kunt trainen. [Veelzijdig] Met de in 6 standen verstelbare rugleuning en de in 3 standen verstelbare zitting kunt u verschillende spiergroepen trainen met slechts één apparaat.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. SafeTech Halterbank - Fitnessbank - Inklapbaar - Voorgemonteerd - 30° decline - Trainingsbank - Zwart

SafeTech Halterbank - Fitnessbank - Inklapbaar - Voorgemonteerd - 30° decline - Trainingsbank - Zwart

Haal de Sportschool naar Huis met Onze SafeTech Premium Fitnessbank! Ontdek de Ultieme Thuis Trainingservaring Bent u klaar om uw fitheidsdoelen naar een hoger niveau te tillen zonder de deur uit te hoeven? De SafeTech Premium Fitnessbank is ontworpen voor de vastberaden man en vrouw die een gezonde levensstijl nastreven, zelfs met een druk schema. Ervaar de veelzijdigheid van de sportschool in de comfortabele omgeving van uw eigen huis. Unieke Kenmerken die Uw Workout Transformeren: Veelzijdige Trainingsmogelijkheden: De fitnessbank heeft een unieke -30° decline mogelijkheid waarmee u uw spiergroepen effectiever kunt targeten en uw oefeningen kunt diversifiëren.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Venom Sports halterbank – Fitnessbank – Verstelbare rugleuning – Uiterst geschikt voor gewichten – Incl. Beenhouder – Zachte handgrepen – PU kussens – Triangel structuur – Inklapbaar - Zwart - 182x116x112cm

Venom Sports halterbank – Fitnessbank – Verstelbare rugleuning – Uiterst geschikt voor gewichten – Incl. Beenhouder – Zachte handgrepen – PU kussens – Triangel structuur – Inklapbaar -  Zwart - 182x116x112cm

Met de halterbank van Venom Sports train je gemakkelijk meerdere spieren van je lichaam! De duwbank van Venom Sports is de ideale toevoeging aan jouw homegym. Deze halterbank is een fitnessapparaat, waarmee je eenvoudig krachtoefeningen kunt uitvoeren. Dit toestel staat ook wel bekend onder de naam, drukbank. Met deze halterbank kan veilig een halterstang worden geplaatst. Dankzij de comfortabele leuningen kan je je training optimaal uitvoeren. De fitnessbank is ideaal geschikt voor diverse oefeningen. Daarnaast is de trainingsbank super eenvoudig in te klappen waardoor die niet in de weg hoeft te staan.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Vivid Green Fitnessbank - Halterbank - Fitness Bank - Bench Press - Trainingsbank - Verstelbaar en Inklapbaar - Zwart

Vivid Green Fitnessbank - Halterbank - Fitness Bank - Bench Press - Trainingsbank - Verstelbaar en Inklapbaar - Zwart

Bouw thuis jouw personal gym met de Vivid Green fitnessbank! Dumbbell fly’s, de shoulder press, sit-ups en ga zo maar door! Met de verstelbare leuning tot -35º graden doe je oefeningen met een nog grotere range of motion. Belastbaar tot 250 kg, maakt deze halterbank ideaal voor beginnende en gevorderde sporters! Klaar met je workout? Vouw de fitnessbank simpelweg op en zet hem aan de kant.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. LifeGoods Fitness Halterbank - Fitnessbank - Bench Press - Trainingsbank - Verstelbaar - Inklapbaar - Zwart/Rood

LifeGoods Fitness Halterbank - Fitnessbank - Bench Press - Trainingsbank - Verstelbaar - Inklapbaar - Zwart/Rood

Creëer thuis je eigen sportschool met de LifeGoods Halterbank! De verstelbare rugleuning en zitvlak zijn in 10 posities vast te zetten. Ideaal voor al je workouts! Sit-ups, seated shoulder press, incline dumbbell press, alles kan! De halterbank heeft een draagkracht van maximaal 150 kg en is volledig opvouwbaar. Schuif hem na je workout bijvoorbeeld onder je bed.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. LifeGoods Fitness Halterbank - Fitnessbank - Bench Press - Trainingsbank - Verstelbaar - Inklapbaar - Zwart/Grijs

LifeGoods Fitness Halterbank - Fitnessbank - Bench Press - Trainingsbank - Verstelbaar - Inklapbaar - Zwart/Grijs

Creëer thuis je eigen sportschool met de LifeGoods Halterbank! De verstelbare rugleuning en zitvlak zijn in 10 posities vast te zetten. Ideaal voor al je workouts! Sit-ups, seated shoulder press, incline dumbbell press, alles kan! De halterbank heeft een draagkracht van maximaal 150 kg en is volledig opvouwbaar. Schuif hem na je workout bijvoorbeeld onder je bed.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Halterbank - Fitnessbank - Trainingsbank - Beentrainer - Buikspiertrainers - Zwart

Halterbank - Fitnessbank - Trainingsbank - Beentrainer - Buikspiertrainers - Zwart

Zoek je een halterbank waarmee je al je fitnessdoelen kunt behalen? De Zenzee Halterbank is dé must-have voor jouw trainingen! Deze fitnessbank, ook wel bekend als een trainingsbank of gewichtsbank, biedt de ideale ondersteuning en stabiliteit tijdens elke workout. Met een stevig ontwerp en verstelbare posities kun je je spieren op verschillende manieren trainen. Kies voor de Zenzee Halterbank en breng je workouts naar een hoger niveau! Ideaal voor veelzijdige full body thuis work-outs Met de veelzijdige halterbank van Zenzee kun je gemakkelijk thuis aan je fitnessdoelen werken. De bank is geschikt voor full body workouts: 1. Borst: flat, incline en decline bench press.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Vita5 Fitnessbank Verstelbaar - Halterbank Inklapbaar - Trainingsbank met rugleuning - Voor Gewichten - Incl. Weerstandbanden en Beenhouder - Extra Groot XL - Geschikt voor grote personen

Vita5 Fitnessbank Verstelbaar - Halterbank Inklapbaar - Trainingsbank met rugleuning - Voor Gewichten - Incl. Weerstandbanden en Beenhouder - Extra Groot XL - Geschikt voor grote personen

Thuis sporten met een verstelbare fitnessbank inclusief beenhouder en weerstandsbanden? Dat kan met deze halterbank die beschikt over 7 verschillende standen. Schuin, vlak of negatief, stel de fitnessbank in naar jouw voorkeuren en ga aan de slag. Voor beginners, gevorderden én professionele sporters, ideaal voor thuis fitness! Comfortabel en ideaal, dat is deze opklap- en verstelbare halterbank met een zeer hoge draagkracht en 7 verschillende functies om jouw training compleet te maken. Stabiel door het dikwandige stalen frame en comfortabel door de lederen bekleding, alles om jou optimaal gemak te geven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

De 5 bestverkochte Kettlebells van dit moment

Raymond Veldkamp

De 10 beste roeimachines om thuis mee te trainen

Raymond Veldkamp

Full-Body workout met Stroops Resistance 90

Raymond Veldkamp