Boeken

Review van het boek Killerbody Dieet

Al enige tijd staat het boek van Fajah Laurens ‘Killerbody Dieet’ in de top 10 meest verkochte boeken. In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd wat je mag eten en welke oefeningen je mag doen voor het verkrijgen van jouw Killerbody. Fajah heeft dit boek samen met een team van experts op het gebied van voeding en training ontwikkeld.

Creëer je eigen Killerbody

In het boek vind je een 12 weken programma waarbij je voedingsschema’s en trainingsschema’s uitgelegd krijgt. Door middel van foto’s legt Fajah stap voor stap uit hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Ook staan er gezonde en makkelijke recepten in, inclusief boodschappenlijsten.

Verschillende fases

Het Killerbody dieet bestaat uit 3 fases. Zo wordt je duidelijk door elke fase heen geloodst en krijg je per dag te zien wat je mag doen op het gebied van voeding en training. Ook krijg je een duidelijke uitleg over koolhydraten, eiwitten, vetten en de verschillende lichaamstypen.

Ronde billen

Omdat ronde billen door veel vrouwen gewenst zijn, krijg je in het Killerbody dieet inzicht in de juiste oefeningen en wat je zou kunnen doen voor het verkrijgen van ronde billen. Ook hierbij speelt voeding uiteraard een belangrijke rol. Fajah geeft ook inzicht in je caloriebehoefte en hoe je deze het beste kan berekenen.

Recepten

Het Killerbody dieet zit boordevol gezonde en makkelijke recepten. Zo kan je kiezen uit gezonde maaltijden om je doelstelling te behalen. Ook zie je bij elke maaltijd hoeveel eiwitten, vetten en koolhydraten in deze maaltijden zitten.

Verdere informatie

Verder komen er nog veel meer interessante dingen aan bod, bijvoorbeeld intermettent fasting. Dit is een vorm van sportvasten welke steeds meer wordt gebruikt door sporters. Ook komen onderwerpen als buikspieren, eiwit shakes, cutten, bulken en sporten terwijl je zwanger bent aan bod.

Benodigdheden

Het makkelijke is dat je voor de oefeningen alleen maar een matje, een springtouw en een elastiek nodig hebt. Je kan de oefeningen dus in principe overal uitvoeren, ook thuis. Per dag worden er oefeningen gegeven voor verschillende spiergroepen. Hierdoor krijgen alle spieren voldoende rust om te herstellen.

Conclusie

Het ‘Killerbody dieet’ is een aanrader voor iedereen die aan de slag wilt met zijn of haar lichaam. Het boek is namelijk geschreven voor zowel mannen als vrouwen. In 12 weken ga je zeker verschil zien en merken als je doet zoals Fajah en haar experts adviseren. Wil je direct aan de slag?

Bekijk op bol.com:

Gratis Fitness en Voedingsschema’s

Wil je meteen aan de slag? Op Krachtblog vind je gratis Fitness en Voedingsschema’s en maken we ook Fitness schema’s op maat. Je kunt hier het gratis Fitness schema vinden en hier de gratis Voedingsschema’s!

Lees ook:

De lekkerste Eiwitrijke Recepten | Boek met 105 recepten

Raymond Veldkamp

Top 5 fitness boeken

Raymond Veldkamp

Eindelijk een boek over hormonen voor mannen!

Raymond Veldkamp