Boeken

De kracht van het Nu in de praktijk

In het boek De kracht van het Nu in de praktijk heeft Eckhart zo simpel mogelijk de informatie uit De kracht van het Nu gecombineerd met oefeningen. Het boekje is dan ook maar 116 bladzijden dik en daardoor scherp geprijsd (Het E-book is maar 6.99!) De kracht van het nu in de praktijk is verkrijgbaar in 3 varianten, E-book, paperback en hardcover.

De achterkant van het boek

Met zijn bestseller “De kracht van het Nu” heeft hij wereldwijd al miljoenen mensen van jong tot oud laten zien hoe zij bewuster en gelukkiger kunnen leven door zich te bevrijden van hun gedachten, het loslaten van hun ego en zich over te geven aan het Nu.

Alles gebeurt in het Nu

Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het nu. Alles gebeurt in het nu en alles vinden we in het Nu en alles is er al in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf. In de kracht van het Nu in de praktijk reikt Eckhart Tolle ons oefeningen aan waarmee we die sprong in ons bewustzijn nog gemakkelijker kunnen maken en steeds beter leren om in het Nu te leven.

Bestsellers

Op dit moment is Eckhart Tolle een van de meest inspirerende spirituele leraren.
Hij heeft meerdere bestsellers geschreven waaronder:

Quotes

 
“Er is niks anders dan het nu en er zal ook nooit iets anders zijn dan het nu!”

“Er valt niets te bereiken. Alles is er al, in het Nu.”

“Je hoeft er niet in te geloven, maar, zoals Tolle zelf zegt, je moet het ervaren”

“Het begin van vrijheid is het besef dat je niet ‘de denker’ bent.

Je begint te ontwaken

Op het moment dat je de denker gaat waarnemen wordt er een hoger bewustzijn actief. Je begint dan te beseffen dat zich boven het denken een geweldig gebied van intelligentie uitstrekt en dat het denken niet meer is dan een nietig onderdeel van die intelligentie. Je beseft ook dat alle dingen die echt belangrijk zijn, zoals schoonheid, liefde, creativiteit, vreugde, innerlijke vrede, uit iets voortkomen dat het verstand te boven gaat. Je begint te ontwaken”

Lees ook:

Boek review: De edele kunst van not giving a f*ck

Raymond Veldkamp

Boek review: Change Anything

Raymond Veldkamp

Review van het boek Killerbody Dieet

Raymond Veldkamp