Acties en kortingen

Lancering nieuwe kleur Dopper

Op 17 april 2018 werd de nieuwe kleur van dopper gelanceerd! Met deze campagne wil Vitaminstore awareness creëren voor de koraalriffen.

Koraalriffen zijn van belang voor de kust, allerlei zeedieren en voor de plaatselijke vissers. Maar in de afgelopen vijftig jaar, is de helft van de koraalriffen in de wereld verdwenen. De oorzaak? Klimaatverandering, overbevissing, toerisme en natuurlijk vervuiling.

Dus Bottles up! Met de Limited Edition Coral Red wil Vitaminstore mensen inspireren om kraanwater te drinken om zo ook het koraal te beschermen. Iedere slok telt, dus proost met je Dopper op de gezondheid van onze koraalriffen.

De Limited Edition Coral Red Dopper is helaas niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de 10 populairste Dopper drinkflessen van dit moment.

1. Dopper Original Drinkfles - Cosmic Storm - 450 ml

Dopper Original Drinkfles - Cosmic Storm - 450 ml

.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Dopper Original Drinkfles - Funky Fuchsia - 450 ml

Dopper Original Drinkfles - Funky Fuchsia - 450 ml

.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Dopper Original Drinkfles - Moody Mint 450 ml

Dopper Original Drinkfles - Moody Mint 450 ml

.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Dopper Original Drinkfles - Polar Blue - 450 ml

Dopper Original Drinkfles - Polar Blue - 450 ml

.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Dopper Steel Limited Edtion Drinkfles - 490 ml - Gold

Dopper Steel Limited Edtion Drinkfles - 490 ml - Gold

Dopper Steel Limited Edtion Drinkfles - 490 ml - Gold Maak een einde aan verpakt water met de Limited Edition 490 ml Dopper Steel, de perfecte maat voor elk avontuur. De Dopper Steel is Cradle to Cradle Certified® Bronze. *PVD-coating in afwachting van certificering. De perfecte 490 ml roestvrijstalen waterfles voor je volgende avontuur Zeg nee tegen verpakt water en bestrijd plasticvervuiling elke keer als je gewoon bijvult Met een gewicht van 164 gram weegt deze 490 ml herbruikbare waterfles minder dan je telefoon Gemaakt van 90% gerecycled staal Iconisch driedelig ontwerp: fles en beker in één voor eenvoudig vullen, schoonmaken, bewaren en delen. Eindeloos hervulbaar met kraanwater.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Dopper Original Drinkfles - Tidal Teal - 450 ml

Dopper Original Drinkfles - Tidal Teal - 450 ml

.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Dopper Insulated Drinkfles - Blazing Black - 580 ml

Dopper Insulated Drinkfles - Blazing Black - 580 ml

Dopper Insulated drinkfles – Blazing Black 580 ml De plastic soep is zó groot, daar kun jij toch niks tegen doen? Wel dus. De oplossing is net zo zwartwit als het probleem. Want wanneer je kraanwater drinkt uit je Dopper Insulated Blazing Black (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! Dat is zo cool, je zou zweren dat je in een iglo zit. Maar dat is gelukkig geen probleem voor deze thermosfles. Drink slok voor slok de oceanen schoon In elke situatie houdt de Dopper Insulated Blazing Black je water 9 uur warm of 24 uur koud.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
kampeerwereld.nl | bekijken >

8. Dopper Original Drinkfles - Pacific Blue - 450 ml

Dopper Original Drinkfles - Pacific Blue - 450 ml

.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Dopper Steel Limited Edtion Drinkfles - 800 ml - Bronze

Dopper Steel Limited Edtion Drinkfles - 800 ml - Bronze

Dopper Steel Limited Edtion Drinkfles - 800 ml - Bronze Maak een einde aan verpakt water met de Limited Edition 800 ml Dopper Steel, de perfecte herbruikbare waterfles voor elk avontuur. De Dopper Steel is Cradle to Cradle Certified® Bronze. *PVD-coating in afwachting van certificering. De perfecte 800 ml roestvrijstalen waterfles voor je volgende avontuur Zeg nee tegen verpakt water en bestrijd plasticvervuiling elke keer als je gewoon bijvult Met slechts 206 gram, heeft deze herbruikbare fles van 800 ml de perfecte maat voor elk avontuur. Gemaakt van 90% gerecycled staal Iconisch driedelig ontwerp: fles en beker in één voor eenvoudig vullen, schoonmaken, bewaren en delen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
kampeerwereld.nl | bekijken >

10. Dopper Original Drinkfles - Coral Splash - 450 ml

Dopper Original Drinkfles - Coral Splash - 450 ml

.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >