Materialen

Opdruksteunen zorgen voor meer resultaat en minder kans op blessures

Waarom opdruksteunen zo populair zijn, wordt al snel duidelijk. Push-ups zijn één van de basisoefeningen voor gewichtstraining en ze zijn ongetwijfeld één van de meest effectieve fitnessoefeningen ooit. Je kunt push-ups doen om je borstspieren, armen en verschillende andere delen van het bovenlichaam te versterken.

Opdruksteunen zijn een uitstekend hulpmiddel om het meeste uit deze oefening te halen. Ze versterken niet alleen de effecten van push-ups, maar zijn ook een geweldige manier om je spieren te trainen met een minimale impact op de gewrichten. Kortom, meer resultaat en minder kans op blessures. Hieronder vind je de 6 populairste opdruksteunen van dit moment.

1. Avento Push-up Grips - Zwart/Blauw

Avento Push-up Grips - Zwart/Blauw

Train gemakkelijk je borst-, arm- en rugspieren met de Push-up Grips van Avento. Met deze opdruksteunen kun je gemakkelijk en effectief push-ups doen. De steunen zijn voorzien van een comfortabele foam grip, waardoor de polsen meer rust krijgen en je de oefeningen beter uit kunt voeren. De grips zijn geschikt voor sporters van alle niveaus. De sterke kunststof buizen zorgen voor een stevige balans en genoeg grip op de vloer. De push-up grips zijn ideaal om je work-out uit te breiden met een goede training voor het bovenlichaam. De grips zijn lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen door het lichte gewicht. Kenmerken: sterke kunststof buizen foam grip om de handgreep hoogte 10/12.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Spoints - Push Up Bord - Opdruk steunen - 14 in 1 Push up Bord - Push up Board - Fitness, Kracht Training, Home workout

Spoints - Push Up Bord - Opdruk steunen - 14 in 1 Push up Bord - Push up Board - Fitness, Kracht Training, Home workout

Met dit nieuwe verstevigde en opvouwbaar opdruk bord van Fitnessim wordt het thuis trainen veel gemakkelijker! Gedaan met onstabiliteit of zeer in je polsen door het opdrukken. Door middel van een opdruksteun kan je eenvoudig je Borst, Rug, Triceps en Schouders trainen zonder je deur uit te komen en niet telkens naar de fitness hoeven te gaan. Dit bespaart niet alleen veel tijd maar ook veel moeite en geld! Het uitklapbare opdruk bord is heel makkelijk te gebruiken door middel van verstelbare handgrepen, door deze op de aangegeven kleuren te plaatsen kan er een spiergroep worden getraind.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Perfect Fitness Push Up Pro - Opdruksteunen - Home gym - Push Up Grip

Perfect Fitness Push Up Pro - Opdruksteunen - Home gym - Push Up Grip

De Perfect Push Up V2 bestaat uit twee handgrepen die stevig op de grond gezet worden. Ze maken een draaibeweging, waardoor de push-ups nog meer effect hebben op de spieren. De Perfect Push up V2 is gemaakt van stevige materialen en is eenvoudig in gebruik. De Perfect Push up V2 brengt de oefeningen naar een hoger niveau. Door de draaiende beweging worden er meer spieren in het bovenlichaam aangesproken. Door gebruik van de Perfect Push up V2 verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten. Bij het uitvoeren van standaard push-ups worden de armen vaak in een onnatuurlijke, rechte houding gedwongen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. KRATERS® Push Up Bord - Push Up Grips - Push Up Board - Workout - Fitness Parallettes - Krachttraining

KRATERS® Push Up Bord - Push Up Grips - Push Up Board - Workout - Fitness Parallettes - Krachttraining

Ben jij op zoek naar dé manier om jouw bovenlichaam te trainen? Dan is het Kraters® push up bord precies wat je zoekt! Stel zelf jouw training samen en train jouw complete bovenlichaam. Borst, schouders, triceps en rug, alles blijft in shape met dit push-up board! Het push-up board is leuk als cadeau voor de sportieve vader, moeder, oma of vage kennis. Of als Valentijnsdag cadeau voor je geliefde. Het KRATERS® Push Up Board Met dit push-up board creëer je jouw eigen sportschool in huis. Zo bespaar je tijd én geld. Het push-up board is geschikt voor elke soort ondergrond. Met een draagkracht van wel 300 kg kun jij voluit gaan tijdens je training.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Nike PushUp grip3 Opdruksteun

Nike PushUp grip3 Opdruksteun

Deze Nike push-up grips zijn handige hulpmiddelen om thuis mee te trainen. Met deze grips kun je effectievere push-ups maken. De grips hebben een ergonomisch ontwerp en door de zachte coating zijn ze erg comfortabel in het gebruik. Specificaties: Gebruik: de hogere positie zorgt voor een efficiëntere training Grip: schuimhandgrepen Kleur: zwart - wit Materiaal: synthetisch materiaal Artikelnummer N1000749-010

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. W&Z® Push up bord - Krachttraining - Fitness Set - Opdruksteunen - Push Up Board

W&Z® Push up bord - Krachttraining - Fitness Set - Opdruksteunen - Push Up Board

Wil je thuis sporten en veel oefeningen doen met slechts 1 apparaat? Of wil je geld en tijd voor een dure sportschool uitsparen? Dat kan eenvoudig met de 12 in 1 push up bord van W&Z. De push up bord is te gebruiken voor het trainen van je borst, schouder, triceps en rug. Uw voordelen op een rij: ✅ 12 verschillend posities in 1 bord ✅ Train je borst, triceps, schouders en rug ✅ Veilige sluiting en extra veel grip ✅ Complete work-out voor het bovenlichaam ✅ Gratis rugtas ✅ Risicoloos bestellen: binnen 30 dagen kosteloos retourneren Compact en lichtgewicht Het Push-up Bord is er compact, omdat het bord onder andere ingeklapt kan worden en gemakkelijk meegenomen kan worden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

De 10 beste fitness trackers voor het bijhouden van jouw trainingen

Raymond Veldkamp

Steeds meer sporters kopen tweedehands

Raymond Veldkamp

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Raymond Veldkamp