Materialen

Opdruksteunen zorgen voor meer resultaat en minder kans op blessures

Waarom opdruksteunen zo populair zijn, wordt al snel duidelijk. Push-ups zijn één van de basisoefeningen voor gewichtstraining en ze zijn ongetwijfeld één van de meest effectieve fitnessoefeningen ooit. Je kunt push-ups doen om je borstspieren, armen en verschillende andere delen van het bovenlichaam te versterken.

Opdruksteunen zijn een uitstekend hulpmiddel om het meeste uit deze oefening te halen. Ze versterken niet alleen de effecten van push-ups, maar zijn ook een geweldige manier om je spieren te trainen met een minimale impact op de gewrichten. Kortom, meer resultaat en minder kans op blessures. Hieronder vind je de 6 populairste opdruksteunen van dit moment.

1. Opdruksteunen - Push up bars

Opdruksteunen - Push up bars

De Push-up grips zijn de ideale steuntjes voor al jouw soorten push ups. Voorkomt polsblessures Super licht in gewicht Haalt meer uit je push-ups Uit elkaar te halen Makkelijk mee te nemen Fijne handvaten Goede grip op elke vloer De Push-up grips worden geleverd als losse onderdelen (in 1 verpakking). Je klikt ze heel eenvoudig in elkaar en dan ben jij al klaar om je push-ups naar een ander niveau te brengen! Je gebuikt de Push-up grips door je handen op de bovenste handvaten te plaatsen zodat je net even wat hoger zit met je handen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Spoints - Push Up Bord - Opdruk steunen - 14 in 1 Push up Bord - Push up Board - Fitness, Kracht Training, Home workout

Spoints - Push Up Bord - Opdruk steunen - 14 in 1 Push up Bord - Push up Board - Fitness, Kracht Training, Home workout

Spoints - Push Up Bord - Opdruk steunen - 14 in 1 Push up Bord - Push up Board - Fitness, Kracht Training, Home workout | Gratis Verzending! Dit push up bord kan je gebruiken voor een hele upperbody workout bij jou in huis. Door de handvaten in verschillende posities te zetten kun je de borst, schouders, armen en rug trainen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Perfect Fitness Push Up Pro - Opdruksteunen - Home gym - Push Up Grip

Perfect Fitness Push Up Pro - Opdruksteunen - Home gym - Push Up Grip

De Perfect Push Up V2 bestaat uit twee handgrepen die stevig op de grond gezet worden. Ze maken een draaibeweging, waardoor de push-ups nog meer effect hebben op de spieren. De Perfect Push up V2 is gemaakt van stevige materialen en is eenvoudig in gebruik. De Perfect Push up V2 brengt de oefeningen naar een hoger niveau. Door de draaiende beweging worden er meer spieren in het bovenlichaam aangesproken. Door gebruik van de Perfect Push up V2 verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten. Bij het uitvoeren van standaard push-ups worden de armen vaak in een onnatuurlijke, rechte houding gedwongen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. EMERGO Sports Push Up Grips / Bars - Opdruksteunen - Foam Handvatten - Antislip - Zwart

EMERGO Sports Push Up Grips / Bars - Opdruksteunen - Foam Handvatten - Antislip - Zwart

EMERGO Sports opdruksteunen Wil je extra uitdaging en comfort tijdens je training? Met de EMERGO Sports push up grips kun je verder doorzakken tijdens je oefeningen, bovendien zorgen de opdruksteunen voor een goede houding waardoor de polsen worden ontlast. Zo kun je jouw spieren extra trainen en voorkom je nare blessures. De EMERGO Sports push up grips zijn voorzien van comfortabele handvatten van foam, de antislip rubberen onderkanten zorgen ervoor dat de opdruksteunen niet verschuiven tijdens gebruik.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Uitklapbaar Opdruk Bord - Push Up Board - Push Up Bars - Grips - Opdruksteun - 14 in 1

Uitklapbaar Opdruk Bord - Push Up Board - Push Up Bars - Grips - Opdruksteun - 14 in 1

Met dit nieuwe verstevigde en opvouwbaar opdruk bord van Fitnessim wordt het thuis trainen veel gemakkelijker! Gedaan met onstabiliteit of zeer in je polsen door het opdrukken. Door middel van een opdruksteun kan je eenvoudig je Borst, Rug, Triceps en Schouders trainen zonder je deur uit te komen en niet telkens naar de fitness hoeven te gaan. Dit bespaart niet alleen veel tijd maar ook veel moeite en geld! Het uitklapbare opdruk bord is heel makkelijk te gebruiken door middel van verstelbare handgrepen, door deze op de aangegeven kleuren te plaatsen kan er een spiergroep worden getraind.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. 56-in-1 Opvouwbaar Push up bord XL - Inclusief 10 Weken Workout Programma - Push up - Opdruk bord - Opdruksteunen - Workout - Fitness

56-in-1 Opvouwbaar Push up bord XL - Inclusief 10 Weken Workout Programma - Push up - Opdruk bord - Opdruksteunen - Workout - Fitness

Op zoek naar de ideale manier om snel fit te worden voor de zomer zonder uren in de sportschool te hoeven staan? Dan is dit push up bord XL van JVA GOODS de oplossing voor u. Geen uren uitzoeken wat te doen met gewichten maar snel en efficiënt je spiergroepen trainen waar en wanneer je maar wil. Deze Push up bord XL is comfortabel, stevig en erg gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke persoon die makkelijk zijn/haar doel wil bereiken. Wil jij thuis je workout compleet maken? Wil jij meerdere spieren trainen met maar 1 bord? Het kan! Met dit Push up Bord train je in maar liefst 56 verschillende posities je hele bovenlichaam.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

Steeds meer sporters kopen tweedehands

Krachtblog.nl

De 5 bestverkochte Kettlebells van dit moment

Krachtblog.nl

De 9 populairste fitness banken van dit moment

Krachtblog.nl