Materialen

Opdruksteunen zorgen voor meer resultaat en minder kans op blessures

Waarom opdruksteunen zo populair zijn, wordt al snel duidelijk. Push-ups zijn één van de basisoefeningen voor gewichtstraining en ze zijn ongetwijfeld één van de meest effectieve fitnessoefeningen ooit. Je kunt push-ups doen om je borstspieren, armen en verschillende andere delen van het bovenlichaam te versterken.

Opdruksteunen zijn een uitstekend hulpmiddel om het meeste uit deze oefening te halen. Ze versterken niet alleen de effecten van push-ups, maar zijn ook een geweldige manier om je spieren te trainen met een minimale impact op de gewrichten. Kortom, meer resultaat en minder kans op blessures. Hieronder vind je de 6 populairste opdruksteunen van dit moment.

1. Push Up Bord - Push Up Grips - Push Up Board - Workout - Fitness Parallettes - Krachttraining

Push Up Bord - Push Up Grips - Push Up Board - Workout - Fitness Parallettes - Krachttraining

Ben jij op zoek naar dé manier om jouw bovenlichaam te trainen? Dan is dit push up bord van Every Day Commerce precies wat je zoekt! Stel zelf jouw training samen en train jouw complete bovenlichaam. Borst, schouders, triceps en rug, alles blijft in shape met dit push-up board! Push-up board van Every Day Commerce Met dit push-up board creëer je jouw eigen sportschool in huis. Zo bespaar je tijd én geld. Het push-up board is geschikt voor elke soort ondergrond. Met een draagkracht van wel 300 kg kun jij voluit gaan tijdens je training. Dit push-up board is inclusief complete Nederlandse startersgids. Hierin vind je instructies, een trainingsschema en tips.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Avento Push-up Grips - Zwart/Blauw

Avento Push-up Grips - Zwart/Blauw

Train gemakkelijk je borst-, arm- en rugspieren met de Push-up Grips van Avento. Met deze opdruksteunen kun je gemakkelijk en effectief push-ups doen. De steunen zijn voorzien van een comfortabele foam grip, waardoor de polsen meer rust krijgen en je de oefeningen beter uit kunt voeren. De grips zijn geschikt voor sporters van alle niveaus. De sterke kunststof buizen zorgen voor een stevige balans en genoeg grip op de vloer. De push-up grips zijn ideaal om je work-out uit te breiden met een goede training voor het bovenlichaam. De grips zijn lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen door het lichte gewicht. Kenmerken: sterke kunststof buizen foam grip om de handgreep hoogte 10/12.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. Perfect Fitness Push Up Pro - Opdruksteunen - Home gym - Push Up Grip

Perfect Fitness Push Up Pro - Opdruksteunen - Home gym - Push Up Grip

De Perfect Push Up V2 bestaat uit twee handgrepen die stevig op de grond gezet worden. Ze maken een draaibeweging, waardoor de push-ups nog meer effect hebben op de spieren. De Perfect Push up V2 is gemaakt van stevige materialen en is eenvoudig in gebruik. De Perfect Push up V2 brengt de oefeningen naar een hoger niveau. Door de draaiende beweging worden er meer spieren in het bovenlichaam aangesproken. Door gebruik van de Perfect Push up V2 verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten. Bij het uitvoeren van standaard push-ups worden de armen vaak in een onnatuurlijke, rechte houding gedwongen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Spoints - Push Up Bord - Opdruk steunen - 14 in 1 Push up Bord - Push up Board - Fitness, Kracht Training, Home workout

Spoints - Push Up Bord - Opdruk steunen - 14 in 1 Push up Bord - Push up Board - Fitness, Kracht Training, Home workout

Met dit nieuwe verstevigde en opvouwbaar opdruk bord van Fitnessim wordt het thuis trainen veel gemakkelijker! Gedaan met onstabiliteit of zeer in je polsen door het opdrukken. Door middel van een opdruksteun kan je eenvoudig je Borst, Rug, Triceps en Schouders trainen zonder je deur uit te komen en niet telkens naar de fitness hoeven te gaan. Dit bespaart niet alleen veel tijd maar ook veel moeite en geld! Het uitklapbare opdruk bord is heel makkelijk te gebruiken door middel van verstelbare handgrepen, door deze op de aangegeven kleuren te plaatsen kan er een spiergroep worden getraind.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Hulser Push up bord - 14 in 1 - Grips - Bars - Steun - Paralettes board - Fitness plank - Opdrukken trainingsbord - Thuis sporten - Home workout

Hulser Push up bord - 14 in 1 - Grips - Bars - Steun - Paralettes board - Fitness plank - Opdrukken trainingsbord - Thuis sporten - Home workout

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je bovenlichaam te versterken en indrukwekkende kracht op te bouwen? Zoek niet verder! Het gebruik van het Hulser Push-up bord gaat je helpen je fitnessdoelen te bereiken en je bovenlichaam naar een hoger niveau te tillen. 14 posities, 4 spiergroepen Met 14 verschillende posities biedt dit Push-up Bord ongekende veelzijdigheid. Vorm en versterk je gehele bovenlichaam, met specifieke focus op je rug, schouders, borst en tricep. Dankzij de gekleurde lijnen en het kliksysteem kun je eenvoudig wisselen van positie en spiergroep.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. KRAKEN Parallettes | Premium Houten Grip Push Up Bar (Opdruksteunen) Dip Bars | voor Krachttraining, Turnen, Gynmnastiek, Calisthenics | Hoge kwaliteit liggers en metaal | High Grip | Blessure preventie | Train Overal | Opdrukset met hoogte 17 CM

KRAKEN Parallettes | Premium Houten Grip Push Up Bar (Opdruksteunen) Dip Bars | voor Krachttraining, Turnen, Gynmnastiek, Calisthenics | Hoge kwaliteit liggers en metaal | High Grip | Blessure preventie | Train Overal | Opdrukset met hoogte 17 CM

Premium kwaliteit parallettes (set van 2) Train flexibel Verminderd risico op pols blessures Solide grip door hoge kwaliteit beukenhouten liggers Afmetingen: 50 x 25 x 17 cm Met deze KRAKEN parallettes train je waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast zorgen ze voor een verminderde kans op pols blessures. Deze parallettes zijn voor ieder type sporter geschikt! Daag jezelf uit om de moeilijkste oefeningen te beheersen. Ideaal voor calisthenics.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Lees ook:

Flex Disc Mini unboxing en review

Raymond Veldkamp

De 10 beste krachtstations voor jouw thuisgym

Raymond Veldkamp

Full-Body workout met Stroops Resistance 90

Raymond Veldkamp