Materialen

Opdruksteunen zorgen voor meer resultaat en minder kans op blessures

Waarom opdruksteunen zo populair zijn, wordt al snel duidelijk. Push-ups zijn één van de basisoefeningen voor gewichtstraining en ze zijn ongetwijfeld één van de meest effectieve fitnessoefeningen ooit. Je kunt push-ups doen om je borstspieren, armen en verschillende andere delen van het bovenlichaam te versterken.

Opdruksteunen zijn een uitstekend hulpmiddel om het meeste uit deze oefening te halen. Ze versterken niet alleen de effecten van push-ups, maar zijn ook een geweldige manier om je spieren te trainen met een minimale impact op de gewrichten. Kortom, meer resultaat en minder kans op blessures. Hieronder vind je de 6 populairste opdruksteunen van dit moment.

1. Tunturi Opdruksteunen - Parallettes -Push-up Bar - Push-up Steun - Opdrukbeugel - Zwart/Groen

Tunturi Opdruksteunen - Parallettes -Push-up Bar - Push-up Steun - Opdrukbeugel - Zwart/Groen

Wat zijn de voordelen van opdrukken met opdruksteunen? Ten eerste legt jouw borst vanaf de grond tot het hoogste punt een langere weg af dan wanneer je geen steunen gebruikt. De spieren in jouw bovenlichaam moeten daarom meer inspanning leveren en de push-ups zijn zwaarder. Ten tweede neem je door de opdruksteunen automatisch de juiste opdrukhouding aan. Jouw polsen en schouders worden ontlast en de focus ligt volledig op het versterken van jouw rug-, borst- en armspieren. Ten derde zijn de steunen voorzien van foam handvaten voor een comfortabele grip.

Prijs: 15,99

Bekijk op Bol.com

2. Avento Push-up Grips - Zwart/Blauw

Avento Push-up Grips - Zwart/Blauw

Train gemakkelijk je borst-, arm- en rugspieren met de Push-up Grips van Avento. Met deze opdruksteunen kun je gemakkelijk en effectief push-ups doen. De steunen zijn voorzien van een comfortabele foam grip, waardoor de polsen meer rust krijgen en je de oefeningen beter uit kunt voeren. De grips zijn geschikt voor sporters van alle niveaus. De sterke kunststof buizen zorgen voor een stevige balans en genoeg grip op de vloer. De push-up grips zijn ideaal om je work-out uit te breiden met een goede training voor het bovenlichaam. De grips zijn lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen door het lichte gewicht.

Prijs: 12,89

Bekijk op Bol.com

3. Professioneel 21 in 1 Push up Bord - Inclusief Weerstandsbandenset - Push up Bars - Push up Grips - Opdruksteun - Pull up Bar - Thuis Sporten - Opdruksteun - Fitness Elastiek -

Professioneel 21 in 1 Push up Bord - Inclusief Weerstandsbandenset - Push up Bars - Push up Grips - Opdruksteun - Pull up Bar - Thuis Sporten - Opdruksteun - Fitness Elastiek -

Wil je thuis door blijven sporten, omdat de sportschool dicht zit? Wij hebben het complete thuis fitness set voor jou! Onze 12 in 1 push up bord maakt het gemakkelijk om thuis te sporten en fit te blijven. Met dit bord kun je elke spiergroep trainen. Naast het push up bord wordt ook nog een weerstandsbandenset voor een full body workout bijgeleverd. Wacht niet langer! Push Up Bord Het is enorm vervelend dat de sportscholen dichtzitten. Spieropbouw stopt af valt zelfs af. Daarnaast heb je niets meer waar je even al je energie kwijt kan.

Prijs: 39,99

Bekijk op Bol.com

4. Perfect Fitness - Push Up Pro

Perfect Fitness - Push Up Pro

De Perfect Push Up V2 bestaat uit twee handgrepen die stevig op de grond gezet worden. Ze maken een draaibeweging, waardoor de push-ups nog meer effect hebben op de spieren. De Perfect Push up V2 is gemaakt van stevige materialen en is eenvoudig in gebruik. De Perfect Push up V2 brengt de oefeningen naar een hoger niveau. Door de draaiende beweging worden er meer spieren in het bovenlichaam aangesproken. Door gebruik van de Perfect Push up V2 verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten. Bij het uitvoeren van standaard push-ups worden de armen vaak in een onnatuurlijke, rechte houding gedwongen.

Prijs: 33,23

Bekijk op Bol.com

5. Push Up Bord - Professioneel Soultex Pro® - Push Up Bars - Opdruk Bord - Opdruksteun - Opvouwbaar - Zwart

Push Up Bord - Professioneel Soultex Pro® - Push Up Bars - Opdruk Bord - Opdruksteun - Opvouwbaar - Zwart

✅ Push Up Bord ✔ Push Up Bars ✔ Opdruksteunen ✔ Home Workout ✔ Fitness UPDATE: Doordat er extreem veel vraag is naar deze Push Up Borden zijn de laatste modellen nu beschikbaar. Zodra deze uitverkocht zijn duurt het 2-4 weken voordat ze weer op voorraad liggen. Met dit product train je thuis je hele bovenlichaam. Zet de handvaten in verschillende posities voor het trainen van je borst, schouder, armen of rug. Professioneel Soultex Pro® Push Up Bord ✔ Doe een volledige thuisworkout ✔ Train je borst, triceps, schouders én rug ✔ Voor beginners én gevorderden ✔ Geschikt voor extra spieropbouw ✔ Push up grips meegeleverd ✔ GRATIS verzending Dit krijg je meegeleverd: - 1x Push Up Bord - 2x Push Up Grips Niet tevreden? Stuur GRATIS retour! Wij vinden goede klantenservice erg belangrijk.

Prijs: 32,00

Bekijk op Bol.com

6. Strongman super lage houten parallettes (set van 2)

Strongman super lage houten parallettes (set van 2)

De Strongman super lage parallettes van hout zijn de nieuwste in zijn soort. Ze zijn perfect voor het maken van handstanden of om te gebruiken tijdens het opdrukken. Met een handvatten van solide hout en een doorsnede van Ø 36 mm zul je altijd de perfecte grip hebben tijdens het uitvoeren van je oefeningen. De houten zeer lage parallettes komen slechts 6cm van de grond en zijn daarom zeer stabiel en veilig in gebruik. Ze zijn perfect te gebruiken voor thuis maar ook intensief commercieel gebruik zoals in sportcentra, studio's en crossfit boxen.

Prijs: 35,90

Bekijk op Bol.com

Gerelateerde berichten

De 10 beste dumbbell sets om thuis mee te trainen

Krachtblog.nl

De populairste fitness banken van dit moment

Krachtblog.nl

De bestverkochte Kettlebells van dit moment

Krachtblog.nl