BoekenToplijstenTraining

Top 5 fitness boeken

Train je hersenen en lees de beste boeken op het gebied van fitness en krachttraining. Wij hebben de top 5 boeken voor je op een rij gezet. Met deze boeken weet jij in no-time hoe je het snelst de gewenste resultaten behaalt.

1. Personal Body Plan

1. Personal Body Plan

Vanuit een persoonlijke drijfveer bedacht Tom Barten op zijn zolderkamer Personal Body Plan. Een decennium later is dit plan uitgegroeid tot een fenomeen waarmee ruim 20.000 mensen aan de slag zijn gegaan.

En nu is het de beurt aan jou. Met Personal Body Plan – the fat burning guide geeft Tom je de kennis en de handvatten om te ontdekken wat werkt voor jou. Vanuit de pijlers: gedrag, voeding, training en herstel.

Geen wondermiddelen, want die bestaan niet. Wel inzichten waarmee jij de regie over je lichaam krijgt en waarmee je jouw persoonlijke doelen zeker kan behalen én behouden.

Bekijk op Bol.com

2. Killerbody dieet

2. Killerbody dieet

In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet , helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!

Bekijk op Bol.com

3. My Shredded Lifestyle

3. My Shredded Lifestyle

Veel mensen starten vlak voor de zomer met een dieet en hopen in no-time hun ultieme droomlichaam te kunnen bereiken. Jaar na jaar lukt het toch maar niet. Ondanks dat er meer en meer informatie over voeding en gezondheid beschikbaar is, blijft het lastig om erachter te komen wat nu wel en niet werkt. In de afgelopen 6 jaar heeft Youtuber en gecertificeerd personal trainer, Merijn Schoeber een levensstijl weten te ontwikkelen die volledig gebaseerd is op de wetenschap en eigen ervaringen.

Voorkom dat jij je gezondheidsdoelen en/of droomlichaam niet behaalt door ongezonde diëten. Deze geven enkel resultaat voor de korte termijn en zijn vaak moeilijk vol te houden. In dit boek krijg je van Merijn Schoeber het ultieme stappenplan naar jouw droomlichaam. Het boek is zo opgesteld, dat het zowel voor mannen als vrouwen toe te passen is.

Bekijk op Bol.com

4. Topfit

4. Topfit

In Topfit geeft Henry uitgebreid antwoord op de vraag: hoe doe je dat? Hij vertelt hoe het hem is gelukt om na zijn veertigste de fitste piek in zijn leven te bereiken. En hoe jij – ook als je denkt geen tijd te hebben – je sportieve dromen kan verwezenlijken. Met complete trainingsschema’s en alles wat je moet weten over voeding. Het resultaat is niet alleen een afgetraind lichaam, maar ook een fitte geest en méér tijd! Geen sprookjes, gewoon hoe het echt zit.

Bekijk op Bol.com

5. Krachttraining - een anatomische benadering

5. Krachttraining - een anatomische benadering

Krachttraining, een anatomische benadering is wereldwijd een bestseller. In het boek wordt op een heldere en precieze manier ingegaan op de beweging van de spieren tijdens krachttraining. Elke oefening wordt weergegeven in een tekening waarop alle actieve spieren duidelijk zijn aangegeven. Aan de hand van deze oefeningen kan zowel de beginnende als de gevorderde sporter een passende training opbouwen.

Deze herziene editie behandelt bovendien de meest voorkomende blessures die optreden bij zware krachttraining en helpt het mogelijke problemen in een vroeg stadium te signaleren. Daarnaast geeft het vele rek- en strekoefeningen.

Bekijk op Bol.com

Lees ook:

Steeds meer sporters kopen tweedehands

Raymond Veldkamp

Waarom je geen resultaat behaalt

Raymond Veldkamp

Behaal je doel met een Personal Trainer

Raymond Veldkamp