Voeding

Whey Protein van BodyLab

Whey Protein Boylab

Afgelopen week hebben wij de Whey Protein van Bodylab binnengekregen en we zijn zeer te spreken over dit product. We hebben al veel Whey Proteïne varianten geprobeerd, maar deze shake valt meteen in de smaak.

Zuivere kwaliteit

Whey Protein is een bijproduct van kaas en de kwaliteit van Whey varieert enorm. De Whey wordt namelijk gezuiverd en dit gebeurt niet overal even goed waardoor een shake kan klonteren en niet heel lekker smaakt.

De whey klontert niet

Bij de Whey Protein van Bodylab merk je direct dat de Whey goed gezuiverd is. Als shake klontert de Whey helemaal niet, wat enorm fijn is. Tevens is de smaak echt heel goed! Je proeft direct dat er weinig aan toegevoegd is. Omdat de shake niet klontert en zuiver is neemt het lichaam deze beter op.

Goede service en snelle levering

Nadat het product besteld was kregen we een bevestiging dat het product een dag later binnen kwam. Vooral als je eiwitten op zijn is het wel handig dat je producten de volgende dag al binnen komen. Helaas zijn er nog steeds bedrijven die er meerdere dagen over doen om te bezorgen (soms zelfs langer dan een week).

Conclusie

De Whey Proteïne van Bodylab is nu al een favoriet van ons. De whey is goed gezuiverd, hij gaat niet klonteren wanneer je de poeder als shake gebruikt en de smaak is erg goed. Ook de prijs van de Whey Protein is sterk. Voor een kilo betaal je € 17,90. De service is erg goed en de website is duidelijk en overzichtelijk. En op de laatste plaats, maar zeker niet onbelangrijk, heeft Bodylab een goede levertijd. Oftewel een absolute aanrader!

Over Bodylab

Het fijne aan Bodylab is dat ze niet alleen hun eigen merk aanbieden, maar een breed scala aan A-merken zoals BSN, Musclepharm en Optimum Nutrition. Hierdoor heb je niet alleen een ruime keuze, maar krijg je ook nog eens onafhankelijk advies omdat ze niet alleen focussen op hun eigen producten.

Gerelateerde berichten

40 Eiwitrijke producten in een duidelijk overzicht

Krachtblog.nl

GABA als voedingssupplement

Krachtblog.nl

Wat zijn Macronutrienten nou precies? En wat is een goede verhouding?

Krachtblog.nl

Plaats een reactie